'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
29 Nisan 2022 Cuma - 15:41

Kapadokya’daki Eşsiz Konaklama Deneyimi: Rox Cappadocia

Eşsiz güzelliklere sahip coğrafi özellikleriyle günümüzde turistlerin olduğu kadar sakin ve romantik bir tatil arayanların gözdesi haline gelen Kapadokya, 60 milyon yıl öncesinde lavların püskürttüğü küller ile oluştu.

Kapadokya’daki Eşsiz Konaklama Deneyimi: Rox Cappadocia
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Her sezon ayrı bir güzelliğe sahip olan Kapadokya'da Avanos, Göreme,Ürgüp Ihlara Vadisi, Üçhisar Kalesi,Ortahisar Kalesi, Derinuyu, Aynalı Kilise, Özkonak Yeraltı Şehirleri, Selimiye Köyü, Akvadi gibi çok sayıda turist ağırlayan yerler mevcut. Lav küllerinden oluşan kaya parçalarının oyulmasıyla kendi has bir ev mimarisine sahip bu yöre her mevsim açık ve kapalı müze görünümüne sahip.

Hem coğrafi özelliklerinin sahip olduğu güzellikler hem de yöreye özgü giyim ve yiyecek ürünleriyle dolu bir tatili tercih etmek isteyenler Rox Cappadocia'nın birbirinden avantajlı seçeneklerini tercih ediyor. Eşsiz bir konaklama deneyimi sunan Rox Cappadocia'da, Kapadokya'nın muhteşem manzarası ile güne başlayabilir, sunduğu aktivite ve yöresel mutfak lezzetleriyle unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kapadokya’yı Keşfedeceğiniz Çeşitli Aktivite Deneyimleri

Kapadokya keyifli ve sakin bir tatil deneyimlemek isteyen en uğrak yerlerinden olsa da kendi içerisinde çok farklı alanlarda aktivite deneyimleri de sunarak, tatilinizi eğlenceli hale getirebiliyor. En başta örnek göstereceğimiz ve Kapadokya ile bütünleşmiş bir aktivite olan balon turları, yerli ve yabancı turistlerin yapılacaklar listesinin en başında yer alıyor. Gün doğumunda gerçekleşen bu aktiviteyle Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerine hayran kalacaksınız.

Doğal güzellikleri arasında yer alan yeraltı şehirleri de gezilip görülmesi gereken en önemli yerlerden. Kayaların oyulmasıyla oluşan Kapadokya evlerini ziyaret edebilir, Ihlara Vadisi yürüyüş turlarında yörenin güzelliklerini fotoğraflayabilirsiniz. ATV ve Jeep Safari turlarıyla eğlenceli bir aktivite deneyimi de yaşayacağınız Rox Cappadocia farkıyla Tuz Gölü turunda eşsiz manzara ile birlikte bölgenin şifalı sularında gezebilirsiniz.

Dilerseniz eğitmen eşliğinde katılacağınız at turlarında da Kapadokya'yı keşfedebilir, hem de yeni bir deneyim kazanabilirsiniz. Sadece coğrafi güzellikleriyle değil yöreye ait birbirinden lezzetli yemeklerin olduğu mutfağa sahip olan Kapadokya'da Rox Cappadocia hizmetiyle şarap mahzenleri ve üzüm bağlarını gezebilir, şarap tadımlarına katılabilirsiniz. Yöreye özgü yemekleri de usta şeflerimizin ayrıcalığıyla gündüz veya akşam öğünlerine deneyebilirsiniz.

Birbirinden farklı deneyimler sunan Rox Cappadocia'da gündoğumu ve gün batımında düzenlenen fotoğraf turları ile dilerseniz profesyonel fotoğrafçıların elinden en güzel fotoğraflara sahip olabilirsiniz. Fotoğraf çekimlerinde isteğe göre klasik araç çekimleri de bulunmaktadır. Saymakla bitmeyecek aktivitelere sahip Rox Cappadocia'da, tatilinizi keyifli ve huzurlu bir şekilde geçirebilirsiniz.

Rox Cappadocia’da Sizleri Neler Bekliyor!

Rox Cappadocia, birbirinde farklı ve keyifli deneyimleri dışında sizlere taş mimarisi ile birlikte konforlu bir tatil imkanı da sunuyor.

Otelde taş mimarisinde Mağara Süiti, Deluxe Taş Oda, Superior Taş Odalar, King Mağara Suiti, Quenn Mağara Suiti, Premier Mağara Suiti seçenekleriyle farklı konaklama imkanları bulunuyor. Her oda özel mobilya tasarımlarıyla ve tamamen konforunuz düşünülerek dizayn edilmiştir.

Eşsiz Kapadoya ve balon manzarası eşliğinde yemek keyfi de Rox Cappadocia'da sizleri bekliyor. Yöreye özgü yemekleri usta şeflerden deneyimleyeceğiniz otelimizde gününüzü birbirinden farklı aktivitelerle dolu dolu geçireceksiniz. Rox Cappadocia, herkese hitap eden çeşitli konaklama seçenekleri ve aktivite çeşitlilikleriyle her geçen turistlerin beğenisini kazanarak büyüyor.

En Özel Anlar İçin Yerinizi Ayırın!

Tatilinizi sadece keyifli bir hale getirmekle kalmayan Kapadokya en iyi oteli olarak gösterilen Rox Cappadocia, özel günlerinizde de sizin yanınızda.

Türkiye'nin en iyi balayı otelleri arasında gösterilen Rox Cappadocia, balayı tercihinizde de özel konseptleriyle en mutlu günlerinizi aktivite ve özel turlarıyla taçlandırıyor. Dilerseniz en özel günlerinizden olan evlilik teklifi organizasyonlarınızı da otelimizde gerçekleştirebilirsiniz. Kapadokya'nın herkesi kendine hayran bırakan manzarası eşliğinde dilediğiniz konseptlerle bu özel gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz. 

İster sakin ve aktivitelerle dolu bir tatil deneyimi,ister en özel günlerinizi Rox Cappadocia'da geçirmek isteyin, sizin için en avantajlı seçeneklerimiz hakkında bilgi almak için bizi arayabilirsiniz. Rox Cappadocia, en kısa zamanda bir daha gelmek isteyeceğiniz tarzda hizmetleriyle sizleri bekliyor. En özel anlar için yerinizi ayırmayı unutmayın!

 
Tuzla Kaymakamı Akça: Patlamada 3 kişi öldü
 
Başkan Esen’den 1 Mayıs mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tuzla Kaymakamı Akça: Patlamada 3 kişi öldü
TUZLA Kaymakamı Ali Akça Tuzla'da fabrikadaki patlamaya ilişkin açıklama ...
Nagihan, boğazını sıkan eşini bıçakla öldürdü
HATAY'da, Nagihan Erbek (37), tartışma sırasında boğazını sıktığını iddia ...
SMA'lı Nuh Alper için öğrenciler 27 bin lira topladı
AKSARAY’da bir ilkokul öğrencilerinin, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 ...
 
Cerrahpaşa'da doktora saldıran sanığa tahliye
CERRAHPAŞA Tıp Fakültesi'nde tedavi sırasında eşi Çiğdem Duman'ın canını ...
Fide ve Tohum Nasıl Kaliteli Yetiştirilir? Fide ve Tohum Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Kaliteli sebze, meyve ve çiçek yetiştiriciliği için önemli olan bazı kurallar bulunmaktadır.
Ankara'da bayram öncesi 'gıda' denetimi
ANKARA İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi tatlı, ...
 
'Gaybubet evleri' davası sanıkları, örgüt üyeliğinden yargılanacak
ANKARA'da, FETÖ/PDY'nin 'gaybubet evleri' davasında yargılanan eski KOSGEB ...
Kazancı Yokuşu'nda anma
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi DİSK, KESK, TMMOB ve TTB üyesi bir ...
Dere kenarındaki cesedin sırrı çözüldü
NİĞDE'de İbrahim Çinioğlu'nu (47) tabancayla öldürüp, dere kenarına attığı ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva