Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
24 Nisan 2015 Cuma - 10:14

Islak eğlence 1 Mayıs'ta başlıyor

ANTALYA merkez başta olmak üzere, Kemer, Belek ve Alanya'daki yaz sezonunun vazgeçilmezi su parkları 2015 sezonuna hazırlanıyor.

Islak eğlence 1 Mayıs ta başlıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

1 Mayıs günü sezonu açacak olan işletmeler arasında Aqualand Su Parkı, Dolpinland Yunus Gösteri Merkezi ve Belek'te bulunan Troy Su Parkı yer alıyor. Alanya'nın Okurcular Beldesi'ndeki Water Planet Su Parkı ile Kemer'de yer alan Auqa Clup Dolpin'de Mayıs ayının ilk haftası açılıyor. 2014 sezonunda 2 milyonun üzerinde tatilciyi ağırlayarak alternatif eğlence imkanı sunan cazibe merkezlerinin bu yıl ki hedefi ise 3 milyonun üzerinde konuğu ağırlamak.

Antalya kent merkezindeki tek su parka Beachpark Aqualand ile Belek'teki Troy Aquapark, Alanya'daki Water Planet ve Kemer'deki Aqua Club Dolphin, geçen yıl 140 gün süren sezon süresince 2 milyon yerli yabancı turisti konuk etti. 2014 yılına göre bu yıl sezonun da Rusya'daki ekonomik kriz nedeniyle ilk bir iki hafta düşüş beklediklerini belirten Aqualand Su Parkı Genel Müdürü Burhan Gümüşoğlu, sezonun iyi geçeceğini umduklarını söyledi. Krizin işletmelere yansımasının kaçınılmaz olacağını belirten Gümüşoğlu, "Bölgemize gelen turist sayısındaki düşüş kadar bizlere gelen turist sayısında da düşüş olacağını tahmin ediyoruz. Çünkü bizim Rusya pazarını başka pazarlarla telafi etme gibi bir şansımız yok. Antalya'ya gelen Rus turist sayısı yüzde 20 düşürse bizimde Rus müşteri sayımız yüzde 20 düşer" diye konuştu. 

OTELLER ETKİLEMİYOR

Otellere kurulan su kaydıraklarının kendilerini etkilemediğini aktaran Gümüşoğlu, "Hemen her otelde su kaydırağı bulunuyor. Bir dönem bu tarz işletmeler su parklarının işlerini azaltmıştı ancak turistler, su parklarında eğlencenin farklı olduğunu anladı. Burada milyon dolarlık tesisler var. Animasyon ve eğlencesi de yanında hediye" dedi. 

Belek'teki Troy AquaPark ise Rus ve İranlı turist potansiyeli bakımından oldukça zengin. Mayıs ayında sezona merhaba diyecek Troy AquaPark Su Parkı işletmesi de hedefi yüksek tuttu. Geçen yıl 260 bin turistin giriş yaptığı Troy, oteller bölgesine yakın olmasının avantajını bu yıl da kullanacak. 2014 yılında yüzde 55 Rus, yüzde 25 İran, yüzde 20 de diğer milletlerden turisti ağırlayan işletmenin bu yılki hedefi 350 bin turist sayısını yakalamak. 

ANTALYA MERKEZ BASTA OLMAK UZERE, KEMER, BELEK VE ALANYA'DAKI YAZ SEZONUNUN VAZGECILMEZI SU PARKLARI 2015 SEZONUNA HAZIRLANIYOR.  (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ADRENALİNİN ADRESİ 

Alanya Water Planet Su Parkı da Mayıs ayında kapılarını açacak işletmeler arasında. Günlük 2 bin kişi kapasitesi ile Akdeniz Bölgesi'nin en büyük su parkı olan işletme de, adrenalini yüksek etkinlikler bulunuyor. Akapunk ve bungee jumping atlayışlarının gerçekleştiği su parkı, devasa rafting havuzu ile dikkat çekiyor. Tam bir eğlence, adrenalin ve tatil merkezi olan Water Planet, Alanya'nın Okurcalar Mahallesi'nde. Su parkı, Alanya, Mahmutlar ve Manavgat'tan da müşteri çekiyor. Rus turist cenneti Kemer'de ise Aqua Club Dolphin, turistik ilçenin tek su parkı oluşunun avantajını iyi değerlendirmeyi planlıyor.


ANTALYA MERKEZ BASTA OLMAK UZERE, KEMER, BELEK VE ALANYA'DAKI YAZ SEZONUNUN VAZGECILMEZI SU PARKLARI 2015 SEZONUNA HAZIRLANIYOR.  (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA MERKEZ BASTA OLMAK UZERE, KEMER, BELEK VE ALANYA'DAKI YAZ SEZONUNUN VAZGECILMEZI SU PARKLARI 2015 SEZONUNA HAZIRLANIYOR.  (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)
İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - 

 
Kuğulu Park'ta çözüm yok
 
Doğayla baş başa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuğulu Park'ta çözüm yok
ANTALYA'da Atatürk Parkı'nın yanında bulunan Kuğulu Park'ı da kapsayan ...
Dünya çocuklarının 23 Nisan eğlencesi
ANTALYA Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
Emniyet kemeri takmadı, otomobilin altında kaldı
ANTALYA'da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden 25 yaşındaki ...
 
Yatta turizm toplantısı
ANTALYA'nın Demre İlçesi'ndeki yat turizminin sorunları Çayağzı Limanı'nda ...
Komutanın koltuğuna oturdu
ANTALYA Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
Otomobil ağaca çarptı, sürücü öldü
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde orta refüjdeki ağaca çarpan otomobilin ...
 
Antalya'da 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Antalya'da törenle kutlandı.
Parkta sanat şenliği
ANTALYALI ünlü ressam Berrin İlhan ve atölye arkadaşları, 'Dünya Sanat ...
Kumluca'da fuhuş operasyonu
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva