Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Validen 'Herkes haddini bilecek' uyarısı
Validen 'Herkes haddini bilecek' uyarısı
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
5 Temmuz 2022 Salı - 09:38

Kamplara ilgi arttı, çadır fiyatları yükseldi

TATİL sezonunda otel ve kiralık ev fiyatlarının yüksek olması, çadır kamplarına ilgiyi artırdı. Artan taleple birlikte çadır fiyatları da yükseldi. Kamp malzemeleri satan Ercan Calbaz, yoğun ilgi nedeniyle çadır fiyatlarının her yıl arttığını ifade etti.

Kamplara ilgi arttı, çadır fiyatları yükseldi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Otel, pansiyon ve kiralık evlerin astronomik fiyatlara ulaşması, tatilcilerin çadır kamplarına ilgisini artırdı. Ancak artan talep çadır fiyatlarının da yükselmesine neden oldu. Kamp malzemeleri mağazası işletmecileri çadır fiyatlarında da 6 katına varan bir artış olduğunu belirterek, 3 kişilik çadır fiyatının bir yılda 60 liradan 350 liraya çıktığını bildirdi. Buna rağmen çadır tatilini daha uygun bulan insanların, yoğun talebiyle karşılaştıklarını ifade ettiler. 

"GEÇEN YIL 60 LİRAYA SATTIĞIMIZ KAMP ÇADIRI BU YIL 350 LİRA"

Kamp malzemeleri mağazası işleten Ercan Calbaz, çadır fiyatlarının ilgilen dolayı her yıl arttığını ifade ederek, "Ekonomik şartlardan dolayı her yıl çadır talebi artıyor. Fiyat uygunluğu, doğa ile iç içe olmak, bunlar göz önünde bulundurulduğunda bir talep artışı var. Geçen yıl 60 liraya sattığımız kamp çadırının fiyatı, bu yıl 350 liradan başlıyor" dedi. 

Kamp malzemeleri satışı yapan Recep Tayyip Doğan ise, otel fiyatlarının artması nedeniyle insanların çadır kamplarına yöneldiğini belirterek, "İnsanlar bu durumda en kolay yolu çadır kurmakta buldu. 300 liralık bir çadırla mevsimlik kamp yapılabilir. Ancak geçen yıl 3 kişilik bir kamp çadırı 300 liraydı, bu sene fiyatlar 450 liradan başlıyor. Kamp teferruatı biraz fazla, yalnızca tabak ve çanak almakla olmuyor. Tuzluk, bıçak, kamp ocakları da alınmalı. Güzel bir kamp çantası oluşturmak yaklaşık bin lira maliyetinde oluyor. Sandalyelerimizin fiyatları ise 200 ile 900 lira arasında değişiyor" şeklinde konuştu.

"BİR HAFTALIK TATİL 20 BİN TL OLUNCA, TERCİHİMİZ ÇADIR KAMPLAR" 

Otel fiyatlarından dolayı bu yıl kamp yapmayı tercih ettiğini belirten Özlem Demirel, "Eskiden otellere gittiğimiz zaman, makul ücretlerle gidip bir haftalık tatilimizi yapabiliyorduk. Artık inanılmaz ücretler var. Bir haftalık tatil 20 bin liraları buluyor. O yüzden kamp alanlarını daha çok tercih ediyoruz. Hem doğanın içerisindesiniz, hem tatil yapabiliyorsunuz. Güzel bir ortamda uygun bir fiyata tatilimizi yapıyoruz" dedi.

ISTANBUL’DA TATIL BELDELERINDE ARTAN OTEL VE KIRALIK EV FIYATLARI TATILCILERI KAMPA YONLENDIRDI. ARTAN FIYATLAR NEDENIYLE CADIRA ARTAN TALEP CADIR FIYATLARINI DA YUKSELTTI. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAS (DHA)

ISTANBUL’DA TATIL BELDELERINDE ARTAN OTEL VE KIRALIK EV FIYATLARI TATILCILERI KAMPA YONLENDIRDI. ARTAN FIYATLAR NEDENIYLE CADIRA ARTAN TALEP CADIR FIYATLARINI DA YUKSELTTI. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAS (DHA)

ISTANBUL’DA TATIL BELDELERINDE ARTAN OTEL VE KIRALIK EV FIYATLARI TATILCILERI KAMPA YONLENDIRDI. ARTAN FIYATLAR NEDENIYLE CADIRA ARTAN TALEP CADIR FIYATLARINI DA YUKSELTTI. KAMP EKIPMANLARINDAN OLAN SANDALYE FIYATLARI DA YUKSELDI. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAS (DHA)

ISTANBUL’DA TATIL BELDELERINDE ARTAN OTEL VE KIRALIK EV FIYATLARI TATILCILERI KAMPA YONLENDIRDI. ARTAN FIYATLAR NEDENIYLE CADIRA ARTAN TALEP CADIR FIYATLARINI DA YUKSELTTI. KAMP MALZEMELERI SATISI YAPAN RECEP TAYYIP DOGAN, OTEL FIYATLARININ ARTMASINDAN KAYNAKLI VATANDASLARIN KAMP YAPMAYA YONELDIGINI BELIRTTI FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAS (DHA)

ISTANBUL’DA TATIL BELDELERINDE ARTAN OTEL VE KIRALIK EV FIYATLARI TATILCILERI KAMPA YONLENDIRDI. KAMP ALANINDAN VE CADIRDAN GORUNTU. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAS (DHA)

ISTANBUL’DA TATIL BELDELERINDE ARTAN OTEL VE KIRALIK EV FIYATLARI TATILCILERI KAMPA YONLENDIRDI. OTEL FIYATLARI NEDENIYLE KAMP YAPAN OZLEM DEMIREL, UYGUN FIYATA TATIL YAPABILDIGINI SOYLEDI. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAS (DHA)

ISTANBUL’DA TATIL BELDELERINDE ARTAN OTEL VE KIRALIK EV FIYATLARI TATILCILERI KAMPA YONLENDIRDI. ARTAN FIYATLAR NEDENIYLE CADIRA ARTAN TALEP CADIR FIYATLARINI DA YUKSELTTI. KAMP MALZEMELERI MAGAZASI ISLETEN ERCAN CALBAZ CADIR FIYATLARININ ILGILEN DOLAYI HER YIL ARTTIGINI IFADE ETTI. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAS (DHA)

Rojda ALTINTAŞ-Emre Can URAN/ İSTANBUL,(DHA)

 
Çocuğun ameliyat parası çalındı
 
İstanbul Havalimanı Araç Kiralama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çocuğun ameliyat parası çalındı
KÜÇÜKÇEKMECE'de bir konfeksiyon atölyesine giren hırsız, çalışanlardan ...
Bedelli askerlik ücreti belli oldu
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte memur, memur ...
Yolcu otobüsü devrildi: 6 ölü, 25 yaralı
KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde, yolcu otobüsünün devrildiği kazada ...
 
FETÖ'den aranan 6 kişi Ankara'da yakalandı
ANKARA İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğünce kurulan ...
İstanbul'da operasyonda hareketli anlar
İSTANBUL'da sabah saatlerinde düzenlenen terör operasyonu sırasında hareketli ...
İnşaatın istinat duvarı çöktü, 3 bina tahliye edildi
ÜSKÜDAR'da inşaat alanına ait istinat duvarı çöktü. Duvarın yıkılması ...
 
Profesör öğrencisini şikayet etti; 'Korkuyorum'
Prof. Dr. Feryal Gün Soysal, 8 reçeteye bir öğretim üyesinin kaşesini ...
Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde, hafif ticari aracın önündeki otomobile çarpmasıyla ...
Ambulansa yol vermeyen 5 araca para cezası
ANKARA Emniyet Müdürlüğü, Erbakan Bulvarı'nda ambulansın geçişine izin ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva