Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
6 Ağustos 2022 Cumartesi - 10:45

Judo Milli Takımları Burdur'da kampta

JUDO Milli Takımları Burdur'da kamp yapıyor. Konya'da başlayan 5'inci İslami Dayanışma Oyunları'nda 9 Ağustos'tan itibaren mücadeleye başlayacak olan ay-yıldızlı ekip, daha sonra Ekvator'da düzenlenecek Dünya Gençler Judo Şampiyonası için kamplarını Burdur'da sürdürüyor.

Judo Milli Takımları Burdur da kampta
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Olimpik Takım ile Genç Milli Takımın, Konya ve Ekvator'daki turnuvaları öncesi Burdur'da kampa girdiğini söyledi. Federasyon Başkanı Huysuz, "Takımlarımız burada 65 kişiyle kamp yapıyor. Güzel bir şekilde hazırlanıp ülkemize güzel madalyalar kazandıracaklarını düşünüyorum. Judo Genç Milli Takımımız genç yeteneklerden oluşan iyi bir takım. Geçen yıl Dünya 3'ncüsü olmuştuk. Bu yıl ki hedefimiz final yapmak. Bunu yapacak yetenekte çocuklarımız var" dedi. İslâmi Dayanışma Oyunları'nın Konya'da düzenleneceğini belirten Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz, "Bu turnuvada da güzel neticeler alacağımızı düşünüyorum. Geçen islâm oyunlarında 12 altın madalya almıştık. Bu yıl madalya sayımızı 14'e çıkartacağız. Kadınlarımız 2017'de şampiyon olmuştu, erkek takımımız 3'ncü olmuştu. Ev sahipliği yaptığımız Konyamızda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Burdur'da sporcularımızın güzel bir ortamda şampiyonalara iyi hazırlanacaklarını düşünüyorum. Güzel bir tesis var. Kamplarımızı mümkün oldukça burada yapmaya çalışıyoruz. Burası gerçekten bir sporcu için bulunmaz nimet" diye konuştu.

Erkek Judo Milli Takımı Antrenörü Sinan Sandal, Milli Takım kampının sürdüğünü belirterek, "İlk hedefimiz ev sahipliğini yapacağımız Konya'daki 5'inci İslami Dayanışma Oyunları. Bizim için önemli bir şampiyona ama bizim asıl hedefimiz olimpiyatlar. İslami Dayanışma Oyunları'nın bitiminden sonra Olimpiyat puan maçlarına devam edeceğiz" dedi. İslami Dayanışma Oyunları'nda her sıklette altın madalya beklediklerini ifade eden Sandal "Birbirinden yetenekli sporcularımız var. Evsahipliğini yaptığımız turnuvada İstiklâl Marşımızı okutturacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Sandal, Ekvator'da mücadele edecek Genç Milli Takımın turnuvadan en az 4 madalya ile döneceğine inandığını vurguladı. Kadın Judo Milli Takımı Antrenörü Ercan Çakıroğlu'da 3 büyük organizasyona katılacaklarını söyledi. Çakıroğlu, şunları söyledi:

"Önce bir Avrupa Şampiyonası'na katıldı kızlarımız. Daha sonra bir Akdeniz Oyunları şimdi de İslâmi Dayanışma Oyunları'na katılıyoruz. Kendi evimizde yapacağımız önemli bir maç. Umarım ülkemizin bayrağını başarıyla dalgalandıracağız. Herşey güzel gidiyor. Buradaki imkanlarda gayet iyi. Güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Takım olarak hazırız. Gayet iyiyiz Ekim ayındaki Dünya Şampiyonası için güzel bir prova olacak. Dünya Şampiyonasında hedefimiz hem Olimpiyat puanları elde edebilmek hem de kürsüdeki yerimizi tutabilmek. En son Olimpiyatlara 6 sporcu ile katılmıştık. Hedefimiz 2024 Paris Olimpiyatları'nda hedefimizi bu sayının üstüne çıkabilmek."

JUDO MILLI TAKIMLARI BURDUR'DA KAMP YAPIYOR. KONYA'DA 9- 18 AGUSTOS TARIHLERI ARASINA DUZENLENECEK 5'INCI ISLAMI DAYANISMA OYUNLARI VE EKVATOR'DA DUZENLENECEK DUNYA GENCLER JUDO SAMPIYONASI'NDA MUCADELE EDECEK MILLI TAKIMLAR KAMPLARINI BURDUR'DA SURDURUYOR. SPORCULAR TURNUVALARA GUNDE CIFT ANTRENMANLA HAZIRLANIYOR.(FOTO:BURDUR-DHA)

JUDO MILLI TAKIMLARI BURDUR'DA KAMP YAPIYOR. KONYA'DA 9- 18 AGUSTOS TARIHLERI ARASINA DUZENLENECEK 5'INCI ISLAMI DAYANISMA OYUNLARI VE EKVATOR'DA DUZENLENECEK DUNYA GENCLER JUDO SAMPIYONASI'NDA MUCADELE EDECEK MILLI TAKIMLAR KAMPLARINI BURDUR'DA SURDURUYOR. SPORCULAR TURNUVALARA GUNDE CIFT ANTRENMANLA HAZIRLANIYOR.(FOTO:BURDUR-DHA)

JUDO MILLI TAKIMLARI BURDUR'DA KAMP YAPIYOR. KONYA'DA 9- 18 AGUSTOS TARIHLERI ARASINA DUZENLENECEK 5'INCI ISLAMI DAYANISMA OYUNLARI VE EKVATOR'DA DUZENLENECEK DUNYA GENCLER JUDO SAMPIYONASI'NDA MUCADELE EDECEK MILLI TAKIMLAR KAMPLARINI BURDUR'DA SURDURUYOR. SPORCULAR TURNUVALARA GUNDE CIFT ANTRENMANLA HAZIRLANIYOR. JUDO FEDERASYON BASKANI SEZER HUYSUZ, ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:BURDUR-DHA)

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)

 
Antalyaspor, Galatasaray'ı sahasında yenmeyi planlıyor
 
Eğlence mekanında öldürülen Zehra'nın ailesi ifade verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor, Galatasaray'ı sahasında yenmeyi planlıyor
SPOR Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak ...
Afyon belediye takımları liglerden çekildi
ING Basketbol Süper Ligi'nden ve Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nden düşen ...
Adnan Başkan: Bu sezon daha güçlü, daha inançlıyız
Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, geçtiğimiz sezonu ...
 
1923 Kaş Spor'da yeni yönetim
ANTALYA 1. Amatör Küme'de mücadele eden 1923 Kaş Spor Kulübü'nün olağan ...
Alanyaspor, Erencan ile sözleşme yeniledi
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, geçen sezon kiralık olarak ...
Antalyaspor, Galatasaray maçının hazırlıklarına başlıyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, 2022-23 sezonunun ...
 
Manş'ı geçen Aysu Türkoğlu, coşkuyla karşılandı
İngiltere ile Fransa arasındaki Manş Denizi'ni yüzerek geçip bu başarıya ...
Serik Belediyespor'da iki istifa birden
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'da teknik ...
Antalyaspor hazırlık maçlarında istediğini alamadı
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezon hazırlıkları ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva