Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
16 Eylül 2020 Çarşamba - 09:02

Jeneratör bağışı, hayata bağlıyor

ANTALYA'da faaliyet gösteren güç sistemleri firması, Türkiye'nin dört bir yanında yaşam destek cihazına bağlı yaşam mücadelesi veren hastalara jeneratör ve güç kaynağı bağışlıyor.

Jeneratör bağışı, hayata bağlıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Elektrik kesintisinde zor anlar yaşayan yaşam destek cihazına bağlı hasta yakınlarının talebi üzerine harekete geçen Antalya Yardımlaşma Platformu yetkilileri, güç sistemleri firması sahibi Yavuz Mutlu ile iletişime geçip, enerji kesintisi sırasında hastaların zarar görmemesi için evlerine jeneratör bağlanmasını sağlıyor. Olympos Güç Sistemleri firmasının sahibi Yavuz Mutlu, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine 22 jeneratör yardımında bulunduklarını belirterek, "Jeneratöre ihtiyacı olan, elektriğe muhtaç yaşam destek cihazı ile hayata tutunan hastalara jeneratör desteğinde bulunuyoruz" dedi.

ÇADIR KENTLERE 10 JENERATÖR YARDIMI

Yavuz Mutlu, Antalya Yardımlaşma Platformu aracılığıyla kendilerine ulaşan jeneratör taleplerini karşılık gözetmeksizin yerine getirdiklerini belirterek, "Jeneratöre ihtiyacı olan, yurt içinde ve yurt dışında tıbbi cihaza bağlı yaşayan hastaların enerji kesintisi sırasında sorun yaşamaması için jeneratör desteğinde bulunduk. Bunun dışında enerji problemi yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere de jeneratör desteğinde bulunduk. Zeytin Dalı Operasyonu sonrasında oluşturulan çadır kentlerde yaşayan bir aile de bizden jeneratör talebinde bulundu. Daha sonra araştırınca, bölgede başka ihtiyaç sahibi ailelerin de olduğunu tespit ettik. Yetkililer aracılığıyla tespit edilen ailelere teslim edilmek üzere 10 jeneratörü teslim ettik" diye konuştu.

22 JENERATÖR BAĞIŞLADI

Dernek aracılığıyla gelen talepler sonrası gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşılması için araştırma yaptıklarını ifade eden Yavuz Mutlu, ailelerin, evlerinde yaşam destek cihazıyla yaşayan hastaları olduğunu tespit ettikten sonra jeneratör yardımında bulunduklarını ifade etti. Mutlu, şöyle konuştu:

"Bu hastaların elektrik kesintisi sırasında sıkıntı yaşamaması gerekiyor. Solunum cihazı ve tıbbi yaşam destek cihazına bağlı hastalar genellikle küçük yaştaki hastalar. Bu hastaların nefes almaları, hayata tutunmalarını sağlamak amacıyla bugüne kadar 22 jeneratör bağışladık. Bundan sonra da bu tür talepler geldiği anda karşılamaya hazırız. İhtiyacı olanlar dernek aracılığıyla bize ulaşabilir. Her tür ihtiyaçlarında yanlarında oluruz. Yardımlarımızın sadece jeneratörle sınırlı olduğunu düşünülmesin. Enerji kesintisinden etkilenecek tüm tıbbi cihazlar için gerek jeneratör, gerekse kesintisiz güç kaynağı ya da bunlara bağlı, sistemlerin beslenmesi için ne tür ihtiyaçları varsa enerji üzerine bunları temin ediyoruz. Eğer jeneratör çalıştıramayacak durumda iseler, balkonsuz bir evde yaşıyorlarsa, onlara da kesintisiz güç kaynağı desteği veriyoruz. En azından 2-3 saat süren kesintiden etkilenmemelerini sağlıyoruz."

'JENERATÖRLE KAYGI VE KORKULARI OLMUYOR'

Antalya Yardımlaşma Platformu sorumlusu Halit Mert ise dernek olarak hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Cihaza bağlı yaşamlarını sürdüren hastaların elektrik kesintisi sırasında yaşadıkları sıkıntıları bildiğimiz için, devletin karşıladığı cihazlar kapsamında olmayan jeneratör ihtiyaçları için Yavuz Bey jeneratör desteği veriyor. Hastalarımızın cihazlarını besleyebilecek güçteki jeneratörleri ücretsiz verip, hasta ve yakınlarının korku ve kaygılarını ortadan kaldırıyor. Biz de bu durumdan çok memnunuz. Duyarlı olmaları bizleri ve destek olduğumuz aileleri mutlu ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür davranışların örnek olmasını diliyoruz. Tüm Türkiye'de bu tür ihtiyacı olan hastaların ihtiyaçlarının giderilmesi için tüm hayırseverlerin aynı hassasiyeti göstermesini istiyoruz. Bizim aracılığımızla 20'nin üzerinde Antalya ve diğer şehirlerde ihtiyacı olan hastalara destek sağladık. İhtiyaçlar devam ediyor. Kaybettiğimiz hastalardan kalan cihazları da başka ihtiyaç sahibi hastalara aktarıyoruz. Hiçbir bedel ödemeden hasta sahipleri bu jeneratöre sahip oluyor. Cihazlar için teknik servis desteğini de ücretsiz sağlıyorlar, çok teşekkür ediyoruz."

ANTALYA'DA FAALIYET GOSTEREN GUC SISTEMLERI FIRMASI, TURKIYE'NIN DORT BIR YANINDA YASAM DESTEK CIHAZINA BAGLI YASAM MUCADELESI VEREN HASTALARA JENERATOR VE GUC KAYNAGI BAGISLIYOR. OLYMPOS GUC SISTEMLERI FIRMASININ SAHIBI YAVUZ MUTLU (FOTODAKI), BUGUNE KADAR YURT ICI VE YURT DISINDA IHTIYAC SAHIPLERINE 22 JENERATOR YARDIMINDA BULUNDUKLARINI BELIRTTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA FAALIYET GOSTEREN GUC SISTEMLERI FIRMASI, TURKIYE'NIN DORT BIR YANINDA YASAM DESTEK CIHAZINA BAGLI YASAM MUCADELESI VEREN HASTALARA JENERATOR VE GUC KAYNAGI BAGISLIYOR. OLYMPOS GUC SISTEMLERI FIRMASININ SAHIBI YAVUZ MUTLU, BUGUNE KADAR YURT ICI VE YURT DISINDA IHTIYAC SAHIPLERINE 22 JENERATOR YARDIMINDA BULUNDUKLARINI BELIRTTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Kendini öldüren eşine açtığı davayı kazandı
 
Koronavirüs döneminde evdeki yanık vakaları arttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kendini öldüren eşine açtığı davayı kazandı
Boşandığı eşi tarafından 2017 yılında 32 yaşındayken öldürülen Işık İkizoğlu, ...
Kuş cennetinin yeni konukları flamingolar bu yıl erken geldi
ANTALYA'nın Demre ilçesinde, dünya cenneti Kekova'ya açılan Çayağzı yolundaki ...
Tartıştığı kayınbiraderini tüfekle vurdu
ANTALYA'da Aynur T. (57), tartıştığı kayınbiraderi Latif Y.’yi (55) tüfekle vurup yaraladı.
 
Antalya'da 65 yaş ve üstüne sokağa çıkma kısıtlaması...
Antalya'da saat 06.00-24.00 arası dışarı çıkabilen 65 yaş ve üstü bundan ...
3 Rus turist kadın bir hemşireye saldırdı
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde 5 yıldızlı bir otel revirinde hemşire olarak ...
Akra Caz Festivali ertelendi
ANTALYA'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Akra Caz Festivali, önümüzdeki yıla ertelendi.
 
Antalya'da polisten Oruç Reis'e klipli selamlama
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'deki görevinden 35 gün sonra kente ...
Tacizciye, 'konutu terk etmeme' cezası
ANTALYA'da, evine icra gelen evli ve 1 çocuk annesi N.D. (38) adlı kadını, ...
Her derde deva sosyal hizmet
ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'nin 2015 yılında kurduğu Evde Sosyal Hizmet ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva