Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
27 Mart 2017 Pazartesi - 13:51

Kampçıların 26 aracının lastikleri kesildi

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde kamp yapan grubun park halindeki 26 aracının tüm lastikleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesilerek patlatıldı.

Kampçıların 26 aracının lastikleri kesildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kemer'e bağlı Ulupınar Mahallesi Çıralı mevkiine cuma günü gelen aralarında yabancıların da bulunduğu yaklaşık 800 kişilik grup, araçlarını Likya yolu girişine park ettikten sonra yaklaşık 4 kilometrelik yürüyüşün ardından geldikleri Boncuk Koyu'nda kamp kurdu. 1'inci Şamanik Kampı adını verdikleri etkinlik kapsamında sahilde çadır kurarak konaklayan gruptakiler, dün sabah park halindeki 27 araçtan 26'sının tüm lastiklerinin kesilerek patlatıldığını fark etti.

İhbar üzerine Tekirova Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri bölgeye gitti. Jandarma izinleri olmadığı gerekçesiyle grubun bölgeyi terk etmesini istedi. 4 kilometrelik orman yolunu yürümek istemeyen kampçılar, eşyalarını toplayıp motorlu kayıklarla merkeze taşındı. Lastikleri kesilen araç sahipleri çağırdıkları kurtarıcı yardımıyla araçlarını da merkeze götürdü. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

'NASIL OLDUĞUNU BİLMİYORUZ'

Kampçılardan Yılmaz Demirtaş, "Kampımız Türk kültürüyle ilgiliydi. Son gün park ettiğimiz araçlarımızın bütün tekerleklerinin bıçakla tamiri mümkün olmayacak şekilde kesildiğini gördük. Nasıl olduğunu bilmiyoruz. Suçluların kim olduğunu bilmiyoruz. Ama bu işin de peşini bırakmayacağımızın bilinmesini isterim" dedi.

'MESAJ MI SİYASİ BİR ŞEY Mİ BİLMİYORUZ'

Isparta'dan organizasyona katılan Orhan Selim Ağcagül, "Buraya doğayı seven, tabiatı seven, yeşili seven arkadaşlarımızla geldik. 25-30 aracın lastiklerinin patladığını öğrendik. Hepimiz buraya geldik. Yapılan iş profesyonel, çünkü korkutma amaçlı olsa bir lastik olur ama bu 4 lastik ve tabiri caizse büyük bıçaklarla olmuş. Bir imaj mı bir mesaj mı yoksa siyasi bir şey mi bilmiyoruz. Geldiğimiz grupta kesinlikle siyasi bir şey yok. Doğayı seven arkadaşlar. Bunun hangi amaçla yapıldığı araştırılırsa biz de seviniriz. Çünkü burası turizm cenneti, bu güzel yere gelen insanların buraya bıraktıkları maddi manevi şeyler var. Bu insanların mağdur olmamasını hepimiz isteriz" diye konuştu.

'KUNDAKLAMA OLAYI GERÇEKLEŞTİ'

Kamp organizatörlerinden Emrecan Çulha da şöyle dedi:

"Burada 3 günlük süreç içerisinde, eski Türk kültürünü yaşatmak amaçlı bir kamp organizasyonuna giriştik. 2 aylık süreçte yaklaşık 4 bin başvuru arasından 800 kadar insanı seçip bu kampı düzenlemeye başladık. Ne yazık ki kampımızın 3'üncü gününde bir kundaklama olayı gerçekleşti. Araçların çoğunun lastikleri kullanılamaz hale getirildi. Şamanizm inancına tabi olan Türklerin ruhani lideri olarak Akay Kine aramıza katılacaktı fakat güvenlik sebeplerinden dolayı Moskova'ya yollamak zorunda kalacağız. 6-7 ülkeden de 100 civarında insan buraya geldi. İran, Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan hatta Mali'den bile insanlar buraya geldi. Fakat güvenlik nedeniyle bunu iptal etmemiz gerekti. "


ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE KAMP YAPAN GRUBUN PARK HALINDEKI 26 ARACIN TUM LASTIKLERI KIMLIGI BELIRSIZ KISI VEYA KISILERCE KESILEREK PATLATILDI. (FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE KAMP YAPAN GRUBUN PARK HALINDEKI 26 ARACIN TUM LASTIKLERI KIMLIGI BELIRSIZ KISI VEYA KISILERCE KESILEREK PATLATILDI. ARACLAR CEKICIYLE SEHIR MERKEZINE GOTURULDU.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE KAMP YAPAN GRUBUN PARK HALINDEKI 26 ARACIN TUM LASTIKLERI KIMLIGI BELIRSIZ KISI VEYA KISILERCE KESILEREK PATLATILDI. 4 KILOMETRELIK ORMAN YOLUNU YURUMEK ISTEMEYEN KAMPCILAR, ESYALARINI TOPLAYIP MOTORLU KAYIKLARLA MERKEZE TASINDI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE KAMP YAPAN GRUBUN PARK HALINDEKI 26 ARACIN TUM LASTIKLERI KIMLIGI BELIRSIZ KISI VEYA KISILERCE KESILEREK PATLATILDI. 4 KILOMETRELIK ORMAN YOLUNU YURUMEK ISTEMEYEN KAMPCILAR, ESYALARINI TOPLAYIP MOTORLU KAYIKLARLA MERKEZE TASINDI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA) 
 

 
İşyerinin önündeki Türk bayrakları yakıldı
 
CHP'li anne-kız serbest
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
devran 28 Mart 2017 Salı 09:10

müslümanım diyen insandışı varlıklar yapmıştır..müslümanım diyen insandışı varlıklar kendi öz dinleri hakkında bilgi sahibi bile değiller...751 yılından sonra arapların baskılarıyla zorla islamiyete geçtiler.niye geçmişler bakalım ; Türkler, Müslümanlığı zorla değil , kendi istekleriyle kabul etmişlerdir. Bunun sebebi ise Göktanrı inancıyla İslamiyetin ortak noktalarının çok fazla olmasındandır. 1- Göktanrı ve İslam inancında tek tanrılı inanç sistemi benimsenmekteydi. 2- Ahiret ve ruhun sonsuzluğu ile beraber cennet, cehennem kavramları bulunmaktaydı. 3- Göktanrı inancında da, Allah’a kurban verilmekteydi. 4-Türklerin töreyi hakim kılmak adına yaptıkları savaşlar, gaza ve cihat inancına benzer niteliklteydi. 5-İslam ve Türk ahlakı birbirine benzemekteydi. ya yaratan aşkına....bunlar geçiş sebepleri ise neden geçtiler ....zaten her palavrası aynı....her şey ortak ...islamın özü bile şamanizm dir.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşyerinin önündeki Türk bayrakları yakıldı
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde 4 işyerinin önünde asılı Türk bayrakları ...
Merdiven boşluğunda intihar etti
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde evli ve 3 çocuk annesi 45 yaşındaki Hanım ...
Eşiyle iddialaşıp aldığı eğitimle kadınlara resmi öğretiyor
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde 2 çocuk annesi 48 yaşındaki Seher Mollaosmanoğlu, ...
 
TÜROFED Başkanı Ayık: Avrupalı tüketici Türkiye'den vazgeçmez
TÜRKİYE Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Avrupalı turistin ...
Başkan Uysal; Kırcami'de iş bitti
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya’da 30 yılı aşkın süredir ...
Terör gazisine evde ziyaret
ALANYA Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, terör gazisi Murat Caner'i evinde ziyaret etti.
 
Vize sınavı cuma namazına denk gelince...
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, kendisine twitter’dan ...
MHP Serik kongresi yapıldı
MHP Serik ilçe başkanlığının olağan kongresinde; genel merkez tarafından ...
Muratpaşa metruk binaları yıktı
MURATPAŞA Belediyesi, Yeşildere Mahallesi'nde ya da bilinen adıyla Zeytinköy ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva