3 üniversiteye 62 akademisyen alınacak
3 üniversiteye 62 akademisyen alınacak
Suya yüzde 120 zam
Suya yüzde 120 zam
Tartıştığı husumetlisini tabancayla öldürdü
Tartıştığı husumetlisini tabancayla öldürdü
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
25 Kasım 2015 Çarşamba - 10:55

İşte Mardan işte o otel

Öztürk Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, “Ben otelimizi 3 Mardan Palas’a değişmem. Regnum Carya’nın dünyanın en iyi oteli seçilmesi kolay bir iş değil” diye konuştu.

İşte Mardan işte o otel
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Regnum Carya’nın G20’nin merkez oteli olarak seçilmesinin kalitesi ve sunduğu olanaklardan kaynaklandığını belirten Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, sonucun Antalya ve Türkiye için büyük bir başarı olduğunu kaydetti. Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri Nurten Öztürk ve Ali Şafak Öztürk, G20 zirvesine ev sahipliği yapan Regnum Carya Oteli’nin liderlerden aldığı övgünün, Türkiye adına bir başarı olduğunu ifade ettiler.

Dünyanın en büyük 20 ekonomisini temsil eden G20’nin Antalya Zirvesi’ne ev sahipliği yapan Regnum Carya, dünya liderlerinden tam not aldı. Dünya'da yer alan habere göre, Regnum Carya Golf & Spa Resort otelini bünyesinde bulunduran Öztürk Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, “Tüm liderler memnuniyetlerini bizzat belirterek otelden ayrıldılar. Ben de aldığım her teşekkürden sonra bir kez daha gurur duydum” dedi.
Öztürk, Cumhurbaşkanlığı yetkililerinin, G20 zirve toplantılarında şimdiye kadarki en iyi ağırlamayı Regnum Karya’nın yaptığını ilettiklerini söyledi. G20’nin merkez oteli olarak hizmet veren Regnum Carya’nın ev sahipliğine ilişkin değerlendirme yapan Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, dünya liderlerini buluşturan bu çok önemli organizasyonda Türkiye’nin başarılı bir sınav verdiğini kaydetti. Organizasyon dolayısıyla turizm cenneti Antalya ve Belek’in de tüm dünyaya bir kez daha adını duyurduğunu vurgulayan Öztürk, Regnum Carya Oteli’nin geçtiğimiz aylarda layık görüldüğü ‘Dünyanın en iyi oteli’ ünvanının, dünya liderleri tarafından da teyit edildiğini söyledi.
Opet’teki kusursuz hizmet anlayışını, turizm sektörüne taşıdıklarını ifade eden Fikret Öztürk; ‘’Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta “Herkes özeldir ve özel hizmet almalıdır” felsefesiyle yola çıktık ve G20 zirvesinde gösterdiğimiz performansla bunu başardığımızı bir kez daha gözlemledik. En yoğun turizm sezonunda dahi misafir başına bir çalışanın düştüğü Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta her misafire devlet başkanı gibi hizmet veriyoruz.’ dedi.

“3 Mardan Palace’a değişmem”
Fikret Öztürk, zirve toplantısı için neden Regnum Carya Oteli’nin seçildiğine ilişkin bir soruyu yanıtlarken “Benim şimdiye kadar devletle doğrudan hiçbir işim olmadı. Bizim otelimizin seçilmesinin nedeni, tümüyle kalitesi ve sunduğu olanaklardan kaynaklanıyor” dedi. Pahalı otel yatırımı olarak Mardan Palas örneğine değinen Öztürk, “Ben otelimizi 3 Mardan Palas’a değişmem. Regnum Carya’nın dünyanın en iyi oteli seçilmesi kolay bir iş değil” diye konuştu.

Obama’dan Regnum’a özel teşekkür
Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk de, aile geleneği olarak benimsenen titiz ve özenli hizmetin G20 Zirvesi’nin başarılı bir şekilde tamamlanmasının asıl faktörlerinden biri olduğunu söyledi. Regnum Carya’nın G20’nin merkez oteli olacağı belli olur olmaz hazırlıklara başladıklarını anlatan Öztürk, “10 ay boyunca her ayrıntıyı titizlikle düşünerek G20 Zirvesi’ne hazırlandık. Sonuç olarak da başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere, tüm liderlerden teşekkür aldık. ABD Başkanı Obama, ‘muhteşem bir tesis ve çok başarılı bir ağırlama’ sözleri ile memnuniyetini bizzat dile getirdi. Liderlerden aldığımız memnuniyet, ülkemiz adına duyduğumuz büyük bir gururdur” diye konuştu.

G20 faturasını Cumhurbaşkanlığı ödüyor
Bir soru üzerine G20’nin konaklama ile ilgili giderlerinin Cumhurbaşkanlığı tarafından karşılanacağını belirten Öztürk şu değerlendirmeyi yaptı. “Bizim bu organizasyon dolayısıyla para kazanalım diye bir derdimiz yok. Masraflarımızı bile çıkarsak bize yeter. Ödeme konusunu hiç konuşmadık bile. Cumhurbaşkanlığı kendisi bir hesap kitap yapıyor. Bizim otelimizin sezonda aylık gideri 3 milyon euro civarında. Öncesi ve sonrasıyla birlikte 15 gün hizmet verdik. G20’den alacağımız parayı ise gerçekten tam olarak bilmiyoruz. Dediğim gibi, bizim için para konusu öncelik değil” değerlendirmesini yaptı.

THY Avrupa’dan Antalya’ya direkt uçmalı
Zirvenin başarısının önümüzdeki dönemde Türk turizmine olumlu katkı sağlamasını beklediklerini söyleyen Fikret Öztürk, Antalya’nın daha iyi bir konumlandırmayla daha fazla turizm tesisi barındırabileceğine ve turizm gelirini daha da yukarıya taşıyabileceğine işaret etti. Zirve sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, THY’nin Avrupa’nın büyük kentlerinden Antalya’ya tarifeli direkt uçuş gerçekleştirmesinin sağlayacağı yararı aktardığını anlatan Öztürk, Cumhurbaşkanının konuyu THY Yönetim Kurulu Başkanı’na ilettiğini ve bu konuda çalışma başlatıldığını bildirdi.

 
Öğretmenler gecede buluştu
 
Polis ve jandarma öğretmenleri kutladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TÜROFED Başkanı Ayık: Turizmde felaket olur
TÜRKİYE Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Rus uçağının ...
Ruslar Antalya turizmine bir gol daha attı
Rusya Spor Bakanı Vitali Mutko, Rus takımlarına hazırlık kampı için Rusya'ya gitmeme çağrısı yaptı.
Mahir Ünal kimdir?
64'ncü hükümetti Kültür ve Turizm Bakanı olan Mahir Ünal, Kahramanmaraş ...
 
'Her şey dahil'de çok iyiyiz
Avrupa'nın en iyi 10 otelinden 4'ü Antalya'da...
Obama'nın kaldığı otel kimin?
ABD Lideri Barack Obama'nın seçtiği Calista Luxury Resort, Özdoğan Grubu'na ...
Obama bu kral dairesinde kalacak
ANTALYA'da yapılan G-20 Liderler Zirvesi'ne katılan ABD Başkanı Barack ...
 
Alanya 24 ülkede 26 fuarla tanıtılacak
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde turizm sezonunun kötü geçmesinin ardından ...
Mardan Otel satış ihalesinin feshi için dava
ANTALYA'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan ...
Rusya'dan ilk açıklama geldi
Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkanı Danışmanı Svetlana Sergeeva, ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva