Akdeniz Üniversitesi'nde 'Ajans haberciliği' konuşuldu
Akdeniz Üniversitesi'nde 'Ajans haberciliği' konuşuldu
Kaybolan Mecid'in cansız bedeni bulundu
Kaybolan Mecid'in cansız bedeni bulundu
Kamu görevlisi 44 kişiye FETÖ'den gözaltı
Kamu görevlisi 44 kişiye FETÖ'den gözaltı
Taksiciyi 20 yerinden bıçaklayıp gasbettiler
Taksiciyi 20 yerinden bıçaklayıp gasbettiler
12 Şubat 2012 Pazar - 15:43

Kaş İlçe Başkanlığı’na Mutlu Ulutaş Seçildi

AK Parti Kaş İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi tamamlandı. 2008 yılından itibaren ilçe başkanlığını yürüten Musa Yücel, kongre sonrasında görevini yeni seçilen Mutlu Ulutaş’a devretti.

Kaş İlçe Başkanlığı’na Mutlu Ulutaş Seçildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaş Belediyesi Fevzi Gürsoy Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Antalya Milletvekilleri Menderes Türel, Hüseyin Samani, İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir, ilçe başkanları, belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, delegeler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Kalabalık ve coşkulu bir şekilde başlayan kongrede konuşan Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti kadrolarının samimiyetle millete hizmet etmeye çalışan gönüllülerden oluştuğunu belirterek, “Şimdiye kadar birlikte başardığımız çok şey var. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti, milletin kördüğüm olmuş sorunlarını tek tek çözdü ve çözmeye devam ediyor. Kördüğüm olan anayasal sorunların önemli bir kısmını 12 Eylül 2010’da milletin desteği ile çözdük. Şimdi sıra bu kördüğümü tamamen ortadan kaldırmamız gerekiyor. Yeni Anayasa’yı millet ile birlikte, milletin istediği şekilde birlikte yapacağız. Yine önemli ve kördüğüm haline gelmiş bir mesele daha var. 2 B meselesi. Biliyorsunuz AK Parti daha önce 2 B ile ilgili bir çalışma yapmıştı. Ancak, Ana muhalefet partisi Anayasa Mahkemesi’nin yolunu tutup, bu yasayı iptal ettirmişti. Şimdi daha kapsamlı ve daha titiz bir şekilde yeniden çalışma yapıldı. 2B yasası İçişleri Komisyonu’ndan geçti. Benim de üyesi bulunduğum Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu altında 2B komisyonu oluşturuldu. Amacımız burada hak sahiplerine arazilerini ve tapularını vermek. Kısa bir sürede bu sorunu da çözmüş olacağız” diye konuştu.
 
Antalya Milletvekili Menderes Türel ise konuşmasında AK Parti’nin rotasının milletin çizmiş olduğu rota olduğunu belirterek, “Bizim rotamız millettir. Milletin bize gösterdiği yoldan gidiyoruz. Millete hizmet etmek için çalışıyoruz. AK Parti onun için başarılıdır. Bugün anketler de çok açık bir şekilde gösteriyor ki; AK Parti’nin oy oranı yüzde 54’e ulaşmıştır. Millete hizmeti engellemeye çalışan Ana muhalefet partisinin oy oranı ise yüzde 20’lere gerilemiştir. AK Parti’nin başarısı, Türkiye’nin gücüdür. Bugüne kadar yapılanlar, Türkiye’yi Ortadoğu’da ve dünyada önemli bir konuma taşımıştır. Bugün Ortadoğu ve dünya ülkeleri ile ilgili çok önemli meselelerde Türkiye’nin görüşü alınmaktadır. Türkiye artık karar verici bir konumdadır. AK Parti teşkilatları olarak bizler Sayın Başbakanımıza daha fazla destek, daha fazla güç vermeliyiz. Daha çok çalışmalıyız” dedi.
 
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse ise, “Bugün burada ilçe teşkilatımızın kurucu başkan ve üyeleri ile şimdiye kadar görev yapmış birçok arkadaşımız ile birlikte güzel bir kongre gerçekleştiriyoruz. 3 yıldır görev yapan ilçe başkanımız Musa Yücel ve ekibi, görevi yeni ekibe devrediyor. Kuruluşundan bugüne kadar Kaş’a hizmet için çalışan arkadaşlarımız, bundan sonra da yeni yönetime destek olacak ve hizmet için çalışmaya devam edecekler. İşte bizim, AK Parti’nin başarısı da bundan kaynaklanıyor. Samimiyet, birlik ve beraberlik içinde uyumlu bir şekilde teşkilatçılık görevimizi sürdürüyoruz. Bizim gayemiz, ne koltuk, ne de makamdır. Bunlar gelip geçicidir. Bizim için aslolan hizmettir. Bizim tek ideolojimiz milletimize hizmet, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyabilmektir. Bakın, seçim çalışmaları sırasında bazı arkadaşlarımız gittikleri yerlerde, diğer siyasi partilere mensup kişiler tarafından hor karşılandılar, hakaretlere maruz kaldılar. Bunun sebebi bizi ve bizim liderimizi kıskanmalarıdır. Onlar, bizim liderimiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderleri olmadığı için bizi kıskanıyorlar, onun için bizi sevmiyorlar” diye konuştu.
AK Parti Kaş İlçesi 4. Olağan Kongresi konuşmaların ardından seçimlerin yapılmasıyla sürdü. 232 delegenin oy kullandığı kongrede tek listeyle seçime giren Mutlu Ulutaş başkanlığa seçildi.
 
Mutlu Ulutaş başkanlığında oluşan yeni yönetim ise şöyle; Sabri Ardıç, Mahmut Koçyiğit, Nihat Karal, Emin Koçak, Mustafa İçlek, Celal Korkut, Hacı İbrahim Uludağ, Mehmet Altaca, Bayram Zorlu, Ahmet Akçabelen, Süleyman çelebioğlu, Mesut Uçar, Adem Alkış, Abdullah Yağmur, Ahmet Özaslan, Nuri Çırak, Okay Bilgin, Fırat Demirci, Serpil Ertaç, Zehra Sayar, Sibel Alboğa, Selih Usta, Şahin Karakaş, İlknur Özak.  

 
ATM'de 1000 TL'sini unutan Antalyalı aranıyor
 
Antalya'da 4 başkanlı nikah
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AKP'li belde başkanına silahlı saldırı
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde henüz kimliği belirlenemeyen kar maskeli bir ...
Kazada yaralanan AK Partili Vekiller uçakla Ankaraya götürüldü
Muş'ta geçirdikleri trafik kazasında yaralanan AK Parti Bitlis Milletvekilleri ...
Kılıçdaroğlu: Türkiye iyi yönetilmiyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " Türkiye'de bir kaos düzeni var. ...
 
4 MİT'çi hakkında yaklama kararı çıktı
*MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile ilgili ise ifadesinin alınması için Ankara ...
Hakan Fidan Köşk’e çıktı!
Özel yetkili savcı, KCK soruşturması kapsamında MİT Müsteşarı Hakan Fidan, ...
CHP’li İnce: Cemil Çiçek gongu çaldı, vekilleri ringe çağırdı
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Eşkıya Meclis'e inmiştir ve bunun ...
 
MİT – PKK böyle anlaşmış
Hakan Fidan ve yardımcısı Afet Güneş’in Oslo’da terör örgütünün elebaşlarıyla ...
Erdoğan'ın hışmına uğradı
Canlı yayına tinerci çocuk çıkaran Cüneyt Özdemir Erdoğan'ın hedefi oldu...
CHP'li belediyeye haciz
Antalya'nın Gazipaşa İlçe Belediyesi'nin banka hesaplarına, gayrimenkullerine ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva