GSF'den 'kadın' konulu sergi
GSF'den 'kadın' konulu sergi
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
2 Temmuz 2012 Pazartesi - 19:46

İşte CHP'nin resmi kurultay delege listesi

CHP’de 17-18 Temmuz’da Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacak 34.Olağan Kurultay’a geri sayım devam ediyor. Başta Genel Başkan olmak üzere, Parti Meclisi(PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinin yapılacağı kurultay öncesinde, CHP’nin yeni yönetimini belirleyecek delege listesi de yayınlandı.

İşte CHP nin resmi kurultay delege listesi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil tarafından verilen bilgiye göre, büyük kurultaya 187’si MYK, PM, YDK üyesi ve Milletvekili, bin 95’i il kurultay delegesi olmak üzere toplam bin 282 delege katılacak. Büyük kurultay delegelerinin tam listesi de CHP’nin resmi internet sitesinde yayınlandı.

CHP’de 26 Şubat’ta yapılan tüzük kurultayıyla belirlenen yeni tüzük uyarınca, büyük kurultayda, şu an 80 kişiden oluşan PM’de üye sayısı 60’a inecek. PM’nin 8 asıl üyesi, bilim yönetim ve kültür platformu üyeleri içinden Genel Başkanın önereceği 12 kişi arasından seçilecek. Kurultayda seçimler çarşaf liste ile yapılacak. Organ seçimlerinde yüzde 33 cinsiyet kotası, yüzde 10 gençlik kotası uygulanacak. Genel Başkanlığa aday olabilmek için de, üye tam sayısının en az yüzde 10’unun yazılı önerisi gerekecek. Kurultayın ardından ise Genel Başkan, PM üyeleri arasından MYK üyelerini belirleyecek.

Kurultayda ilk gün Genel Başkan, ikinci gün ise organ seçimleri yapılacak.

 
Patara Antik Kenti’nde kazılar başladı
 
AKP ilçe başkanı kaçırıldı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SİNE-İ MİLLET ZAMANI 5 Ağustos 2012 Pazar 10:38

CHP PAYANDA OLAMAZ!SİNE-İ MİLLET ZAMANI! ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN..BU ŞEHİTLER HATIRINA,AKAN KANLARIMIZIN DEĞERİ OLMASI İÇİN,ANAYASA ÇALIŞMALARINDAKİ KİRLİ OYUNU BOZALIM!ÇÜNKÜ ÜLKEMİZ BÖLÜNMEYE GİDİYOR!ÜLKEMİZ SAVAŞA GİDİYOR!BUNU ENGELLEYECEK TEK GÜÇ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR.AMA ASLINA DÖNMESİ GEREKİR!DENİZ BAYKAL,HALUK KOÇ,ADNAN KESKİN,İLHAN CİHANER,İSA GÖK,EMİNE ÜLKER TARHAN,MUHARREM İNCE,ALİ RIZA ÖZTÜRK,GÜRKUT ACAR,YILDIRAY SAPAN,ARİF BULUT,OSMAN KAPTAN SİZE HERZAMANKİNDEN DAHA FAZLA GÖREV VAR BUGÜN!CESARETLİ OLUN!GENEL MERKEZİ UYARINIZ!GEREKİRSE SİNE-İ MİLLET YAPINIZ. "CHP PAYANDA OLAMAZ KAMPANYASI "İÇİN HAYDİ TÜRKİYE!HAYDİ ANTALYA!HAYDİ ULUSALCI GERÇEK CHPLİ MİLLETVEKİLLERİ! YCHP NİN AKP İLE DANIŞIKLI DÖĞÜŞÜ:ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDEKİ İŞBİRLİĞİNİ İYİ GÖZLEMLEYİN EY YENİ CHP LİLER!VE UYANIN ARTIK LÜTFEN! Emine Ülker Tarhan, "CHP Anayasa çalışmalarında AKP nin payandası olmayacak "dedi..Bravo ama Emine ÜLKER TARHAN yalnız kalmamalı.Tüm Antalya Milletvekilleri dahil Hepimiz destek mesajı verelim.Kampanya başlatalım..Haydi CHP liler oyunu bozalım.Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunu da fax,mail,mektup mesaj yağmuruna tutalım.. Bu sahne Karşılıklı danışıklı döğüş sahnesi..Kemal Kılıçdaroğlu görevini yerine getiriyor.Deniz Baykalın düşürülmesinden sonra ona verilen görev bu zaten..Türkiyenin Anayasa sorunu yok.Burada amaç sadece Kürtlere özerklik verecek bir anayasal düzenlemenin yolunu açmak,değiştirilemez denilen ilk 3 ana maddeleri değiştirmek..YCHP nin görevi de AKP nin bu Anayasa politikalarına destek vermek..Kemal Kılıçdaroğlunun bazen hırgür çıkarır gibi gözükmesi de işin gerçek gözükmesi için yapılan bir durum.Ama CHP tabanı,İl /İlçe Örgütleri ve Halk bunu yemez,yemeyecektir,yememelidir; susmamalıdır!Gerçek CHP liler Oyunu bozacaktır;bozmalıdır!SAYIN DENİZ BAYKALI FİKRET BİLA VE STAR TELEVİZYONUNDAKİ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ,DENİZ BEYİN DAHA FAZLA DETAYLARI KONUŞMASINI ;EYLEME GEÇMESİNİ İNSANLARIMIZI AYDINLATMASINI ,İL İL ANADOLUYU DOLAŞMASINI BEKLİYORUZ.GAZİPAŞALI KEMALİST SOLCU

Yorumu oyla      3      3  
Barış Yarkadaşın Kurultay Yorumu 18 Temmuz 2012 Çarşamba 16:51

Barış Yarkadaşın Yazısı:"17 Temmuz 2012 CHP'nin yeni rotası belli oldu ANKARA - CHP, 34. Olağan Büyük Kurultayı'nı Temmuz ayının ortasında, Ankara bozkırının sıcağında gerçekleştiriyor. Neredeyse 62 yıldır tek başına iktidar olamayan CHP'nin tabanı, seçmeni ve iktidarın nimetlerinden yıllardan bu yana yararlanamayan emekçileri, tüm olumsuzluklara rağmen partilerini sahipleniyor. Yaklaşık 15 bin kişi, Arena Spor Salonu'nu dolduruyor ve partilerinin iktidar yarışına omuz veriyor. CHP'nin perşembe sabahından itibaren değişecek olan yönetimi, bu vefayı, bağlılığı ve emeği bir saniye dahi olsun aklından çıkarmamalı... Arena Spor Salonu'nu dolduran ve ekranları başında kurultayı izleyen milyonlarca kişi, CHP'den artık iktidar bekliyor. Bunu, salonda sohbet etme fırsatı bulduğum onlarca partiliden bir kez daha duydum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girmesiyle birlikte heyecanlanan ve dakikalarca "Başbakan Kemal" sloganını atan CHP'liler, kurultay salonundan hangi duygularla ayrıldılar, doğrusu bilmiyorum. Ancak Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından sohbet ettiğim partililerin bir çoğunun beklentilerinin karşılanmadığı gerçeğini rahatlıkla ifade edebilirim. Salona gelen CHP'liler, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının başlangıcında yaptığı vurgulara alkış ve sloganlarla sahip çıktılar. CHP liderinin CHP'den "ulu bir çınar" diye söz etmesi partisinin emperyalizme karşı aldığı net tavrı sahiplenmesi tabanda hemen karşılığını buldu. Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik övgü dolu sözleri de aynı oranda coşku yarattı. Atatürk'ün adının geçtiği her yerde, salon adeta dalgalandı."

Yorumu oyla      6      3  
Kemalist Gençlik İnisiyatifini Kutlarım 18 Temmuz 2012 Çarşamba 16:16

"SN. BARIŞ YARKADAŞ Düşüncene yüreğine kalemine sağlık. Bizler senin gerçek düşüncenin bu olduğunu biliyoruz. Bugün kü kurultay C.H.P'de işgalin tamamlandığı gündür. Neo_liberaller ve cemaatçiler partiye el koymuş durumdadır. 2002'de Kemal Derviş'le başlayan liberalleşme tamamlanmıştır. Sizin C.H.P içinden yada dışından gelişecek Kemalist Muhalefete katkı koyacağınıza inanıyoruz. SELAMLAR.. KEMALİST GENÇLİK İNİSİYATİFİ" Ben de Kemalist Gennçlik İnisiyatifinin görüşlerine katılıyor,destekliyorum ve kutluyorum bu bilinçte oldukları için.Elbet işgal ve işbirlikçileri bir gün defedilecektir Kurtuluş Savaşında olduğu gibi.. Kemalist Solcu

Yorumu oyla      7      3  
Sade Üye 15 Temmuz 2012 Pazar 15:17

Antalya eski il başkanı Ümit Uysal ve şimdiki il Başkanı Devrim Kökün geçmişte Sarıgülün partisini desteklediklerini,iştişare içinde olduklarını herkes Antalyada bilir.Bunu Antalyada bir partiliye açıp telefonla sorarsanız öğrenirsiniz.Genel Merkez lütfen siz de araştırınız.Kime sorsanız bu durumu bilirler.Şimdi Ümit Uysalın adı parti meclisi için geçiyormuş da filan."Ümit Uysal nasıl parti meclisini hakeden birisi oluyor,efsane oluyor ben anlamıyorum.Anlayan varsa açıklasın.Ümit Uysalın parti meclisine gönderilmesi Sarıgülün desteklenmesi demektir" görüşünü bildiren arkadaşa ben de katılıyorum. Genel Merkez bu zikzagları gerçekten görmezden mi gelecek,yoksa gereğini yapacak mı izleyip göreceğiz Partili rumüzlü arkadaşım.Bence de "Kemal Bey bunları görür ,bilir,gereğini de yapar" diye düşünüyoruz,gönül rahatlığı içerisindeyiz.Ümit Uysal Deniz Baykala saygısızlık derecesinde uygulatma yaptırdı Devrim Köke.Yok İl binasından Deniz Baykalın resimini indirtmeler yok havalanında karşılatmamalar.Bu arkadaşlar koca Genel Başkanı madara etmeye çalışıyorlar ama güçleri yetmezler,kamuyoyunda da partimizi rezil rüsva ettiklerinin farkında değiller.Kendilerini aşamayandan ülkeye ,partiye mi hayır gelecek.Bu Deniz Beye karşı fikirler sadece İl Başkanı Devrim Kök ün fikri değil.Deniz Baykalı incitenler, Ona saygısızlık yapanlar bütünleştirici olamazlar,Antalya CHP yi temsil edemezler,partimizi toparlayamazlar.Biz bunu böyle biliriz.Genel merkezin de gereğini yapacağına inanıyoruz.CHP Antalya Üyesi

Yorumu oyla      9      3  
Partili 12 Temmuz 2012 Perşembe 20:21

Ümit Uysal ve Devrim Kök geçmişte Sarıgülün partisini desteklediler.Ümit Uysal nasıl parti meclisini hakeden birisi oluyor,efsane oluyor ben anlamıyorum.Anlayan varsa açıklasın.Genel merkez bu zikzagları görmezden mi gelecek?

Yorumu oyla      13      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uğur Dündar CHP PM üyeliği için ne dedi?
Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar, bugün Vatan ve Akşam gazetelerinde ...
Menderes Türel'den EXPO 2016 cevabı
TRT eski spikeri CHP'de başkan oldu
CHP Ankara İl Kadın Kolları seçimi tamamlandı. Seçimi 120 oy alan TRT ...
 
Kulis... Kulis...
Yıldıray Sapan Meclis’te veryansın etti
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, daha önce ...
Numan Kurtulmuş AKP'ye geçiyor
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve eski DP Genel Başkanı Süleyman ...
 
Başkan Gül ve beraberindekiler serbest
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla yürütülen soruşturma kapsamında ...
AKP Antalya'da kimi hangi göreve getirdi?
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, il başkan yardımcıları, komisyon ...
Antalyalı vekil partisinden ihraç edildi
Geçtiğimiz aylarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "disiplinsiz ve ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva