RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
14 Kasım 2022 Pazartesi - 15:13

İş insanı Dilek Ertek için gıyabi cenaze namazı

TÜRKİYE'de dünyaca ünlü mücevher markasının distribütörü olan iş insanı Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Haiti'de gemiden düştü. Ertek'in 20 gündür bulunamaması üzerine Teşvikiye Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

İş insanı Dilek Ertek için gıyabi cenaze namazı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İş insanı Dilek Ertek (69) bir süre önce Norwegian Spirit adlı gemi ile tatile çıktı.  25 Ekim'de gemi Tahiti'ye geldi. Dilek Ertek Tahiti'de Pasifik Okyanusu'na düştü. Arama çalışmaları başlatıldı. Ertek'in oğlu Gökçe Atuk da Tahiti'ye giderek arama çalışmalarına katıldı, yetkililer ile görüştü. Arama çalışmalarından sonuç alınamayınca bugün Teşvikiye Camii'nde öğle vakti gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına iş dünyasından çok sayıda isim ve Dilek Ertek'in yakınları katıldı. Taziyeleri Gökçe Atuk ve eşi kabul etti. Musalla taşına çiçekler ile süslenmiş Dilek Ertek'in fotoğrafı konuldu.

"DİLEK HER ZAMAN SEYAHATE ÇIKARDI, GEZMEYİ SEVERDİ"

Ertek'in arkadaşı Buket Taşdelen, "Çok iyi huylu candan bir arkadaştı. Şu anda öyle arkadaşlar bulmak çok zor. Ben ne olduğunu bilmiyorum sadece yazılanları okudum oğluna da bir şey sormadım. Henüz hiçbir şey sonuçlanmadı. Çok fazla spekülasyon yapıldı" dedi. Hayrettin Taşdelen ise "Çok üzgünüz, Dilek bizim 30-35 senelik arkadaşımızdı. Böyle olması çok zor. Konularla ilgili bir bilgimiz yok. Dünyanın en büyük mücevher markasını Türkiye'de temsil etmek her baba yiğidin harcı değil. Dilek her zaman seyahate çıkardı, gezmeyi seven bir insandı" dedi. 

"HARİKA BİR KARDEŞİMİ KAYBETTİM" 

Dilek Erteki liseden arkadaşı Ender Mermerci de "55 sene, dile kolay bir arkadaşlığım vardı. Harika bir insandı. Çok güzel anılarımız vardı, bana kardeşten de yakındı. Kara gün dostuydu. Harika bir kardeşimi kaybettim" dedi. Dilek Sabancı da, "Ölene kadar hep ona dua edeceğim onu anacağım. O da benimle birlikte yaşayacak andıkça. Babamın ve annemin yakın arkadaşıydı. Hep adaşım derdi bana keşke böyle olmasaydı" diye konuştu. 

 TURKIYE'DE DUNYACA UNLU MUCEVHER MARKASININ DISTRIBUTORU OLAN IS INSANI DILEK ERTEK, TATIL AMACIYLA GITTIGI HAITI'DE GEMIDEN DUSTU. ERTEK’IN 20 GUNDUR BULUNAMAMASI UZERINE TESVIKIYE CAMII’NDE GIYABI CENAZE NAMAZI KILINDI/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

 TURKIYE'DE DUNYACA UNLU MUCEVHER MARKASININ DISTRIBUTORU OLAN IS INSANI DILEK ERTEK, TATIL AMACIYLA GITTIGI HAITI'DE GEMIDEN DUSTU. ERTEK’IN 20 GUNDUR BULUNAMAMASI UZERINE TESVIKIYE CAMII’NDE GIYABI CENAZE NAMAZI KILINDI/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

 TURKIYE'DE DUNYACA UNLU MUCEVHER MARKASININ DISTRIBUTORU OLAN IS INSANI DILEK ERTEK, TATIL AMACIYLA GITTIGI HAITI'DE GEMIDEN DUSTU. ERTEK’IN 20 GUNDUR BULUNAMAMASI UZERINE TESVIKIYE CAMII’NDE GIYABI CENAZE NAMAZI KILINDI-FOTOGRAFTAKI: GOKCE ATUK(KRAVATLI OLAN) VE ESI CEREN BEKTAS ATUK/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

 TURKIYE'DE DUNYACA UNLU MUCEVHER MARKASININ DISTRIBUTORU OLAN IS INSANI DILEK ERTEK, TATIL AMACIYLA GITTIGI HAITI'DE GEMIDEN DUSTU. ERTEK’IN 20 GUNDUR BULUNAMAMASI UZERINE TESVIKIYE CAMII’NDE GIYABI CENAZE NAMAZI KILINDI-FOTOGRAFTAKI: GOKCE ATUK(KRAVATLI OLAN) VE ESI CEREN BEKTAS ATUK(SARILAN)/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

TURKIYE'DE DUNYACA UNLU MUCEVHER MARKASININ DISTRIBUTORU OLAN IS INSANI DILEK ERTEK, TATIL AMACIYLA GITTIGI HAITI'DE GEMIDEN DUSTU. ERTEK’IN 20 GUNDUR BULUNAMAMASI UZERINE TESVIKIYE CAMII’NDE GIYABI CENAZE NAMAZI KILINDI-FOTOGRAFTAKI: BUKET TASDELEN/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

TURKIYE'DE DUNYACA UNLU MUCEVHER MARKASININ DISTRIBUTORU OLAN IS INSANI DILEK ERTEK, TATIL AMACIYLA GITTIGI HAITI'DE GEMIDEN DUSTU. ERTEK’IN 20 GUNDUR BULUNAMAMASI UZERINE TESVIKIYE CAMII’NDE GIYABI CENAZE NAMAZI KILINDI-FOTOGRAFTAKI: HAYRETTIN TASDELEN/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

 TURKIYE'DE DUNYACA UNLU MUCEVHER MARKASININ DISTRIBUTORU OLAN IS INSANI DILEK ERTEK, TATIL AMACIYLA GITTIGI HAITI'DE GEMIDEN DUSTU. ERTEK’IN 20 GUNDUR BULUNAMAMASI UZERINE TESVIKIYE CAMII’NDE GIYABI CENAZE NAMAZI KILINDI-FOTOGRAFTAKI: ENDER MERMERCI/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)



  TURKIYE'DE DUNYACA UNLU MUCEVHER MARKASININ DISTRIBUTORU OLAN IS INSANI DILEK ERTEK, TATIL AMACIYLA GITTIGI HAITI'DE GEMIDEN DUSTU. ERTEK’IN 20 GUNDUR BULUNAMAMASI UZERINE TESVIKIYE CAMII’NDE GIYABI CENAZE NAMAZI KILINDI-FOTOGRAFTAKI:DILEK SABANCI/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

Yalın Onat ERGÖR - Emre Can URAN/İSTANBUL,(DHA)

 
Hayatını kaybeden Topkara çiftinin yakınları konuştu
 
Sokağa terk edilen bebeğin sağlık durumu iyi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hayatını kaybeden Topkara çiftinin yakınları konuştu
İSTİKLAL Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden, Adem (40) ...
Bakan Bozdağ: Terör saldırısında 46 kişi gözaltına alındı
ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin fail ...
Dağcılar Zibraham Dağı'na tırmandı
SİVAS'ta bir grup dağcı, sonbahar manzarası fotoğraflamak için 2163 rakımlı ...
 
Sahte diş hekimine gözaltı
AKSARAY’ın Güzelyurt ilçesinde hekim olmadığı halde klinik açıp hasta ...
Şehit Fethi Sekin'in babası hayatını kaybetti
İZMİR Adliyesi'ne yönelik terör saldırısını canı pahasına önleyen, çıkan ...
Teröristin yakalandığı ev görüntülendi
İSTİKLAL Caddesi'ne patlayıcı bırakan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır'ın ...
 
EGM: İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda TNT kullanıldı
EMNİYET Genel Müdürlüğü (EGM) Kriminal Daire Başkanlığı, İstiklal Caddesi'ndeki ...
Otizmli müzik dehası
ANKARA'da otizmli lise öğrencisi Çağrıhan Atyıldız (17), milyonda bir ...
Muhittin Durmaz'ın 'Camili Tosun' kitabı çıktı
Gazeteci yazar Muhittin Durmaz'ın ilk kitabı Camili Tosun 40 kitap yayınlarından yayınlandı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva