Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
25 Mayıs 2021 Salı - 15:37

İnşaat işçilerini öldürdükten sonra evi temizlemişler

ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesinde, evinde tadilat yapan Salim Çatma (28) ve Soner Çatma'yı (34) öldürüp, ormanlık alana gömdükleri suçlamasıyla haklarında dava açılan Serkan Akgül (34), babası İsmail Akgül (55) ve arkadaşı Fatih Çilesiz (33) ile tutuksuz 3 sanığın yargılanmasına başlandı.

İnşaat işçilerini öldürdükten sonra evi temizlemişler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 

Olay, geçen yıl 18 Temmuz'da, Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde meydana geldi. İnşaat işçileri Salim Çatma ve Soner Çatma, Serkan Akgül'ün ailesiyle yaşadığı evde tadilat yapmaya başladı. Salim Çatma ve Soner Çatma'dan bir süre sonra haber alamayan yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, Serkan Akgül ile babası İsmail Akgül'ün kaçtığı tespit edildi. Jandarma ekipleri, Serkan Akgül'ün arkadaşı Fatih Ç.'yi gözaltına aldı. Fatih Ç., Serkan Akgül'ün Salim Çatma ve Soner Çatma'yı öldürdükten sonra ormanlık alana gömdüklerini itiraf etti. Fatih Ç.'nin gösterdiği bölgede arama yapan jandarma ekipleri, 2 kişinin cansız bedenine ulaştı.

TESLİM OLDULAR

Kaçan Serkan Akgül ve babası İsmail Akgül'ün yakalanması için çalışma başlatıldı. Evde yapılan aramalarda ise uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap ele geçirilirken, duvarlarda kan izine rastlandı. 20 gün boyunca ormanda yaşadıktan sonra İstanbul'daki evde 2 hafta kalan Serkan Akgül ile babası İsmail Akgül, 1 Eylül'de il girişinde jandarma ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili Serkan Akgül, İsmail Akgül ile suça yardım ettikleri iddiasıyla anne Döndü Akgül, akrabaları Müzeyyen G., arkadaşları Fatih Çilesiz ve Erkan Ö. mahkemece tutuklandı. Döndü Akgül, Müzeyyen G. ve Erkan Ö. tutukluk hallerine yapılan itiraz sonucu 18 Kasım'da tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

İsmail, Serkan ve Döndü Akgül ile Müzeyyen G. ve Fatih Çilesiz hakkında 'kasten adam öldürme' ve 'uyuşturucu madde ticareti yapma' suçlarından 2'şer kez ağırlaştırılmış ömür boyu ve 10'ar yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Erkan Ö. için ise 'suçluyu kayırma' suçundan 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR

Zonguldak 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın ilk duruşmasına tutuklu ve tutuksuz sanıklar ile avukatlar katıldı. Tutuklu sanıklardan Serkan Akgül, olay günü uyuşturucu kullanmak için gittiği köpek kulübesinde bulunan uyuşturucuların çalındığını fark ettiğini söyledi. Soner Çatma'nın uyuşturucuları aldığını kabul ettiğini iddia eden Akgül, "Bu sırada ben silahımı çıkardım, yere doğru ateş ettim. Salim ayağından vuruldu. Babam gelerek, 'Ne yaptın?' diye bana bağırdı. Ayağını kanama olmasın, diye bağladım. Salim ile Soner'i eve çıkardık. Bir süre sonra onlara bunun hastanede kaza ile olduğunu söylemelerini söyledim. Gerekirse silahı sana vereyim, diyerek belimden çıkardım. O sırada Soner üzerime geldi. Silahı almaya çalışırken can havli ile tetiğe dokundum sonrasını hatırlamıyorum. Fatih'e Salim ve Soner'in öldüğünü söyleyerek tehdit edip bana yardım etmesini istedim. Gece ben, babam ve Fatih cesetleri traktöre yükleyip daha önce kazılan yere gömdük. Evdeki halıları, kanepeleri, muşambaları Fatih ve ben attım. Yengeme evi temizlemesini söyledim. 2 gün boyunca yürüdükten sonra Bartın tarafında ormanlık alanda kaldık sonra Zonguldak'a ve İstanbul'a geçtik. Zonguldak'a geri dönerken otobüste yakalandık. Babamın ısrarları üzerine teslim olmaya karar verdim. Kaçmak istesem teslim olmaya gelmezdim" dedi.

CİNAYET ANINDA TRAKTÖR ÇALIŞTIRDIĞI İDDİASINI KABUL ETMEDİ

İsmail Akgül, olay günü sesler üzerine aşağı indiğini anlatıp, Soner ve Salim'i tutarak, götürdüklerini gördüğünü kaydetti. Oğlunun hastaneye gideceklerini söylediğini ancak bir süre sonra silah sesi duyduğunu belirten Akgül, "Cinayet anında benim traktörü çalıştırarak ses yaptığım yönündeki beyanları kabul etmiyorum. Silah sesi geldikten sonra salonun giriş kapısında Serkan ile karşılaştım. Şahıslar vurulmuş yatıyorlardı. Oğluma, 'Sen ne yaptın?' dedim. Bunun üzerine silahını bana doğrulttu. Bizi burada olanları kimseye anlatmamız yönünde tehdit etti. Fatih ile bir yere gidip geldiler. Kazma ve kürek alıp Fatih ve bana arabaya binmemizi istedi. Ormanda Fatih ve Serkan mezar kazdılar ardından eve gidip cesetleri aldılar. Serkan'ın zorlamasıyla benim kullandığım traktörle ormana gittik. Olaydan sonra ormanda kaldık sonra Zonguldak'ta harabe binada bir süre kaldık ardından da İstanbul'a geçtik" diye konuştu.

CİNAYET SONRASI EVİ TEMİZLEMİŞLER

Tutuklu sanık Fatih Ç. de olayın ardından Serkan Akgül'ün yardım etmemesi durumunda kendisini ve çocuklarını vurmakla tehdit ettiğini ileri sürdü. Fatih Ç., bu nedenle cesetlerin gömülmesine yardım ettiğini söyledi.

Tutuksuz sanıklardan Döndü Akgül de olayın ardından Serkan Akgül'ün tehditleri üzerine Müzeyyen G. ile birlikte evi temizlediklerini belirtti.

Müzeyyen G. de ifadesinde evde temizlik yaptıklarını kabul etti.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

ZONGULDAK'IN CAYCUMA ILCESINE BAGLI NEBIOGLU BELDESINDE GECEN 18 TEMMUZ'DA IKI INSAAT ISCILERININ OLDURULMESIYLE ILGILI TUTUKLANAN SERKAN AKGUL (FOTOGRAFTAKI) VE BABASI ISMAIL AKGUL, AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI ISTEMIYLE ILK KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA(ARSIV)

ZONGULDAK'IN CAYCUMA ILCESINE BAGLI NEBIOGLU BELDESINDE GECEN 18 TEMMUZ'DA IKI INSAAT ISCISININ OLDURULMESIYLE ILGILI DAVA BASLADI. FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA(ARSIV)

ZONGULDAK'IN CAYCUMA ILCESINE BAGLI NEBIOGLU BELDESINDE GECEN 18 TEMMUZ'DA IKI INSAAT ISCILERININ OLDURULMESIYLE ILGILI TUTUKLANAN SERKAN AKGUL VE BABASI ISMAIL AKGUL(FOTOGRAFTAKI), AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI ISTEMIYLE ILK KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA(ARSIV)

ZONGULDAK'IN CAYCUMA ILCESINDE INSAAT ISCISI SONER CATMA'NIN(FOTOGRAFTAKI) OLDURULMESIYLE ILGILI DAVA AGIR CEZA MAHKEMESINDE BASLADI. FOTOGRAF-ZONGULDAK-DHA

ZONGULDAK'IN CAYCUMA ILCESINE BAGLI NEBIOGLU BELDESINDE GECEN 18 TEMMUZ'DA IKI INSAAT ISCISININ OLDURULMESIYLE ILGILI TUTUKLANAN SERKAN AKGUL VE BABASI ISMALI AKGUL HAKKINDA AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI ISTEMIYLE DAVA ACILDI.  FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA(ARSIV)

ZONGULDAK'IN CAYCUMA ILCESINE BAGLI NEBIOGLU BELDESINDE GECEN 18 TEMMUZ'DA IKI INSAAT ISCISININ OLDURULMESIYLE ILGILI TUTUKLANAN SERKAN AKGUL VE BABASI ISMALI AKGUL HAKKINDA AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI ISTEMIYLE DAVA ACILDI.  FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA(ARSIV)

ZONGULDAK'IN CAYCUMA ILCESINE BAGLI NEBIOGLU BELDESINDE GECEN 18 TEMMUZ'DA IKI INSAAT ISCISININ OLDURULMESIYLE ILGILI TUTUKLANAN SERKAN AKGUL VE BABASI ISMALI AKGUL HAKKINDA AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI ISTEMIYLE DAVA ACILDI.  FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA(ARSIV)

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, (DHA)

Etiketler:
 
Enerji nakil hattından düşen kıvılcım yangın çıkardı
 
Seyahatin üç formülü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Denize düştü, polis kurtardı
ÇANAKKALE'de kordon boyunda denize düşen Ramazan Bozkurt'u (80) polis ...
Tamirhanedeki cinayet davasında karar; sanığa ceza verilmedi
KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde oto tamirhanesine gelerek silah çeken ...
Annesiz kalan yavru kirpiler korumada
MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde annesiz kalan 3 yavru kirpi, koruma altına alındı.
 
Necla Nazır, kızının nafaka davasında tanıklık etti
Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Necla Nazır, Ferdi Tayfur'dan olan kızı Tuğçe ...
Erkenci kirazı hasadı sancılı başladı
BURSA'nın İnegöl ilçesinde erkenci kiraz hasadı sancılı başladı. 5 bin ...
Akademisyen çiftin boşanma davasında, 4 ayrı dava çıktı
TEKİRDAĞ Namık Kemal Üniversitesi'nde akademisyen Tuba Özge Yaşar Erkal ...
 
Eşini öldürüp parçalara ayıran kocaya müebbet hapis cezası
MERSİN'de, 5 yıl önce kayıp olarak aranırken, parçalara ayrılmış cesedi ...
Karadeniz’e 'doğa tatili' ilgisi
KARADENİZ Bölgesi, koronavirüs nedeniyle evde kalanların doğa tatilinde ...
Kavgayı ayırmaya çalışan kişi bacağından vuruldu
ESENYURT’ta araları bozuk olan sevgililerin aile ve arkadaşlarının karıştığı ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva