Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
14 Ekim 2020 Çarşamba - 17:09

İzmir’de Lazer Epilasyon Tedavisi Nasıl Uygulanır?

Bu lazer sayesinde, her bir kıl köküne kadar cihaz tarafından atılan ışık ile istenmeyen tüy ve kıllara veda edebilirsiniz.

İzmir’de Lazer Epilasyon Tedavisi Nasıl Uygulanır?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Lazer epilasyon İzmir’de, ısı enerjisini yayan lazer ışınları ile yapılmaktadır. Bu kapsamda köklere belirli bir hasar verilir. Çoğu cilt tonu ve kıl kalınlığı için etkili olan bu zarar görmüş foliküller, genel olarak bakıldığında tekrardan tüy veya kıl üretemez hale gelirler.

Bu yöntem nispeten güvenli olmakla birlikte cilt yüzeyinde çok az bozulma meydana getirebilmektedir. En kesin sonuçlar siyah tüy ve kıllara sahip açık renkli tenli kişilerde olmaktadır. Koyu veya daha farklı ten rengine sahip kişilerde bu işlem etkili olmamaktadır. Uzun süreli faydalar ve kalıcı bir epilasyon yöntemiyle uygulanan işlem, seans sayısını arttırabilmektedir. Buz lazer gibi bir cihaz sayesinde bu işlem oldukça kısa sürmektedir.

Cilt tedaviden olumlu bir şekilde etkilenmekte olup, cilde herhangi bir zarar vermemektedir. Ancak olası yan etkilerin önüne geçilebilmek için doktorunuzun önerdiği kremleri kullanmanız gerekebilir.

Lazer Epilasyonundan Önce Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Öncelikle bronzlaşan tenlerde bu yöntemin uygulanması oldukça zordur. Bu nedenle güneşten olabildiğince uzak durmanız çok önemlidir. Diğer bir deyişle, tüylerinizin rengi sarartılmamalıdır. Tüy renginin koyu tonlarda olması yapılacak olan işlemi daha kolaylaştıracaktır.

 Kıl veya tüylerinizden kurtulmadan önce jilet ya da makas gibi aletler kullanılarak kıllarınızı kısaltmanız gerekir. Bu kapsamda kılların uzun olmaması ancak cilt üzerinden görünebilecek şekilde olması yeterlidir. Ağda veya cımbız gibi yöntemleri tercih etmemelisiniz. Çünkü kıl köklerini inceltmesiyle birlikte yapılacak olan işlemi, daha da zorlaştırabilir. Bu hususlara dikkat edildikten 3 hafta sonra lazere başlanması çok daha etkili bir sonucu ortaya çıkarabilmektedir.

Lazer Epilasyonundan Sonra Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Lazer epilasyon işlemini tercih ettiniz ve tüm işlemler uygulandı. Peki, epilasyondan sonra nelerin yapılması gerekir? Başlangıç olarak güneş ışınlarından uzak durmanız veya işlemin uygulandığı bölgeyi kapatmanız yeterlidir. Diğer önerimiz ise duş alırken suyun sıcaklığına dikkat edilmesi gerektiğidir. Suyun aşırı sıcak olması derinize zarar verebilmektedir. Aynı zamanda lazer yapılmış bölgelere kese gibi tahriş edici şeylerin uygulanmaması gerekiyor. Tüyleriniz için lazerden önce ağda, cımbız gibi aletleri kullanmadığınız gibi lazer işleminden sonra da bu aletleri kullanmamanız gerekir. Lazer epilasyon işlemi için belirlenen seans günlerine gitmeniz, seansların etkisini daha çok arttıracaktır.

Lazer Epilasyonun Etkisi Kalıcı mıdır?

Lazer epilasyonu yaptırmak isteyenlerin, kendilerine en çok sorduğu sorulardan birisi; lazer uygulamasının kalıcı bir işlem olup olmadığıdır. Uzman doktorlara ve uygulamadan çıkacak olan verime bakılacak olursa, günümüzde epilasyonun en etkili ve kalıcı yöntemi lazer epilasyonu olmaktadır. Lazer epilasyondan istenilen verim elde edildikten sonra kıllarınızdan kalıcı olarak kurtulabileceğiniz doğrulanır. Uygulama seansları ise 6 ile 8 arasında olmaktadır. Diğer bir deyişle 6 hafta sürebilir. Başarı oranına bakıldığında, bu oranın %90'lara kadar çıktığı görülebilmektedir.

Lazer epilasyon seanslarının sonuna gelindiği zaman, etkinin görülmesi için minimum 6 ay geçmesi gerekir. Ancak bu 6 ay içerisinde hiçbir şekilde lazer uygulaması yaptırılmamalıdır. İlerleyen yıllar içerisinde hormonlar değişkenlik gösterebilir. Örneğin; hamilelik, kullanılan ilaçlar gibi etkenler, ortaya zayıf tüyleri çıkarabilmektedir.

Hızlı ve etkileyici sonuçlar ortaya çıkaran Lazer epilasyon İzmir'de sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir ve İzmir şubemiz bu kapsamda hizmet sağlamaktadır. www.buzlazerizmir.com/ sitesini ziyaret ederek lazer epilasyon yönteminin işleyişi hakkında bilgi alabilir ve aklınızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz. Aynı zamanda telefon numaramızdan da bize ulaşabilirsiniz.

 
Jandarmadan kaçak ve sahte içki operasyonu
 
Azerbaycan’da köy okuluna saldırı: 1 ölü, 6 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kahvede kağıt oynayan 4 kişiye para cezası
KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesine bağlı Sinanlı köyünde, kahvehanede kağıt ...
4 ilde FETÖ operasyonu: 11 gözaltı
ŞANLIURFA'nın da aralarında olduğu 4 ilde, FETÖ/PDY yönelik düzenlenen ...
İstanbul'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 9'a çıktı
İSTANBUL'da sahte içki zehirlenmeleri nedeniyle ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.
 
Kadını öldüren sanığa indirimlerle 15 yıl hapis
BURSA'da fuhuş için anlaştığını öne sürdüğü Nazan Kırkgöz'ü (30) boş arazide ...
Arazi anlaşmazlığı cinayetinde babaya beraat, oğluna hapis
BURSA'da amcası Hasan Bozkurt’u (63) öldürdüğü iddiasıyla tutuksuz yargılanan ...
Başına iş makinesinin kepçesi çarpan işçi öldü
İZMİT’te, altyapı çalışması sırasında başına iş makinesinin kepçesi çarpan ...
 
Okulun deposunu kütüphaneye çevirdi
GAZİANTEP'in Nizip ilçesinde sınıf öğretmeni Hanife Müge İmrah, görev ...
Can Dündar'a 35 yıla kadar hapis istemi
MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin gizli kalması gereken bilgi ve ...
Otomobilin kaputundan çıkan yılanı bulamıyorlar
BURSA’dan İzmir’e doğru otomobiliyle seyir halinde olan Koray Fırıncıoğulları ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva