Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
12 Kasım 2021 Cuma - 09:10

İnegöl Mobilya

Yaşam alanlarının konforunu, kullanışlılığını, kalitesini ve estetiğini arttırmak için sadece binalar yetmez. Binalardaki odaların başarıyla dekore edilmesi, çeşitli eşyalarla donatılması gerekir. Bu eşyaların başında da mobilyalar yer alır.

İnegöl Mobilya
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ülkemiz mobilya imalatı konusunda oldukça başarılıdır ve hemen her ilde çeşitli mobilya imalatçılarına rastlamak mümkündür. Fakat mobilya dendiğinde herkesin aklına ilk gelen yerlerden birisi İnegöl’dür. Bursa’nın İnegöl ilçesi uzun yıllardır birbirinden kaliteli ve estetik mobilya çeşitleriyle nam salmış, ortaya çıkan modeller gören herkesi hayran bırakmıştır. Bu nedenle evlenmek isteyenlerin, evini döşemek isteyenlerin, eskimiş mobilyalarını değiştirmeyi düşünenlerin ilk tercihi İnegöl mobilyaları olmaktadır.

Üstelik son yıllarda İnegöl mobilyalarına ulaşmak çok daha kolay… Artık yaşam alanlarınızda bu ürünlerin ayrıcalıklarına sahip olmak için ne İnegöl’de olmanıza ne de İnegöl’e gelmenize gerek yok. Online ortamda satışa sunulan mobilyalar arasından dilediğinizi seçebilir, tarzınıza ve bütçenize göre mobilya ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bunun için beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak sayfalardan birisi İnegöl Store firmasına ait.

inegolstore.com adresinden kolayca firmanın ürünlerine ulaşabilir, detaylı incelemede bulunabilirsiniz. Firma, 1978 yılına kadar uzanan bir tecrübeye sahip ve bu yönüyle İnegöl’ün ilk mobilyacıları arasında yer alıyor. Zamanla kendini geliştirerek e-ticaret alanında ürünlerini müşterilerine açıyor ve bugün Türkiye’nin bütün illeriyle birlikte yurt dışına da ürün satışı yapıyor.

Mobilya Modelleri

Mobilya tercihlerinde en temel husus mobilya modelleridir. Bu noktada İnegöl Store çok geniş bir ürün seçeneği sunuyor:

·        Klasik modeller,

·        Modern modeller,

·        Avangard modeller,

·        Retro modeller,

·        Premium modeller.

Firma bütün bu opsiyonları birçok mobilya kategorisinde yüzlerce model ile beğeniye açıyor. İnegöl mobilya ürünlerini şu kategorilerde listeliyor:

·        Koltuk takımı,

·        Yemek odası takımı,

·        Yatak odası takımı,

·        Köşe koltuk takımı,

·        Genç odası takımı,

·        TV üniteleri,

·        Aksesuarlar,

·        Düğün paketleri.

Mobilya ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra ne tarz mobilyalara sahip olmak istediğinize karar verebilir, odalarınızı birbirinden şık, kaliteli, konforlu ve kullanışlı mobilyalarla donatabilirsiniz.

Fiyatları

Yaşam alanlarına mobilya almak isteyenlerin doğal olarak ilk merak ettikleri konulardan birisi mobilya fiyatları oluyor. Özellikle ülkemizin ilçelerinde ve küçük illerinde yaşayanlar bulundukları yerlerdeki alternatiflerin sınırlı olmasından dolayı tam olarak içlerine sinmeyen mobilyaları dahi fahiş fiyatlara alabiliyorlar. Oysa inegolstore.com bu noktada da çok büyük bir avantaj sağlıyor.

inegolstore.com’da yer alan mobilyaların fiyatları çeşitli etkenlere göre değişiyor. Bunların başında ürün kategorileri geliyor. Her mobilya kategorisinin içeriği ve teknik detayları farklı olduğu için doğal olarak kategoriye göre fiyatlar farklılaşıyor. Yine her mobilya kategorisi içindeki ürünlerin modelleri de değişiklik gösteriyor. Modellerin ebatları, malzemeleri, set ise içerikleri, işçilikleri, malzeme kaliteleri değişebildiği için fiyatlandırma da değişiyor.

Mobilya fiyatları üzerinden bir diğer etken üretimde kullanılan işçilik oluyor. Çünkü işçilik doğrudan ürünün kalitesine, fonksiyonelliğine, tasarımına etki ediyor. inegolstore.com her zaman kaliteden taviz vermeden en uygun mobilya fiyatları ile müşterilerinin karşısına çıkmayı hedefliyor. Bu nedenle sayfalarında yer alan mobilyaların kalite, işçilik, kullanım açısından son derece cazip fiyatlarda olduğundan emin olabilirsiniz.

inegolstore.com’dan yapacağınız alışverişlerde fiyatı daha makul hale getiren başka uygulamalar da mevcut. Mesela firma, Türkiye’nin her neresinde olursanız olun ürünlerinizi kapınıza kadar ücretsiz getiriyor. Bu sayede ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda kalmıyorsunuz. Adresinize getirilen mobilyalar firma görevlileri tarafından kurulumu yapılarak teslim ediliyor. Bu sayede kurulum ücreti de ödemiyorsunuz.

Firmanın sayfasında çok fazla mobilya modeli mevcut olduğu için bütçeniz her ne olursa olsun size uygun ürünler bulabilirsiniz. Tasarımını, rengini beğendiğiniz ürünleri güvenli ödeme seçenekleri ile rahatça alabilirsiniz.

İnegöl Store

İnegöl Store müşterilerine her zaman yenilikçi tasarımlar ve modern mobilyalar sunuyor. Her yılın trendlerini sayfalarına taşımakla kalmıyor, adeta yılın trendlerinin belirlenmesinde de etkili oluyor. Her zevke ve bütçeye hitap edecek seçenekler arasında modası hiç geçmeyecek, uzun yıllar yaşam alanlarınızı renklendirecek, tarzınızı ve zevkinizi yansıtacak tasarımları beğeniye sunuyor.

İnegöl Store müşterilerine aynı zamanda ürün kişiselleştirme hizmeti veriyor. Mevcut modeller üzerinde dilediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz ve sizin için talebinize göre üretim gerçekleştiriyorlar. Mesela beğendiğiniz bir koltuk takımının kumaşı, ayakları, renkleri veya başka noktalarının isteğinize göre değiştirilmesini talep edebiliyorsunuz. Onlar da kısa sürede sadece size ait mobilyalara sahip olma imkanı sağlıyorlar.

 
Düğün salonu önünde kavga edip, polise direndiler
 
Şafak vakti 'köpek dövüşü' operasyonu: 25 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Düğün salonu önünde kavga edip, polise direndiler
MERSİN'in Tarsus ilçesinde katıldıkları düğünde kavga eden gruba, polis ...
2 katlı ahşap ev yangında küle döndü
ANKARA'nın Altındağ ilçesinde 2 katlı ahşap evde çıkan yangın, paniğe ...
Oyuncu Yunus Güner hayatını kaybetti
OYUNCU Yunus Güner, Cihangir'deki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
 
Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke
BİNGÖL'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ...
Hava sıcaklığı yarından itibaren artacak
METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nce Türkiye'nin büyük bölümünde mevsim normallerinin ...
Birlikte yaşadığı Nurdan'ı öldürüp, ormana gömmüş
BURSA’da 2 çocuk babası Kemal Bulut (31), boşandıktan sonra yeniden bir ...
 
Tarlalarındaki trafolara bakımı yapan 2 çiftçi akıma kapılıp öldü
NİĞDE'de tarlalarındaki trafolarına bakım yapan 2 çiftçi akıma kapılarak hayatını kaybetti.
Deniz Akkaya eski menajeri için tanık olarak dinlendi
ESKİ manken Deniz Akkaya, menajer Özgür Aras'ın Nurseli İdiz'e açtığı ...
Eşini öldürüp, 'Kuzularıma kıyamadım' diye paylaşım yaptı
HATAY’ın Payas ilçesinde 3 çocuk babası Harun Kafalı (43), tartıştığı ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva