Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
2 Ekim 2019 Çarşamba - 12:16

İsrailli sporcular, koruma eşliğinde antrenman yapıyor

ANTALYA'da düzenlenen Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası'na katılan İsrailli sporcular ve antrenörleri, ülkelerinden gelen 6 koruma eşliğinde maçlara hazırlanıp, tribünde müsabakaları izliyor.

İsrailli sporcular, koruma eşliğinde antrenman yapıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Müsabakaların yapıldığı salona İsrailli sivil korumalar eşliğinde gelen sporcular, salon dışında da yine koruma gözetiminde antrenman yapıyor. İsraillilerin talebi üzerine salonda 20 Türk polisin de vardiya sistemiyle görev yaptığını söyleyen Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanvekili Hasan Yıldız, "Böyle korumaya gerek yoktu. Antalya dünyanın en güvenli kentlerinden birisi" dedi.

Dünya Çocuklar Gençler Muaythai Şampiyonası, 65 ülkeden 800 sporcunun katılımıyla Antalya'da yapılıyor. Muratpaşa ilçesi Lara turizm bölgesindeki bir otelde düzenlenen şampiyonada, İsrailli sporculara ve antrenörlere uygulanan koruma önlemleri dikkat çekti. İsrail kafilesi geçen pazar günü başlayan şampiyonaya 22 sporcu, 4 antrenör ve 6 koruma ile katıldı. Müsabakaların yapıldığı salona İsrailli sivil korumalar eşliğinde gelen sporcular, salon dışında da yine koruma gözetiminde antrenman yapıyor. Tribünde korumalarla müsabakaları takip eden İsrailli sporcular ve antrenörlere korumalar da eşlik ediyor. Korumaların, sporcuların yanından ayrılmadan her yerde güvenliklerini sağladığı gözlendi.

6'SI İSRAİLLİ KORUMA YANLARINDAN AYRILMIYOR

İsrail kafilesinin otele gelmeden önce de polisin köpeklerle sporcu ve antrenörün kalacağı odalarda, müsabakaların oynanacağı salonda arama yaptığı kaydedildi. Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanvekili Hasan Yıldız, İsrail Büyükelçiliği'nin Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden güvenlik önlemlerinin artırılmasına yönelik talepte bulunduğunu anlattı. İsrail kafilesinde 22'si sporcu, 4'ü antrenör, 6'sı koruma olmak üzere toplam 32 kişinin yer aldığını aktaran Yıldız, İsraillilerin talebi üzerine salonda 20 Türk polisin de vardiya sistemiyle görev yaptığını söyledi.

'ÇEVİK KUVVET İSTEDİLER, KABUL ETMEDİK'

Daha önce düzenlenen şampiyonalarda İsrail kafilesinin ekstra önlem istemediğini vurgulayan Yıldız, şöyle konuştu:

"İsrail kafilesi, büyükelçilik aracılığıyla emniyetten gerekli tedbirleri istedi. Güvenlik sayısını artırdık, polis sayısı arttı. Böyle korumaya gerek yoktu. Antalya dünyanın en güvenli kentlerinden birisi. Çevik kuvvet gelmesini de istediler, ama biz kabul etmedik. İsrail kafilesinde 6 koruma var, aynı zamanda bizim polisimiz de görev yapıyor. Girişe X-Ray cihazı koyduk."

'HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU'

Hasan Yıldız, 65 ülkeden 800'ü sporcu olmak üzere teknik heyetle 1400 kişinin yer aldığı muaythai organizasyonunun şimdiye kadar en fazla katılımla gerçekleştirilen dünya şampiyonası özelliği taşıdığını vurguladı. Türk milli takımında 116 sporcunun ringe çıkacağını belirten Yıldız, 4 kategoride kupa kazanmayı, dünya şampiyonluğu kazanmayı hedeflediklerini vurguladı.

ANTALYA'DA DUZENLENEN DUNYA COCUKLAR VE GENCLER MUAYTHAI SAMPIYONASI'NA KATILAN ISRAILLI SPORCULAR VE ANTRENORLERI, ULKELERINDEN GELEN KORUMALAR ESLIGINDE MACLARA HAZIRLANIP, TRIBUNDE MUSABAKALARI IZLIYOR. 26 SPORCUYU, 6'SI ISRAILLI (MAVI GOMLEKLI) OLMAK UZERE 26 POLIS 7/24 KORUYOR.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DUZENLENEN DUNYA COCUKLAR VE GENCLER MUAYTHAI SAMPIYONASI'NA KATILAN ISRAILLI SPORCULAR VE ANTRENORLERI, ULKELERINDEN GELEN KORUMALAR ESLIGINDE MACLARA HAZIRLANIP, TRIBUNDE MUSABAKALARI IZLIYOR. 26 SPORCUYU, 6'SI ISRAILLI (ARKASI DONUK OLANLAR) OLMAK UZERE 26 POLIS 7/24 KORUYOR.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DUZENLENEN DUNYA COCUKLAR VE GENCLER MUAYTHAI SAMPIYONASI'NA KATILAN ISRAILLI SPORCULAR VE ANTRENORLERI, ULKELERINDEN GELEN KORUMALAR ESLIGINDE MACLARA HAZIRLANIP, TRIBUNDE MUSABAKALARI IZLIYOR. 26 SPORCUYU, 6'SI ISRAILLI (KOKARTLI OLANLAR) OLMAK UZERE 26 POLIS 7/24 KORUYOR.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DUZENLENEN DUNYA COCUKLAR VE GENCLER MUAYTHAI SAMPIYONASI'NA KATILAN ISRAILLI SPORCULAR VE ANTRENORLERI, ULKELERINDEN GELEN KORUMALAR ESLIGINDE MACLARA HAZIRLANIP, TRIBUNDE MUSABAKALARI IZLIYOR. 26 SPORCUYU, 6'SI ISRAILLI OLMAK UZERE 26 POLIS 7/24 KORUYOR.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DUZENLENEN DUNYA COCUKLAR VE GENCLER MUAYTHAI SAMPIYONASI'NA KATILAN ISRAILLI SPORCULAR VE ANTRENORLERI, ULKELERINDEN GELEN KORUMALAR ESLIGINDE MACLARA HAZIRLANIP, TRIBUNDE MUSABAKALARI IZLIYOR. 26 SPORCUYU, 6'SI ISRAILLI OLMAK UZERE 26 POLIS 7/24 KORUYOR.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DUZENLENEN DUNYA COCUKLAR VE GENCLER MUAYTHAI SAMPIYONASI'NA KATILAN ISRAILLI SPORCULAR VE ANTRENORLERI, ULKELERINDEN GELEN KORUMALAR ESLIGINDE MACLARA HAZIRLANIP, TRIBUNDE MUSABAKALARI IZLIYOR. 26 SPORCUYU, 6'SI ISRAILLI OLMAK UZERE 26 POLIS 7/24 KORUYOR. TURKIYE MUAYTHAI FEDERASYONU BASKANVEKILI HASAN YILDIZ (FOTODAKI), KONUYLA ILGILI ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Kaleiçi Old Town Festivali başlıyor
 
Antalyaspor'da savunmanın yıldızı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanya'da triatlon heyecanı başlıyor
ALANYA ITU Paratriatlon Dünya Kupası, Alanya ETU Triatlon Avrupa Kupası ...
Fabrice N'Sakala: Liderlik bizi daha çok motive etti
SÜPER Lig'in zirvesinde yer alan Akdeniz temsilcisi Aytemiz Alanyaspor'da ...
Futbolda Serik ile Silopi kardeşliği
ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde kurulan Silopi Haburspor takımı kamp için Antalya'nın ...
 
Antalyaspor'da galibiyet sevinci
ANTALYASPOR, Btc Turk Yeni Malatyaspor galibiyetiyle, bu sezon sahasında ...
'Paşa'nın Melekleri'ni Corendon uçuracak
CORENDON Airlines, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde 'Paşa'nın Melekleri' ...
Kınıkspor'dan tek gollü galibiyet
ANTALYA Süper Amatör'de oynanan maçta Kınıkspor, konuk ettiği Muratpaşa ...
 
Demre üç puanı üç golle aldı
ANTALYA Süper Amatör'de oynanan maçta Demre Belediyespor komşu ilçenin ...
Böcek'in vali ile çak çakı...
Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin ...
Kaş, üç büyük yarışmaya ev sahipliği yapacak
TÜRKİYE Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen 3. CMAS- ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva