Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
4 Temmuz 2019 Perşembe - 14:22

Kan donduran cinayette akılalmaz ifadeler

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, arazi anlaşmazlığı tartışmasında Mehmet Ali Merih (74) ve oğlu Rüştü Merih'i (53) av tüfeğiyle öldüren, kızı Mesudiye Kılıç'ı da yaralayan Süleyman Ünal hakkında hazırlanan iddianame, Manavgat 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

Kan donduran cinayette akılalmaz ifadeler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İddianamede, olay sırasında Ünal'ın eşi, oğlu ve kızlarının; 'Sık, bunları öldür', 'Babamızı ellemeyin, bugün bu kanı döksün', 'Vur baba, öldür bunları', 'Biz bugün buraya kan dökmeye geldik, hepinizin kanını buraya döküp, ölünüzü sereceğiz' dediği iddiaları yer aldı.

Olay, 17 Mart günü saat 15.00 sıralarında, Serik ilçesinin Çatallar Mahallesi Kır mevkisinde meydana geldi. Süleyman Ünal, iddiaya göre, aralarında önceden arazi anlaşmazlığı bulunan Mehmet Ali Merih ile çocukları Rüştü Merih ve Mesudiye Kılıç ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Süleyman Ünal, yanında getirdiği av tüfeğiyle Mehmet Ali Merih ve çocuklarına ateş açtı. 3 kişi tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesiyle kanlar içinde yere yığılırken, Süleyman Ünal da olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyup, gelen çevredekilerce hastaneye götürülen Mehmet Ali Merih Serik ile Rüştü Merih, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kolundan yaralanan Mesudiye Kılıç ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördü. Süleyman Ünal, kısa süre sonra tüfeğiyle karakola giderek, teslim oldu. Adliyeye sevk edilen Ünal, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Ünal ile birlikte gözaltına alınan 7 yakını ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İDDİANAMEDEN ÇARPICI İFADELER

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianame, Manavgat 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, çifte cinayetle ilgili ifadeler yer aldı. Olayın iki aile arasında, arazi anlaşmasından kaynaklandığına vurgu yapılan iddianamede, şöyle denildi:

"İki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma meydana geldiği, tartışmanın devamında Süleyman Ünal'ın çocukları ile birlikte araziye tekrar geldiği, elinde bulunan şarjörlü av tüfeği ile ateş etmeye başlaması üzerine maktuller Rüştü Merih ve Mehmet Ali Merih'i öldürdüğü, müşteki Mesudiye Kılıç'ı vurarak ağır şekilde yaraladığı, diğer müştekilerin kaçması sonucunda yara almadan kurtuldukları, böylelikle şüpheli Süleyman Ünal'ın iki kez kasten öldürme suçunu işlediği, müşteki Mesudiye Kılıç'ı, Süleyman Biber, Mehmet Kılıç ve Emine Çetin'e yönelik de hedef alarak öldürmek amacıyla ateş ettiği, bu atışlardan yalnızca Mesudiye Kılıç'a isabet ettiği, böylece Süleyman Ünal'ın müştekilere yönelik ayrı ayrı toplamda dört kez kasten öldürmeye teşebbüs suçunu işlediği anlaşılmıştır."

'SIK, BUNLARI ÖLDÜR' DEMİŞLER

İddianamede, olay sırasında Süleyman Ünal'ın yanında eşi ve çocuklarının da bulunduğuna dikkat çekilerek, şunlar kaydedildi:

"Meydana gelen olayda S.Ü., arabadan av tüfeğini çıkartarak babasına vermiş, yine av tüfeğine ait 2-3 tane dolu vaziyette şarjörleri de babasına vererek eylemi gerçekleştirmesine yardım etmiştir. Ayrıca, 'Ellemeyin babamı, sık baba bunları öldür' şeklinde sözlerde bulunmuştur. Ayrıca Süleyman Ünal'ın eşi G.Ü., kızları B.K., G.G., eylem sırasında 'Sık bunları öldür' diyerek bağırdakları, G.Ü.'nün 'Babamızı ellemeyin, bugün bu kanı döksün. Ellemeyin babamız yapsın' dediği, G.G., B.K. ve S.Ü.'nün 'Sık baba bunları öldür. Biz ellemeyelim babam halletsin' dedikleri, yine Süleyman Ünal'ın eşi G.Ü. ile çocukları H.Ü., B.K., G.G. ve A.Ü.'nün babalarının etrafında toplanarak, 'Biz bugün buraya kan dökmeye geldik. Hepinizin kanını buraya döküp, ölünüzü sereceğiz' şeklinde sözlerde bulunduğu anlaşılmıştır. Süleyman Ünal'ın eylemi gerçekleştirmesinde, S.Ü., G.Ü., H.Ü., B.K., G.G., H.G. ve A.Ü. yardımda bulunmuş ve teşvik etmişlerdir."

Olaya ilişkin dava, ilerleyen günlerde Manavgat 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE ARAZI ANLASMAZLIGI NEDENIYLE CIKAN TARTISMADA MEHMET ALI MERIH ILE OGLU RUSTU MERIH'I AV TUFEGIYLE OLDUREN, KIZI MESUDIYE KILIC'I DA YARALAYAN SULEYMAN UNAL (ONDEKI) HAKKINDA IKI KEZ 'KASTEN INSAN OLDURME', 4 KEZ DE 'KASTEN OLDURMEYE TESEBBUS' SUCLAMALARIYLA HAZIRLANAN IDDIANAME, MANAVGAT 1. AGIR CEZA MAHKEMESI'NCE KABUL EDILDI.(FOTO:SERIK-DHA-ARSIV)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE ARAZI ANLASMAZLIGI NEDENIYLE CIKAN TARTISMADA MEHMET ALI MERIH ILE OGLU RUSTU MERIH'I AV TUFEGIYLE OLDUREN, KIZI MESUDIYE KILIC'I DA YARALAYAN SULEYMAN UNAL (ONDEKI) HAKKINDA IKI KEZ 'KASTEN INSAN OLDURME', 4 KEZ DE 'KASTEN OLDURMEYE TESEBBUS' SUCLAMALARIYLA HAZIRLANAN IDDIANAME, MANAVGAT 1. AGIR CEZA MAHKEMESI'NCE KABUL EDILDI.(FOTO:SERIK-DHA-ARSIV)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE ARAZI ANLASMAZLIGI NEDENIYLE CIKAN TARTISMADA MEHMET ALI MERIH ILE OGLU RUSTU MERIH'I (FOTODAKI) AV TUFEGIYLE OLDUREN, KIZI MESUDIYE KILIC'I DA YARALAYAN SULEYMAN UNAL HAKKINDA IKI KEZ 'KASTEN INSAN OLDURME', 4 KEZ DE 'KASTEN OLDURMEYE TESEBBUS' SUCLAMALARIYLA HAZIRLANAN IDDIANAME, MANAVGAT 1. AGIR CEZA MAHKEMESI'NCE KABUL EDILDI.(FOTO:SERIK-DHA-ARSIV)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE ARAZI ANLASMAZLIGI NEDENIYLE CIKAN TARTISMADA MEHMET ALI MERIH ILE OGLU RUSTU MERIH'I AV TUFEGIYLE OLDUREN, KIZI MESUDIYE KILIC'I DA YARALAYAN SULEYMAN UNAL HAKKINDA IKI KEZ 'KASTEN INSAN OLDURME', 4 KEZ DE 'KASTEN OLDURMEYE TESEBBUS' SUCLAMALARIYLA HAZIRLANAN IDDIANAME, MANAVGAT 1. AGIR CEZA MAHKEMESI'NCE KABUL EDILDI.(OLAY YERI)(FOTO:SERIK-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) 

 
Öneri Böcek'ten önerge AK Parti'den
 
Motosikleti çalamayınca tecavüze kalkışmış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öneri Böcek'ten önerge AK Parti'den
AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, turistten ayakbastı parası ...
MATSO'dan turistlerin eğilimlerini ölçen anket
MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Manavgat-Side turizm destinasyonuna ...
Demre'de Hayatı Kafama Takıyorum projesi
ANTALYA Valiliği ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan, İçişleri ...
 
Antalya Büyükşehir'in pay sahibi olduğu iki şirket yeniden şekillendi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin ortağı olduğu Antalya Hayvancılık Ticaret ...
Düden üzerinde zip-line heyecanı
ANTALYA'nın Lara Bölgesi'nde Düden Çayı'nın deniz ile buluştuğu noktada ...
Antalya motosiklet sayısında Türkiye ikincisi
ANTALYA'da mayıs ayında trafiğe kayıtlı taşıt sayısı 4 bin 812 artarak ...
 
Zehirlenme belirtisi görülen 4 kişi taburcu oldu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde domuz için çevreye bırakılan kuvvetli bir ...
Alanya Hasta ve Hasta Yakını Tesisi'ne yoğun ilgi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi'ne ...
Aspendos'ta Japon rüzgarı
JAPON Pop Grubu Shiritsu Ebisu Chugaku, 13 Temmuz Cumartesi gecesi Aspendos ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva