'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
2 Kasım 2020 Pazartesi - 12:53

Isınma Anlayışınızı VatanPor İle Değiştirin

Bir evin sahip olabileceği en iyi ısıtma sistemi, orada olduğunu fark etmediğiniz sistemdir. Gece sessizlikte borularından ses gelen radyatör yok.

Isınma Anlayışınızı VatanPor İle Değiştirin
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kalkışa hazırlanan bir jet gibi vızıltı sesi yok. Alerji olma riski olmadan, toz fışkırtan kanal sistemi yok. Tam istediğiniz yerde sadece eşit bir ısı veren ve sizi bir battaniye kadar iyi ısıtan bir sisteme ne dersiniz?

VatanPor, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan deneyimli ekibiyle, müşterilerinin yerden ısıtma sistemleri ile ilgili yerden ısıtma straforu ve yerden ısıtma köpüğü gibi özel ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş bir firmadır. Türkiye’de yerden ısıtma sistemlerinde yenilikçi, birinci sınıf sistemleri hem tasarlayan ve uygulayan firma olarak ön plandadır.

Vatanpor yerden ısıtma sistemleri sektöründeki amacı, müşterilerine en verimli yerden ısıtma sistemlerini başta yerden ısıtma straforu ve yerden ısıtma köpüğü olmak üzere en kaliteli ürünlerle ulaşmasını sağlamak ve konforlarının en düzeye taşınmasına katkıda bulunmak olarak belirlemiştir.

Yerden ısıtma sistemlerimiz ve yerden ısıtma köpüğü ve yerden ısıtma straforu gibi aksesuarlarımız, hem yeni inşa edilen hem de yenileme projeleri için enerji açısından verimli sıcaklık sağlar, gerçek kullanım kolaylığı ve sorunsuz bir kurulum sunar. Bizimle aynı kalite standartlarını karşılayan dünya lideri markalarla çalışıyoruz.

Yerden Isıtma Sistemleri Ne Kadar İyi Çalışıyor?

"Gerçekten görünmez" ancak varlığından emin olarak ısınmanın yolu yerden ısıtma sistemlerinden geçer. Yerden ısıtma sistemi, estetikten daha fazlasına sahiptir. Aynı zamanda bir evi ısıtmanın oldukça verimli bir yoludur ve enerji maliyetlerini düşürdüğü için konforu artırır. Konforu arttıran bir başka anekdotta yerden ısıtma straforu veya yerden ısıtma köpüğü kullanımıdır.

Yerden ısıtma sisteminin kurulumunda, sıcaklık, sıcak su tüpleri veya zeminin altına gömülü elektrik kabloları ile sağlanır. Görünmez termal radyasyon dalgaları aşağıdan yükseldikçe, çarptıkları her nesneyi ısıtırlar ve bu da yakalanan ısıyı sırayla yayarlar. Hava sıcaklığı nispeten sabit kalsa da, çevredeki yüzeyler vücudunuzdan sıcaklık çalmadığı için rahat edersiniz. Sistemde kullanılan yerden ısıtma köpüğü veya yerden ısıtma straforu da sistemin daha da verimini yükselttiği için daha uzun yıllar kullanmanız söz konusudur.

Döşeme Tipleri ve Yerden Isıtma

Isıtmak istediğiniz zemin tipi, mühendis ekibimizin ücretsiz, özel planınızda size teklif vereceği ısıtma sistemi üzerinde büyük bir etkiye sahip olacaktır. Bunun nedeni, her katın farklı malzemelerden yapılması ve benzersiz inşaat yöntemlerine sahip olmasıdır. Örneğin, karo zeminlerin, karoyu alt zemine yapıştıran aynı ince set veya kendiliğinden yayılan çimentoya gömülü bir ısıtma sistemi ile eşleştirilmesi gerekir. Öte yandan, yüzer ahşap zeminler, bu uygulama için tasarlanmış yapıştırıcı içermeyen bir yerden ısıtma straforu ya da yerden ısıtma köpüğügerektirir. Geniş ürün portföyümüz ve sektördeki onlarca yıllık deneyimimiz sayesinde, projeniz için doğru ısıtmalı zemin sistemini belirleyebileceğiz.

Son yıllarda, yerden ısıtma ile eşleştirme için en hızlı büyüyen döşeme türlerinden ikisi vinil (özellikle Lüks Vinil Karo) ve ahşap (büyük ölçüde çivilenmiş parke) olmuştur. Banyolar ve mutfaklar, yerden ısıtma için en popüler iki odadır. Yerden ısıtma straforu ya da yerden ısıtma köpüğü ile desteklenen yerden ısıtma sistemleri tüm seçimlerinizde yerden ısıtma sisteminizden daha fazla randıman almanızı sağlar.

İster tüm evinizi, ister oda oda yerden ısıtma sistemi yaptırmak istiyor olun, Vatanpor’un uzman ve deneyimli ekibi ile mutlaka irtibata geçin. Vatanpor.com, size ve ailenize sağlıklı, konforlu ve ekonomik çözümler için çalışacaktır.

 
AFAD: Depremde 83 kişi hayatını kaybetti
 
Ekim ayı hal endeksi açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Minder Budur Minder Sektöründe Yükselen Bir Marka
Minder dünyası da diğer pek çok sektörün olduğu gibi çok ciddi anlamda ...
Nokta Makro Dedektör ve Yeni Medikal Üretim Firması Quall
Yeni fabrikasına taşınan Nokta Makro Dedektör ve Quall artık Tuzla'da ...
Aradığınız Rahatlatıcı Yeni Masaj Kremi
Son zamanlarda en fazla tercih edilen masaj kremi olarak piyasaya giren ...
 
Kadın Pantolon Modelleri
Etekleri elbiseleri her ne kadar seve seve giysek de, modern hayatımızın ...
JBL Hoparlör
Öncelikle müzik severlerin tercihi olan JBL hoparlör modelleri yüksek ...
Gelin İç Giyim Modelleri
Gelinliklerin bir sürü modeli bulunup, genellikle o modele uyacak iç giyim ...
 
Dermokozmetik Nedir?
Tıp ve kozmetik alanlarının bir araya gelmesi ve tıbbi olarak eşsiz ve ...
Travel Sistem Bebek Arabası Kullanımı Nasıl Olur?
Travel sistem bebek arabası modelleri oldukça kullanışlı ürünler olduğu ...
Stiletto Modelleri ve Renkleri
Stiletto özellikle şık davetlerin, özel akşam yemeklerinin vazgeçilmezleri ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva