Tapusu olanların dikkatine: Miras böyle bölünecek
Tapusu olanların dikkatine: Miras böyle bölünecek
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
5 Ağustos 2018 Pazar - 10:05

İşte kurultay imzacıları... Antalya'dan kaç kişi var?

CHP'de muhaliflerin seçim sonrası olağanüstü kurultay için topladığı liste ele geçirildi. İllere göre imza dağılımının yer aldığı listede, 81 ilin 76’sında delegelerin kurultay yapılması için imza verdiği ortaya çıktı. Antalya'daki 28 delegeden 11'i kurultay için imza verdi.

İşte kurultay imzacıları... Antalya dan kaç kişi var?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 24 Haziran seçimlerinin ardından CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce etrafında toplanarak olağanüstü kurultay talebinde bulunan muhaliflerle, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alan partililer arasındaki çatlak giderek büyüyor. Muhaliflerin kurultay için toplanan imzaları genel merkeze teslim etmesinin ardından başlayan tartışma devam ediyor. Muhalifler yeterli imzayı teslim ettiklerini, genel merkez ise tam tersini söylüyor. İmza sayısı genel merkeze göre 605, muhaliflere göre ise 622.

İLLERE GÖRE LİSTE
Muhaliflerin imzaları teslim etmesinin ardından CHP Genel Merkezi'nde yapılan çalışmanın sonucunda imza veren delegelerin illere göre dağılımının listesi çıkarıldı. SABAH'ın ele geçirdiği listeye göre, 81 ilin 76'sında muhalifler kurultay için imza topladı. Sadece Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'nin de aralarında bulunduğu Şırnak, Amasya, Çankırı, Sinop'tan imza veren olmadı. Muharrem İnce'nin memleketi Yalova ile Sakarya, Manisa, Kilis, Aksaray, Bartın, Batman, Bilecik, Düzce ve Hakkari illerinde muhalifler tulum çıkardı. Listeye göre CHP'de 144 milletvekilinden 10 milletvekili ile 60 kişilik Parti Meclisi'nden 12 üye olağanüstü kurultayın toplanması için imza verdi. 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu'ndan ise 4 üye olağanüstü kurultayın toplanmasını istedi.


 

ÜÇ BÜYÜK ŞEHİRDE TABLO
En fazla delegeyle kurultayın kaderini etkileme şansına sahip İstanbul, Ankara ve İzmir'deki tablo da ortaya çıktı. 7 ay önce yapılan kurultayda Kılıçdaroğlu'nun yanında ağırlıklı olarak saf tutan üç büyük şehirde bu kez genel merkezin büyük oranda fire vermesi dikkat çekti. 171 delegenin bulunduğu İstanbul'da kurultay toplanması için 71 delege imza verirken, Trabzon'da 11 delegenin 10'u, Konya'da 27 delegenin 20'si, Kocaeli'nde 22 delegenin 14'ü, Ardahan'da 4 delegenin 3'ü, Samsun'da 17 delegenin 14'ü, Bursa'da 35 delegenin 22'si, Denizli'de 14 delegenin 13'ü, Diyarbakır'da 22 delegenin 15'i, Adana'da 25 delegenin 9'u kurultay için imza verdi.

61 delegesi bulunan Ankara'da 23 delege olağanüstü kurultay için imza verirken, 52 delegesi bulunan İzmir'de 26 delegenin yani, delegelerin yarısının olağanüstü kurultay için imza vermesi dikkat çekti. Özellikle CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın İzmir'den aday olmaması için kulis yapan il teşkilatının kurultay için imza vermesi Özkan'a tepki olarak yorumlandı. Kılıçdaroğlu'nun safında net duruş sergileyen İstanbul'da da fireler beklenenden yüksek çıktı.

 
Alanya'da midibüs devrildi: 22 yaralı
 
Burdur'da kaza: 7 yaralı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Solomon 5 Ağustos 2018 Pazar 19:04

CHP bin başına kesinlikle Muhittin böcek geçmelidir

Yorumu oyla      3      3  
İmza vermeyenlere saygılar!!! 5 Ağustos 2018 Pazar 14:09

İmza vermeyen 17 kişi ne sözü aldınız bilmiyorum ama emin olun hayyaller başka gerçekler başka olacak. Seçim zamanı Muharrem ince ile fotoğraf çektirecem diye peşinden koşuyordunuz,yazık size. Kılaçdaroğlu gidinceye kadar oy yok.

Yorumu oyla      3      3  
akdeniz 5 Ağustos 2018 Pazar 13:17

Antalya'da imza veren sayısı şu an 10 na düşmüş durumda,Kongre delegesi Sayın Özcan YILMAZ 23.07.2018 günü olağanüstü kongre toplanması için vermiş olduğu imzayı 30.07.2018 günü geri çekdiğini Alanya 4.ncü noteri vasıtasıyla Genel Merkeze bildirmiş.Seçim sonucu ilk günün verdiği heyacanla imza verenler işin aslında değişim olmadığı, sadece Genel Başkanlığa daha önce iki defa genel başkanlık seçimini kaybeden Muharrem ince' nin bir karmaşayla Genel Başkanlığı ele geçirme hareketi olduğunu,değişim diye tekrar Önder SAV'ın ve şurekasının öne çıkdığını,ayrıca parti de yöneticilik ve milletvekilliğini kaybeden Yaşar TÜZÜN,Gaye USLUER ,Tanju ÖZCAN gibi kişisel ikbal peşinde koşan eski küflenmiş tüfekleri görünce, tekrar sağlıklı bir değerlendirme yaparak bazılarının imzalarından vazgeçdikleri görülmektedir.Demek ki acele etmemek lazım ,şöyle etraflıca ne olup bittiğini anlamak için, evet değişim ve umut kulağa hoş geliyor ama asıl amacın değişim diyerek parti yönetimini ele geçirmek olduğunu ,daha yola çıkarken şeytani bir plan la yola cıkdıklarını görmemek, kör olmak demek,bu imza veren temiz delegelerin yanında, gelecek de yerelde görev almak için imza veren çıkarcıları da görünce bunlara ne dense az,gerçi ne dersen de, yüz olmayınca suratları öyle kalınlaşmış ki yağmur yağıyor sanıyorlar.Tabi baş senaryo Muharrem İNCE ,kanser hücrelerinin harekete geçmesini sağlayan,anlaşılan bu adam akıllanmayacak ,hastalıklı bir düşünceyle her seçim sonrası kongre diyor, sanıyor ki kendinden başka kimse yok.Şimdi de tutturmuş yüzde 30 oy aldım diyor,tedavi edecek tıp sanmam bulunmaz bunu en iyisi nefesi kuvvetli hacıya hocaya götürmek gerek.)))

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doktoru FETÖ'den tutuklandı
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ün cumhurbaşkanlığı döneminde doktoru ...
Polis hırsız var diye gitti göçmenleri buldu
GAZİOSMANPAŞA'da  hırsızlık ihbarına giden polis ekipleri, park halinde ...
Polise hain tuzak; 8 yaralı
HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerce önceden yola döşediği ...
 
Yolcu otobüsleri çarpıştı; 2'si çocuk 13 yaralı
ÇORUM’da D-100 karayolunda iki yolcu otobüsünün çarpıştığı trafik kazasında 13 kişi yaralandı.
Aranan şüpheli, 3 sahte kimlikle yakalandı
TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde, polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde, ...
19 yaşındaki Ufuk, yatağında ölü bulundu
SAMSUN'un İlkadım ilçesinde Ufuk Memiş (19), ailesiyle birlikte yaşadığı ...
 
Kamyonet, kırmızı ışıkta duran araçlara çarptı: 4 yaralı
TEKİRDAĞ'da, freni boşalan kamyonetin, kırmızı ışıkta duran 3 araca çarpması ...
İzmir iş dünyasından ABD'ye ortak kınama
TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı İzmir'deki 14 oda, ...
Zihinsel engelli Alperen'i dövenlerin yakalanması için özel ekip kuruldu
ÇORUM İl Emniyet Müdürlüğü, yüzde 70 zihinsel engelli Alperen K.'yı (23) ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva