Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
23 Ekim 2018 Salı - 14:08

Karpuzcunun 'Yenge doğru söylüyor' sözü cinayetle sonuçlandı

ANTALYA'da, birlikte yaşadığı Cengiz Aydın'ı kıskançlık yüzünden çıkan tartışmada kendisini boğmaya çalışırken kalbinden bıçaklayıp öldüren 2 çocuk annesi Nurcan Saraç'ın (28) yargılanmasına başlandı.

Karpuzcunun  Yenge doğru söylüyor  sözü cinayetle sonuçlandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Saraç cinayetle sonuçlanan olayın, pazarda karpuz alırken başladığını belirterek, "Cengiz bana 'O karpuz iyi değildir' dedi. Ben de 'İyidir, kestiririz istersen' dedim. Karpuzcu da 'Yenge doğru söylüyor' deyince Cengiz kıskançlık krizine girdi" diye konuştu.

Olay, geçen 4 Haziran günü sabah saatlerinde, Kepez ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi 3930 Sokak'taki bir evde meydana geldi. 3 yıldır birlikte yaşayan Nurcan Saraç ile Cengiz Aydın arasında, iddiaya göre kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Alkol alan Aydın ile Saraç'ın tartışması, kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Cengiz Aydın'ın saldırması üzerine eline bıçak alan Nurcan Saraç, kendisini yatak odasına kilitleyip polisi aradı. Odanın kapısı kıran Aydın, içeri girip Saraç'ı boğmaya çalıştı. Bu sırada Cengiz Aydın'ı kalbinden bıçaklayan Nurcan Saraç, ardından sağlık ekibine haber verdi. Ambulansla hastaneye götürülen Aydın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına alınan Saraç, tutuklandı.

DAVA BAŞLADI

Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya, 24 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanan Nurcan Saraç, ölen Cengiz Aydın'ın annesi Badegül Aydın ile babası İlhan Aydın ve taraf avukatları katıldı. Kucağında 2 yaşındaki kız çocuğu ile hakim karşısına çıkan Nurcan Saraç, duruşma boyunca ağladı. Savunmasında, biri eski eşinden olmak üzere 2 çocuk annesi olduğunu söyleyen Saraç, olay günü yaşananları şöyle anlattı:

"Son zamanlarda mali durumumuz kötüydü. Cengiz çok kıskanç bir insandı. İçki içiyordu. Bütün paramızı içkiye yatırıyordu. O gün pazara gitmek istedi. Ben gitmek istemediğimi söyledim. Daha sonra beni arayıp 'Hazırlan, pazara gidiyoruz' dedi. Ben de hazırlandım ve birlikte pazara gittik. Pazarda karpuz almak için bir yerde durduk. 'O karpuz iyi değildir' dedi. Ben de 'İyidir, kestiririz istersen' dedim. Bunun üzerine karpuzcu da 'Yenge doğru söylüyor. Karpuzun tadına bakarak alabilirsiniz' deyince Cengiz kıskançlık krizine girdi. Pazarda bana bağırıp çağırmaya başladı. Çocuğun arabasıyla ayağımın üzerinden geçti. Sonra eve gittik."

'NE YAPTIN NURCANIM'

Cengiz Aydın'ın evin balkonunda alkol aldığını sözlerine ekleyen Nurcan Saraç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben de çocukların fotoğrafı üzerine arkadaşlarımla mesajlaşıyordum. Ardından çocukları yatırdım. Cengiz yanıma gelerek, kiminle mesajlaştığımı sordu, sürekli küfür ve hakaretlerde bulunmaya başladı. Boğazımı sıktı. Bana zarar vermesin diye onu elimle ittim ve mutfağa kaçtım. Peşimden mutfağa gelip boğazımı sıktı. Elime bıçak aldım. Cengiz'e bana zarar vermesin diye 'Yaklaşma' dedim. O da bana hitaben 'Sen uyuduğunda ben senin o gırtlağını kesmeyecek miyim' gibi laflar etti. Cengiz'in annesini aradım. Oğlunun bizi öldüreceğini söyledim. Annesi de babasının Cengiz'in içki içtiğinden haberi olmadığını belirterek, Cengiz'i telefonla aradı. Ben annesine 'Gelin ayyaş oğlunuzu alın. Ya o beni öldürecek ya da ben onu öldüreceğim' gibi laflar ettim. Cengiz bu arada içmeye devam ediyordu. Ben de kızımı emziriyordum. Cengiz bir ara yatak odasının balkonuna çıktı. Elinde bıçak vardı. Daha sonra babası geldi ve ona telefon edip 'Aşağı in' dedi. Cengiz inmeyince babası bana 'Polisi ara' dedi. Cengiz telefonda babasına 'Seni buraya çağıran o...nun boğazını kesmeden aşağı inmem' gibi laflar ediyordu. Daha sonra Cengiz'in babası gitti. Ben uyuyan çocuğu rahatsız etmemek için evin lambalarını da yakmadan sigara içmek amacıyla mutfağa gittim. Cengiz orada üzerime yürüdü. 'Seni öldürmeden bırakmayacağım' dedi. Ben yatak odasına kaçtım. Odanın kapısını kilitledim ve polisi aradım. O sırada Cengiz yatak odasının kapısını kırarak içeri girdi. Ben Cengiz'in bana söylediği sözlerden dolayı yastığın altına koyduğum bıçağı aldım. Cengiz üzerime geldi. Onu ittim. O sırada Cengiz boğazımı sıktı ve tokat attıktan sonra ben yatağa düştüm. Cengiz de üzerime düştü. Cengiz bana 'Ne yaptın Nurcanım' dedi. Ben de şaka yapıyor zannettim. Yatak odasının ışığını yaktım ve hemen ambulans çağırdım. Sağlık görevlilerinin dediği gibi ilk tıbbi yardıma başladım. Ardından babam ve polisler geldi."

Sanık avukatı Serap Ertuğrul ise müvekkilinin zaman zaman ölümle tehdit edildiğini söyleyerek, "Hatta maktul müvekkilime 'Çocuk sütten kesildiği zaman seni öldüreceğim ve Antalya'ya gömeceğim' şeklinde söylemlerde de bulunmuştur. Müvekkilim bu olaylar karşısında sürekli maktulün söz ve hareketlerini alttan almıştır ve maalesef bugün sanık sıfatıyla huzurunuzdadır. Şayet müvekkilim bugün huzurunuzda sanık olmasaydı, o gece maktulün söz ve hareketleri sonucunda muhtemelen müvekkilim ve 2 çocuğu öleceklerdi" dedi.

Cengiz Aydın'ın anne ve babası ise sanıktan şikayetçi olduklarını belirterek, cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

ANTALYA'DA, BIRLIKTE YASADIGI CENGIZ AYDIN'I (NURCAN SARAC ILE) KISKANCLIK YUZUNDEN CIKAN TARTISMADA KENDISINI BOGMAYA CALISIRKEN KALBINDEN BICAKLAYIP OLDUREN 2 COCUK ANNESI NURCAN SARAC'IN YARGILANMASINA BASLANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Jandarma Genel Komutanı Çetin: Önceliğimiz yerli silah
 
ATSO'da makam odası tadilatı tartışması
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mesut Mutlu 24 Ekim 2018 Çarşamba 08:58

Beraat. Daha ne yapsın kadın?

Yorumu oyla      3      3  
Serbest birakilmali 23 Ekim 2018 Salı 20:36

Suçsuz

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Jandarma Genel Komutanı Çetin: Önceliğimiz yerli silah
JANDARMA Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, dışa bağımlı olmamak için ...
YÖREX yarın kapılarını açıyor
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde TOBB'un desteğiyle bu yıl 9'uncusu ...
Antalya Gençlik Mahallesi'nde asfalt çalışması
MURATPAŞA Belediyesi, Gençlik Mahallesi'nde asfalt çalışmalarına başladı.
 
Antalya ve Çin'in Anhui Eyaleti dostluk protokolü imzladı
ANTALYA Valiliği ile Çin Halk Cumhuriyeti Anhui Eyalet Valiliği arasında ...
İpek Yolu Belediye Başkanları Forumu sona erdi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ve Dünya Vatandaşları Örgütü ...
Antalya trafiği havadan denetlendi
İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın 'Trafik Kazalarını Önleme Planı' çerçevesinde hazırlanan ...
 
ASAT Manavgat'ta kışa hazırlık yapıyor
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat genelinde ...
Antalya'da engelsiz ulaşım aracı gelin arabası oldu
İSTANBUL'da evlenerek Antalya'ya balayı için gelen ortopedik engelli Kadir ...
Antalya'da Kapuz Kanyonu turizme açılsın
KONYAALTI İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı, Aşağıkaraman Mahallesinde gerçekleştirildi. ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva