Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
30 Eylül 2020 Çarşamba - 16:31

İngiliz turiste, sahte sterlin ve uyuşturucudan gözaltı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde İngiliz turist David Thompson bindiği taksi sürücüsüne sahte 20 sterlin verdi. Sürücü parayı bankada bozdurmak isteyince sahtecilik olayı ortaya çıktı ve ihbar üzerine polis operasyon başlattı.

İngiliz turiste, sahte sterlin ve uyuşturucudan gözaltı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Marmaris'te taksi şoförlüğü yapan Mert D., dün, Ulusal Egemenlik Caddesi'nden alıp, ilçe merkezine getirdiği İngiliz turistin verdiği 20 sterlini (199 lira) bozdurmak için bankaya götürdüğünde sahte olduğunu öğrendi. Paranın sahte çıkması üzerine banka görevlileri polis çağırdı. Polisin ifadesine başvurduğu Mert D., parayı taksisine yolcu olarak binen bir İngiliz turistin verdiğini söyledi. Mert D., İngilizi aldığı ve bıraktığı yeri de ifadesinde belirtti.

Bunun üzerine harekete geçen Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri,  Siteler Mahallesi'nden Ulusal Egemenlik Caddesi'ne kadar olan güzergahtaki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden eşkali belirlenen İngiliz turistin ilçedeki 5 yıldız bir otelde kalan 40 yaşındaki David Thompson, olduğu belirlendi. Sivil polis ekipleri, evli, iki çocuk babası İngiliz turistin kaldığı otelin lobisinde önlem aldı. 6 saat sonra otele dönen Thompson gözaltına alındı. Thompson'un kaldığı odada yapılan aramada, duvara asılı bir yağlı tablonun arkasına konulmuş zarf içinde, sahte olduğu belirlenen 20'lik banknotlar halinde toplam 3 bin 540 sterlin ile poşet içinde 5 gram esrar ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tercüman eşliğinde ifadesi alınan Thompson,  sahte sterlinleri İskoçya'da 800 sterlin karşılığında aldığını itiraf etti. Polisteki işlemlerinin ardından Thompson, uyuşturucu ve sahte para bulunmak ve piyasaya sahte para sürmek suçlarından adliyeye sevk edildi. Thompson, adliye girişinde eşi ve çocukları tarafından karşılandı. Çocukları olan bitene anlam veremeyip, elleri kelepçeli şekilde adliye binasına götürülen babalarını peşinden gitmeye çalıştı.

  MUGLA'NIN MARMARIS ILCESINDE, BIR TAKSIYE SAHTE 20 STERLIN VERILDIGI BELIRLENEN VE KALDIGI OTEL ODASINDA SAHTE OLDUGU BELIRLENEN TOPLAM 3 BIN 540 STERLIN (35 BIN 247 LIRA 780 KURUS) ILE 5 GRAM ESRAR ELE GECIRILEN INGILIZ TURIST DAVID THOMPSON (ORTADA) GOZALTINA ALINDI. THOMPSON, POLISTEKI ISLEMLERININ ARDINDAN ADLIYEYE SEVK EDILDI.(FOTO: ALI GUNDOGAN / MARMARIS, DHA)

  MUGLA'NIN MARMARIS ILCESINDE, BIR TAKSIYE SAHTE 20 STERLIN VERILDIGI BELIRLENEN VE KALDIGI OTEL ODASINDA SAHTE OLDUGU BELIRLENEN TOPLAM 3 BIN 540 STERLIN (35 BIN 247 LIRA 780 KURUS) ILE 5 GRAM ESRAR ELE GECIRILEN INGILIZ TURIST DAVID THOMPSON GOZALTINA ALINDI. THOMPSON, POLISTEKI ISLEMLERININ ARDINDAN ADLIYEYE SEVK EDILDI.(FOTO: ALI GUNDOGAN / MARMARIS, DHA)

MUGLANIN MARMARIS ILCESINDE, INGILIZ TURISTIN KALDIGI OTEL ODASINDA YAPILAN ARAMADA DUVARDA ASILI YAGLI BOYA TABLONUN ARKASINDA 3540 SAHTE STERLIN(FOTOGRAFTA) VE 5 GRAM ESRAR MADDESI ELE GECIRILDI. POLISTE SUCUNU ITIRAF EDEN INGILIZ DAVID THOMPSON(40) ISLEMLERI ARDINDAN ADLIYEYE CIKARILDI.(FOTO:MARMARIS/ DHA)

MUGLANIN MARMARIS ILCESINDE, INGILIZ TURISTIN KALDIGI OTEL ODASINDA YAPILAN ARAMADA DUVARDA ASILI YAGLI BOYA TABLONUN ARKASINDA 3540 SAHTE STERLIN(FOTOGRAFTA) VE 5 GRAM ESRAR MADDESI ELE GECIRILDI. POLISTE SUCUNU ITIRAF EDEN INGILIZ DAVID THOMPSON(40) ISLEMLERI ARDINDAN ADLIYEYE CIKARILDI.(FOTO:MARMARIS/ DHA)

MUGLA'NIN MARMARIS ILCESINDE, BIR TAKSIYE SAHTE 20 STERLIN VERILDIGI BELIRLENEN VE KALDIGI OTEL ODASINDA SAHTE OLDUGU BELIRLENEN TOPLAM 3 BIN 540 STERLIN (35 BIN 247 LIRA 780 KURUS) ILE 5 GRAM ESRAR ELE GECIRILEN INGILIZ TURIST DAVID THOMPSON (SAGDA)  GOZALTINA ALINDI. THOMPSON, POLISTEKI ISLEMLERININ ARDINDAN ADLIYEYE SEVK EDILDI.INGILIZ TURISTI ADLIYE GIRISINDE ESI VE 2 COCUGU KARSILADI.(FOTO: ALI GUNDOGAN / MARMARIS, DHA)

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

Etiketler:
 
Bucak itfaiyesi 1043 olaya müdahale etti
 
Çocuk parkındaki şüpheli çanta fünye ile patlatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ceviz toplayan kadına domuz saldırdı
BİLECİK’in Gölpazarı ilçesinde, bahçede ceviz toplayan işçilerden Müzeyyen ...
Prof. Dr. Hüseyin Toros: Dolu devam edecek
İSTANBUL'u etkisi altına alan sağanak yağış ve dolunun ardından değerlendirmelerde ...
RTÜK’ten 'Esra Erol’da' programına para cezası
RADYO ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ATV'de yayınlanan 'Esra Erol'da' ...
 
Otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı
ADIYAMAN’da, şarampole devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Uzaktan eğitimi, internetin çektiği ahır damında yapıyorlar
HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesine bağlı Sarıtaş köyünün Yemişli mezrasında ...
Kura bakmayan Bakan olur mu?
Turgut Güngör
 
Eylülün son günlerinde kiraz ağaçları çiçek açtı
BALIKESİR’in Bigadiç ilçesine bağlı kırsal Kızılçukur Mahallesi'nde Halit ...
'Leblebi atma' cinayetinin sanıklarına hapis cezası
ADANA'da, düğünde 'leblebi atma' yüzünden çıkan Sabahattin Narin'in av ...
TBMM, yarın yeni yasama yılına başlıyor
TBMM Genel Kurulu, koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılacak açılış programı ile başlayacak.
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva