Öldürülmeden önce eşinden gördüğü şiddeti mektuba yazmış
Öldürülmeden önce eşinden gördüğü şiddeti mektuba yazmış
Antalya Tiyatro Festivali alkışlarla sona erdi
Antalya Tiyatro Festivali alkışlarla sona erdi
Antalyalı sporcuların hedefi madalya
Antalyalı sporcuların hedefi madalya
Antalyalı 75 öğrencinin demokrasi yolculuğu
Antalyalı 75 öğrencinin demokrasi yolculuğu
4 Ekim 2016 Salı - 11:40

Karısını öldürüp telefonla aramış

Antalya'da karısını bankadan kredi çekip annesine verdiği için öldüren Osman Kızılçelik'in duruşmadaki sözleri olaya 'Aldatma' boyutu da kattı.

Karısını öldürüp telefonla aramış
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ANTALYA'da annesi için 4 bin lira kredi çektiği gerekçesiyle eşi 28 yaşındaki Fatma Kızılçelik'i öldürdüğü ileri sürülen 32 yaşındaki Osman Kızılçelik, eşinin "Seni artık sevmiyorum. Sen uyuduktan sonra en yakın arkadaşın Caner ile görüşüyorum" sözleri üzerine onun boğazını sıktığını ileri sürdü. Kızılçelik, eşi hareketsiz kalınca bayıldığını zannettiğini söyledi.

Antalya'da bir giyim mağazasında tezgahtar Fatma Kızılçelik, 24 Nisan'da işe gitmeyince arkadaşları telefonla kendisini aradı. Ona ulaşamayan iş arkadaşları, durumu yakınlarına bildirdi. Yakınları eve girdiğinde, Fatma Kızılçelik'in cesediyle karşılaştı. Polis, boğazında tırnak ve sıkılma izlerine rastlayınca kendisi de bir mağazada tezgahtar olan eşi Osman Kızılçelik'i gözaltına aldı. Polis, yaklaşık 5 yıllık evli ve 3 yaşında 'Beren Su' adlı kızları bulunan çiftin, bir yakınının düğün dönüşü yolda tartıştığını belirledi. Osman Kızılçelik'in evde devam eden tartışma sonucu eşinin boğazını sıkarak öldürdüğü, sonrasında ise çalıştığı mağazaya gittiği tespit edildi.

ÖMÜR BOYU HAPSİ İSTEMİ

Tutuklanan Osman Kızılçelik hakkında ömür boyu hapis istemiyle hazırlanan iddianame, Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Savcılık iddianamesine göre cinayetin kredi çekme nedeniyle işlendiği ileri sürüldü. İddianamede Kızılçelik çiftinin uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı, cinayet gecesi çiftin Fatma Kızılçelik'in annesi Selma Taşkıran'a 4 bin lira kredi çektiği için tartıştığı kaydedildi. İddianamede tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü ve Osman Kızılçelik'in eşi Fatma Kızılçelik'i boğarak öldürdüğü ifade edildi.

Davanın ilk duruşmasında Osman Kızılçelik, öldürülen Fatma Kızılçelik'in yakınlarıyla tarafların avukatları hazır bulundu. Antalya Barosu Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurulu da davaya müdahil olmak için istekte bulundu. Ancak, bu istem  reddedildi.

"ARKADAŞIMLA ALDATMIŞ"

Osman Kızılçelik, kredi konusunda başlayan tartışmanın, eşinin 'Seni sevmiyorum' sözleriyle alevlendiğini söyledi. Mahkemeye 9 sayfalık yazılı savunma da veren Osman Kızılçelik, olay günü saat 07.30 sıralarında eşinin kendisine "Senden ayrılmak istiyorum" dediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Ben ayrılmaya karşı çıktım. Bana bu kez yakın arkadaşım Caner'i sevdiğini söyledi. Erkek kuaförü olan Caner bazı günler bizde kalıyordu. Caner'le geç saatlere kadar tavla oynuyorduk. Böyle günlerde bizde kalıyordu. Eşim Caner bizde kaldığı günlerde ben uyuduğumda onunla görüştüğünü söyledi. Cep telefonuyla da Caner'le mesajlaşıyordu. Eşim bana 'Pezevenk durumuna düştün. Sen ne biçim erkeksin' şeklinde sözler söyledi. O anda gözüm döndü. Daha fazla dinlemek istemedim. Elimle eşimin ağzını ve burnunu kapattım." 

"KIZINI SEVMEYE GİTMİŞ"

Bir süre sonra eşi hareketsiz kalınca bayıldığını zannettiğini söyleyen Kızılçelik, şöyle devam etti:

"Sonra evden çıkıp kızımı görmek için kayınvalidemin evine gittim. Kayınvalidemin evinde bir süre kızımı sevdikten sonra sürücü kursunun direksiyon parkuruna gittim. Saat 10.00 sıralarında eşime telefon açtım, bakan olmadı. Sonra da çalıştığım alışveriş merkezine gittim."

Evdeki eşyaları olaya hırsızlık havası vermek için değil tartışma sırasındaki sinirinden dağıttığını ileri süren Kızılçelik, "Boğma eyleminden sonra eşimin yerini değiştirmedim. Eylemi gerçekleştirdikten sonra üzerindeki yorganı ben örtmüş olabilirim" dedi. Kızılçelik, yeniden yapılandırma suretiyle toplam 30 bin lira kredi çektiğini, bu paranın bir miktarını eşinin ailesine verdiğini ileri sürdü. Olayla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne ihbarda bulunulmasına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

ANTALYA'DA ANNESI ICIN 4 BIN LIRA KREDI CEKTIGI GEREKCESIYLE KARISI FATMA KIZILCELIK'I  OLDUREN OSMAN KIZILCELIK (KIZI BEREN ILE) , ESININ 'SENI ARTIK SEVMIYORUM. SEN UYUDUKTAN SONRA EN YAKIN ARKADASIN CANER ILE GORUSUYORUM' SOZLERI UZERINE BOGAZINI SIKTIGINI ILERI SURDU. KIZILCELIK, ESI HAREKETSIZ KALINCA BAYILDIGINI ZANNETTIGINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Mustafa KOZAK/ANTALYA (DHA)-
 

Etiketler:
 
Emniyet Müdür Tonbul, Alman heyeti kabul etti
 
Antalya'da FETÖ'den 48 polis açığa alındı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emniyet Müdür Tonbul, Alman heyeti kabul etti
ANTALYA Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Almanya'nın Nürnberg kentinden gelen ...
Büyükşehir'den tahdit müjdesi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), korsan ...
Onlarca köpek Gidengelmez Dağları'na terk edildi
ANTALYA'nın Akseki İlçesi'ndeki Gidengelmez Dağları'na bırakılan onlarca ...
 
Canbazoğlu ve Saraç ailesinin mutlu günü
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Üyesi Mustafa Ayanoğlu'nun ...
Otomobil direğe çarptı: 2 yaralı
ANTALYA'da, iddiaya göre trafikte birbirini sıkıştıran iki araçtan Aşır ...
20 yıldan bu yana başkasının kalbiyle yaşıyor
TÜRKİYE'de başkasının kalbiyle en uzun yaşama rekorunu kıran 47 yaşındaki ...
 
Nürnberg Belediye heyeti, AÜ'yü ziyaret etti
ANTALYA'da temaslarda bulunan Nürnberg Belediye Başkanı Ulrich Maly, Akdeniz ...
Başkan Çandır: Enflasyon rekor kırarak düştü
BATI Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV), Antalya Ticaret Borsası ...
Eski bakan Selçuk son yolculuğuna uğurlandı
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde tatil yaptığı sırada kalp krizi geçirerek yaşamını ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
İsa Altun
İsa Altun
ÖNLEMEK TEDAVİ ETMEKTEN KOLAY
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Eğitim şart 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Nereye kadar?
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva