Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
13 Nisan 2024 Cumartesi - 11:25

İstanbul Boğazı’nda Günlük, Saatlik, Gecelik Konaklamalı Yat Kiralama Hizmeti

İstanbul’un eşsiz güzelliklerini yaşamak isteyen kişiler çok fazladır.

İstanbul Boğazı’nda Günlük, Saatlik, Gecelik Konaklamalı Yat Kiralama Hizmeti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sizlerde Eşsiz boğaz manzarasında yat turuna çıkma istemez misiniz. İstanbul Boğazı’nda gerek günlük gerekse gecelik veyahut saatlik olarak süper lüks yatlar sizlerin hizmetine sunuluyor. Yat kiralama hizmetleri ile gerek 2 gerekse 35 ile 40 kişilik arkadaş gurubunuzla tekne kiralama hizmetlerinden yararlanılabilir. Bu rakam aralığını aşacak şekilde bir katılımcı olduğu taktirde farklı fiyat aralığı oluşabilir. Günlük, Gecelik, Saatlik olarak yat, tekne kiralama hizmetlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

İstanbul Boğazı’nda var olan süper lüks yatlarda gerek yemekli gerekse yemeksiz ve hatta kokteyl seçeneğinden de yararlanabiliyorsunuz. Yat kiralama hizmetlerinde sizlere sunulan yemek menülerinden farklı olarak farklı yiyecek ve içecekte tercih edebilmeniz oldukça mümkündür. Siteden yat kiralamak istediğinizde burada yat hizmetlerinin içeriğini görebilmenizde mümkündür. Tekne kiralama hizmetinden yararlandığınızda burada yer alan menü seçimlerinizde mutlaka alanında uzman olan aşçılar ve garsonlar tarafından konuklarınıza servis edilecektir. 

İstanbul yat kiralama hizmetlerini talep ettiğinizde her kesimden olan insanların bütçelerine uyum sağlayacak bir menü olduğunu gözlemleyebilmeniz mümkündür. Ayrıca bir diğer yandan yat kiralama hizmetlerinde sizlerin nasıl bir yat tercih ettiğinizi de iskeleye yaklaşarak görebilmeniz mümkün olur. Aynı zamanda yat talep etmeniz veyahut yat kiralama hizmeti almanız durumunda istediğiniz zaman diliminde özel organizasyonlarınız için yatı kullanabilirsiniz. 

Günlük Yat Kiralama Hizmeti 

Yat kiralama hizmetleri günlük, gecelik yada saatlik olarak da talep edilebiliyor. İstanbul boğaz turu hemen herkesin merak ettiği ve mutlaka bir kere de yapmak istediği bir turdur. Boğaz turu yapmak isteyen kişiler genellikle saatlik olarak saatlik yat kiralama hizmetlerini talep ediyor. Günlük olarak İstanbul Boğazı’nda bir yat kiralamak istiyorsanız bu hizmetten erken saatlerde yararlanmaya başlayabilirsiniz. İstanbul Boğaz turu bünyesinde Yat kiralama hizmetleri arasında istekler doğrultusunda Adalar ve Poyra köyü de rahatlıkla gidilebilir ve bu yerlerde ziyaret edilebilir. 

Boğaz turu bünyesinde Adalar ziyaret edildikten sonra kişilere farklı görmek istedikleri lokasyonlar sorulur ve ayrıca kişilerin isteklerine göre bir rota belirlemek tercih edilebilir. Hiç kuşkusuz ki İstanbul Boğazı’nda yat kiralama hizmeti talep ettiğinizde bu tur çok eğlenceli olabildiği gibi bir bakıma da kültür turu şeklinde de olacaktır. Zira İstanbul kenti başlı başına yedi tepesiyle tam bir kültür şehridir. 

İstanbul Boğazı’nda saatlik yat kiralama tercihlerinizde bu saat aralıkları gün içinde sabah 9.00 sularında başlayarak akşam 17.30 gibi sona erdirilir. Bu saat aralıklarında İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğinin tadını çıkarabilme şansına sahip olabilirsiniz. Bu saat aralıklarında yat tamamen size ait oluyor. Bu saat aralıklarında yatı dilerseniz iskeleye demir atarak farklı noktalar gidip görülebilir. Bogazdagezi.net sitesinde yer alan saatlik yat kiralama hizmetlerini talep etmeniz halinde yatın var olan kaptanı yada yakıtı gibi ek giderler de sizlere sunulan fiyata dahildir. 

Dolayısıyla İstanbul yat kiralama hizmeti talep etmeden önce fiyat bilgisi almanız sağlıklı olur. Yat kiralama fiyatları ve tüm detaylara şirketin web sitesi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Teknede Doğum Günü Organizasyon Hizmeti 

Yat kiralama hizmetlerini tercih ederek yılda bir defa kutlayabileceğiniz doğum gününüzü özel bir anı oluşturacak şekilde kutlama ayrıcalığına sahip olabilirsiniz. Doğum günleri kişiler için anlamlı ve bir o kadar da özel bir gündür. Bugünün kişinin sevdikleriyle, ailesiyle yada partneriyle kutlaması kadar doğal bir durum yoktur. Teknede doğum günü yapmak istediğiniz kişiye özel bir süsleme veyahut organizasyon anlaşması yapabilirsiniz. Yatta oldukça romantik ve benzersiz bir doğum günü süslemeleri ve eşsiz tatlardaki pasta seçenekleriyle unutulmaz bir doğum günü düzenleme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz. 

Romantik Evlilik Teklifi İçin Yat Kiralama Hizmeti 

İstanbul yat kiralama hizmeti alınması için kişilerin çok fazla sebepleri olabilir. Lakin gerek doğum günü gerekse yıldönümü olsun farklı organizasyonlar düzenlenebilir. Ancak yat kiralama hizmeti satın alınması için en önemli sebep elbette  yatta evlilik teklifi planlamasıdır. İstanbul Boğazı’nda yat kiralama hizmeti talep ettiğinizde emin olabilirsiniz ki romantik olduğu kadar unutulmayacak bir evlilik teklifi de yapmış olursunuz. Yat kiralama hizmeti sunan firmalar sizlere bu evlilik teklifi organizasyonlarında büyük ölçüde yardımcı olur. Bogazdagezi.net sitesi üzerinden dilediğiniz kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 

Evlilik teklifi veyahut doğum günü olsun yada farklı amaçlarla olsun yat kiralama hizmetlerinde gerek yemekli gerekse yemeksiz olacak şekilde farklı menüler sunulur. Yemekli bir menü tercih edilmesi halinde yemek masasına özel kırmızı güller serpilir ve yemek esnasında da keman dinletisi yemeğe eşlik eder. Sizler yemeğiniz romantik müzik eşliğinde tamamladıktan sonra çift olarak sizi teknede bulunan fotoğrafçımız teknenin farklı bir bölümüne alarak sizin evlilik teklifi anınızı fotoğraflayacaktır. 

Yat içinde evlilik teklifi yapmaya başladığınız an havai fişekler ve akabinde lazerde sürekli geçen benimle evlenir misin yazıları sizlerin şaşkınlık ve heyecan yaşamasını sağlar. Böyle güzel ve romantik bir anın her karesini fotoğraflayan ve çekim yapan ekibimiz sizlerin oldukça mutlu olmanız için ellerinden geleni yaparlar. Gerek tek başınıza gerekse kalabalık şekilde arkadaş gurubunuzla yapmak istediğiniz evlilik teklifi organizasyonları için yat kiralama hizmeti talep edebilirsiniz.

Saatlik Yat Kiralama Hizmeti

İstanbul Boğazı’nda demirlenen yatlarımız gerek günlük, gerek saatlik olarak sizlerin isteği doğrultusunda kiralanabiliyor. Yat kiralama hizmeti talep ettiğinizde en az 2 saat kiralama yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Lakin istenildiği taktirde 4 veyahut 5 saatte yat kiralama hizmeti alabilirsiniz. Saatlik olarak bir yat kiralama hizmeti almak istediğinizde yat farklı bir noktada olursa dahi bu sizin için kiralama yaptığınız saatten düşürülür. Kiralama yaptığınız saat aralığında bir farklılık olmasını istemiyorsanız bu defa da aradaki saat farkının ücretini ödeyebilirsiniz.

İstanbul yat kiralama hizmeti saatlik olarak talep edildiğinde istediğiniz saat aralığını rezervasyon yaptırmanız gereklidir. Saatlik yat kiralama hizmetleri daha sıklıkla yaz aylarında yüzme turları için değerlendirmeye alınır. Lakin gerek günlük gerekse saatlik yat kiralama hizmeti olsun kaptan olmadan kiralama yapılamıyor. Tüm kiralama türlerinde gemici ve kaptan her zaman yat içinde bulunuyor. Kaptan için ödenen ücretler ise yine kiralama ücretlerine yansıtılıyor. 

Konaklamalı Yat Kiralama Hizmeti 

İstanbul Boğazı’nda yat turu yapmak özellikle hafta sonları için muhteşem bir aktivitedir. Sadece hafta sonları değil tüm hafta boyunca da konaklamalı olacak şekilde yat kiralama hizmeti alabilirsiniz. Yat kiralama hizmeti aldığınızda sanki beş yıldızlı otel konforunda ve kalitesinde eğlenceli bir tatil yaşayabilirsiniz. Konaklamalı olacak şekilde düzenlenen yat turlarında yatın içinde duş imkanı, tuvalet, buzdolabı ve tüm yeme içme gereksinimlerinizi karşılayacak tüm donanımlar bulunur. 

Yat kiralama hizmetleri içinde popüler olan konaklamalı yat kiralama hizmeti, özellikle İstanbul’un tadını çıkarmak isteyen kişilerin tercihidir. Bogazdagezi.net sitesi içinde yer alan yat turlarını inceleyebilir ve hayalinizdeki tatili yaşamak için ilk adımı kolaylıkla atabilirsiniz. 

 
Dünyanın en yaşlı yapışık ikizleri hayatlarını kaybetti
 
4 bin 370 trafik kazasında 55 kişi hayatını kaybetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Smartpro Dijital Ajans, Dijital Pazarlama’da Güvenilir ve Yaratıcı Çözümler Sunuyor
Günümüzde işletmelerin dijital dünyada varlık göstermesi, başarıya ulaşmaları ...
Sohbet
İnternetin hayatımıza girmesi ile birlikte yapmış olduğumuz birçok şey sanal olmaya başlamıştır.
Afrodizyak Erkek Parfümün Etkileyici Gücü
Afrodizyak parfümün eşsiz cazibesi ve büyüleyici etkisiyle tanışmaya hazır ...
 
İstoç’da Güvenilir Kilit Hizmetlerin Adresi
İstanbul’un yoğun nüfuslu ve hareketli bölgelerinden biri olan İstoç, ...
Chiller Sisteminizde Sessizliği Garanti Etmek İçin Güriz İzolasyon ile Çalışın
Chiller sistemleri, birçok endüstriyel ve ticari uygulamada kullanılan ...
Bakız İnşaat sahibi Turgay Canver: Adana'nın Doğaya Saygılı ve Yenilikçi Yapılarını İnşa Ediyoruz
Adana’nın öncü inşaat firmalarından Bakız İnşaat, sürdürülebilir ve yenilikçi ...
 
Anlık Olarak Değişen Güncel Hurda Fiyatlarını Takip Etmek İsterseniz: CeysanGeriKazanim.com'dan Takip Edebilirsiniz
Hurda fiyatları, geri dönüşüm endüstrisi için oldukça önemli bir faktördür.
Hollanda'da Şirket Kurma Alanında Deneyimli Bir Rehber
Hollanda, Avrupa'nın ticaret ve inovasyon merkezlerinden biri olarak öne çıkıyor.
TAVI Ameliyatı ile Kalp Sağlığınızı Koruyun
Kalbin sağlıklı işlevi, vücudumuza oksijen dolu kanı pompalamakla mümkündür.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva