Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
1 Temmuz 2020 Çarşamba - 14:00

KOÇ BURCU ERKEĞİ ÖZELLİKLERİ

Kendisine olan özgüveni ile her ortamda kendisini gösteren koç burcu erkeği ile ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmak istiyor iseniz doğru yerdesiniz.

KOÇ BURCU ERKEĞİ ÖZELLİKLERİ
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bu yazıda koç burcu erkeği özellikleri ve koç burcu erkeğine dair psikolojik ya da fiziksel her şeyi, ilişkilerdeki durumunu göreceksiniz. İyi okumalar dileriz.

İlgi odağı: Koç burcu erkeği ilgi odağı olmayı seven bir karaktere sahiptir. Bulunduğu ortamda kendisinin fark edilmesini ister. Kendisine olan özgüveni sayesinde de hiç çekinmez. Gerek giyinişi ile gerek sözleri ile karşısındaki kişinin dikkatini kendisinde toplamayı bilir.

Otoriter: Çevresindekilere karşı bir otorite kurmayı sever. İnsanların onun sözünü dinlemesi hoşuna gider. İş hayatında da arka planda olmayı hiç sevmez. Her zaman ağzından çıkacak lafa bakılan kişi olmayı ister. İş hayatında olduğu gibi arkadaşlık ilişkilerinde ve gönül ilişkilerinde de durum böyledir.

İnatçı: Koç burcu erkeği özellikleri arasında en çok bilinen onun inatçı özelliğidir. İnatçılığı ve dik başlılığı her an kendisini gösterir. Eğer bir şeyi yapmak istemiyor ise onu zorlamanızın anlamı yoktur, asla yapmayacaktır. Ya da eğer bir şey söylüyor ise ve bu söylediği şey yanlış ise bunu ona asla kabul ettiremezsiniz. Söylediği laftan dönmeyecektir. Hatasını kesinlikle kabul etmez.

Meraklı: Meraklı bir kişiliğe de sahiptir. Merakı sayesinde yeni bilgiler peşinde koşar. Fakat merak ettiği şeyleri elde ettikten sonra o şeyleri resmen sahiplenir. Fikirlerini sonuna kadar savunmaktan onu hiçbir şey alıkoyamaz.

Aşk Hayatında Koç Burcu Erkeği

Zor bir karaktere sahip olan koç burcu erkeğinin aşk hayatı da zorlu geçer. Partner seçimini titizlikle yapar. Genelde ona karşı çıkmayan, her zaman onu onaylayan kişilerden hoşlanır. Bu kişi ile olan ilişkisinde ise partnerinden herhangi bir eleştiri alırsa ilişkiye aniden bir son verebilir. Ayrıca partneri onu kısıtlayıcı hareketlerde ya da isteklerde bulunur ise onunla kavga eder. Bu kavganın sonunu ayrılığa bile getirebilir. İnatçı yapısı aşk ilişkilerinde her zaman sorun çıkartır.

Koç Burcu Erkeği Olumlu Yönleri

Cesaretli, çalışkan ve hırslı olması olumlu yönlerindendir. İş hayatında genelde büyük başarılara imza atar. Yönetici pozisyonunda olabilecek bir karaktere sahiptir. Yardımsever ve iyi niyetli davranması da olumlu yönlerindendir. Birisine yardım etmeyi kafasına koyduysa o yardımı kesinlikle yapacaktır, verdiği sözü tutacaktır.

Koç Burcu Erkeği Olumsuz Yönleri

Olumsuz yönlerinin en başında inatçı ve dik başlı olması gelir. İnatçı kişiliği arkadaş çevresinde ya da gönül ilişkilerinde sevilmeyen bir şeydir. Çoğu kişi bu inatçılığı yüzünden onunla kavga edip arkadaşlığına son verebilir. Her şeyi kontrol etme arzuları da çoğu zaman çekilmez olabilir. İnsanları yönetebileceğini düşünmesi insanlar tarafından hoş karşılanmaz, özellikle de arkadaş grubunda bu istenmeyen bir durumdur.

Koç Burcu Erkeğini Etkilemek İçin

Eğer bir koç burcu erkeğini etkilemek istiyor iseniz koç burcu erkeği özellikleri konusunda sağlam bilgilere sahip olup onu iyi analiz etmelisiniz. Çocuksu heyecanlar göstermek yerine daha ağırbaşlı olmalısınız. Aşırı duygusal davranmanız onu sizden soğutacaktır. Onunla tartışmaya girmemelisiniz. Tartışmaya girdiğinizde sizi inatçı yapısı sebebi ile bir süre sonra bir tehdit olarak algılar. Bu yüzden ilişki kurmak istiyor iseniz tartışmadan ve sinirlilik halinden uzak kalmalısınız. Koç burcu erkeği meraklanmayı sever. Kendiniz ile ilgili her şeyi ona açmayın, bırakın o sizi merak etsin ve aradığı şeyleri kendi bulsun.

Koç Burcu Erkeğinin Sevdiği Şeyler

Koç burcu erkeği tahakküm kurmayı sever. İnsanları otorite altında tutmak kendisine olan özgüvenini tazeler ve güçlendirir. Arkadaş ortamında, sevgilisi ile olan ilişkisinde ve iş hayatında her zaman övülmekten büyük bir haz alır. Eğlence ortamlarını da çok sever, eğlence ortamları kendisini gösterebileceği en uygun yerlerdir. İlgi çekme huyunu orada fazlasıyla gösterir.

Koç Burcu Erkeğinin Fiziksel Özellikleri

Çekicidir, yakışıklı ve seksidir. Genelde insanlar ilk olarak belirgin olan yüz hatlarına hayranlık duyar. Saçları bakımlıdır. Burnu genelde büyük olmaz ve gözleri her zaman parlak haldedir. Bakışlarının soluk olduğu bir an göremezsiniz. Dudakları geniş olmaz, küçüktür ama dudaklarının rengi gayet belirgindir. Ortalama bir boya sahiptir. Kıyafetlerine büyük özen gösterir, marka giyinmeyi tercih eder. Fiziksel özellikleri gayet iyi durumdadır ve o da bunun farkındadır. Fiziksel özelliklerinin iyi olması sayesinde özgüveni çok yüksektir ve bu sebep ile de elde edemeyeceği bir insan yok gibi davranır.

Eğer bir koç burcu erkeği ile ilişki yaşamayı istiyor iseniz dikkatli olmalısınız. Söylediklerinize, hareketlerinize her an dikkat etmelisiniz. Onu elde etmek gerçekten zordur, elde ettiğinizde ise ilişkiyi yürütmek zordur. O yüzden onun koç burcu erkeği özellikleri ile sizin karakteriniz birbiri ile savaş halinde ise ilişkiniz hakkında pek umutlu olmayabilirsiniz.

 
Kızılay vekaleten kurban kesim bedelini açıkladı
 
Sokakta kanlar içinde bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızılay vekaleten kurban kesim bedelini açıkladı
KIZILAY Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık , 2020 yılı vekaleten kurban kesim ...
Metruk binada çıkan yangını itfaiye söndürdü
ESKİŞEHİR’de tek katlı ve kullanılmayan bir binada çıkan yangın itfaiye ...
Kaybolan Yusuf bağda bulundu
GAZİANTEP'te oyun oynamak için evden çıktıktan sonra kaybolan 2 yaşındaki ...
 
Motosikletin çarpıp kaçtığı çocuk yaralandı
ADIYAMAN’da evinin önünde oynarken motosikletin çarpıp kaçtığı Suriye ...
Buğday hasadı şenliği düzenlendi
ŞIRNAK’ın Balveren beldesinde buğday hasat şenliği düzenlendi. Şenliğe ...
Koronavirüs ahşap evlere ilgiyi artırdı
GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, koronavirüs nedeniyle kalabalıktan uzak ...
 
Yasaklar kalktı, kuzusu 'Sultan'a davullu zurnalı düğün yaptı
BURSA'da Ali Koçak, koronavirüs sürecinden önce kına organizasyonu düzenlediği ...
İstanbul'da aranan 40 kişi yakalandı
İSTANBUL'da polis tarafından düzenlenen operasyonda mahkemeler tarafından ...
Koronavirüs testi pozitif olan yolcu otobüsten indirildi
SİVAS'ta yolcu otobüsünde seyahat eden ve daha önce yapılan koronavirüs ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva