Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Yabancılara konut satışında İstanbul, Antalya'yı geçti
Yabancılara konut satışında İstanbul, Antalya'yı geçti
Serik'te kaza; 2 yaralı
Serik'te kaza; 2 yaralı
Akdeniz Üniversitesi'nde yapay zeka programı
Akdeniz Üniversitesi'nde yapay zeka programı
24 Aralık 2019 Salı - 11:44

Kaş'a semt polikliniği ve hizmet birimi açıldı

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde yapımı tamamlanan Ova Semt Polikliniği ile Kaş Belediyesi Ova İlk Kademe Hizmet Birimi ve Kaş Belediyesi'nce satın alınan 6 milyon liralık 8 yeni iş aracı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kaş a semt polikliniği ve hizmet birimi açıldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaş'a bağlı Ova Mahallesi Semt Polikliniği ile Kaş Belediyesi Ova İlk Kademe Hizmet Birimi'nin açılışına, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik, Kaş Kaymakamı Bülent Karacan, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, eski Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Hüseyin Yavaş, AK Parti Demre İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

İlk olarak Ova Mahallesi'nde Sağlık Bakanlığı ve Kaş Belediyesi'nin katkılarıyla eski sağlık ocağından dönüştürülen Ova Semt Polikliniği'nin açılışı gerçekleştirildi. 24 saat sağlık hizmeti verileceği ve bir diş tedavi merkezinin yer alacağı Ova Semt Polikliniği'nin ardından 13 dekar üzerinde kurulu Kaş Belediyesi İlk Kademe Hizmet Birimi'nin açılışı da yapıldı. Hizmet biriminde Kaş nüfusunun yarısından fazlasını oluşturan Kalkan, Ova, Yeşilköy, Kınık, Patara, Çavdır, Çayköy, Üzümlü, Palamut, Aklar ve İslamlar mahallelerine hizmet verecek iş makineleri konuşlandırıldı. Birimde kurulan 2 dönümlük serada çiçek ve süs bitkileri üretimi yapılacağı belirtilirken, birime yeni alınan 6 milyon lira değerinde 3 iş kamyonu, bir çöp kamyonu, bir greyder, biri lastikli, biri paletli 2 ekskavatör ve bir silindir de hizmete sunuldu.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, "Kaş'ın ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın hep yanındayız. Kaş'ın sorunlarının çözümü konusunda Ankara'dan her türlü desteği veriyoruz. Vermeye devam edeceğiz. Bunun en güzel örneğini bugün yaşıyoruz" dedi.

Kaymakam Bülent Karacan, "Hizmete açılan her iki merkezle, hizmet bölge halkının ayağına gelecek. Hizmet kalitesi ve hızı yükselecek. Emeği geçen başta Dışişleri Bakanımıza, Sağlık Bakanımıza, milletvekillerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, "Kaş Devlet Hastanesi C sınıfı bir hastane. C grubu hastane olan yerlerde semt polikliniği açılması çok zor iştir. Buranın açılma nedeni bölgenin özel koşulları, nüfus yoğunluğu ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın yoğun çabası ile gerçekleşti. Burada gündüz normal sağlık hizmetleri ve gece de nöbetçi hekimlerimiz hizmet verecek. Bu merkezde 24 saat hizmet verilecek. Önemli sağlık sorunlarına müdahale edilebilecek. Bu merkezde bir de diş tedavi ünitesi oluşturulacak" dedi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da şöyle dedi:

"Bu hizmet biriminin yapımına geçen dönem Belediye Başkanımız Halil Kocaer döneminde başlandı. Toplam 1 milyon 100 bin liraya mal oldu. Kaş ilçesi çok geniş bir coğrafyaya sahip. Kaş nüfusunun yarıdan fazlası bu bölgede yaşıyor. Bu bölge Kaş'ın çok önemli merkezi. Bu bölgeye daha hızlı hizmet verebilmek için bu merkezi hizmete açıyoruz. Kaş'ın altyapı hizmetlerini daha hızlı çözebilmek için bugün İller Bankası'ndan sağladığımız kredi ile 6 milyon lira değerinde 8 iş makinemizi sizlerin hizmetine sunuyoruz. Burada kuruduğumuz serada üreteceğimiz bitki ve çiçeklerle daha yeşil ve güzel bir Kaş oluşturacağız. Bugün yıllardır mücadelesini verdiğim Ova Semt Polikliniğimizi de hizmete açıyoruz. Bu bölgenin sağlık sorununun çözümüne önemli katkı sağlayacak."

ANTALYA'NIN KAS ILCESINDE YAPIMI TAMAMLANAN OVA SEMT POLIKLINIGI ILE KAS BELEDIYESI OVA ILK KADEME HIZMET BIRIMI VE KAS BELEDIYESI'NCE SATIN ALINAN 6 MILYON LIRALIK 8 YENI IS ARACI DUZENLENEN TORENLE HIZMETE ACILDI.(FOTO:KAS-DHA)

ANTALYA'NIN KAS ILCESINDE YAPIMI TAMAMLANAN OVA SEMT POLIKLINIGI ILE KAS BELEDIYESI OVA ILK KADEME HIZMET BIRIMI VE KAS BELEDIYESI'NCE SATIN ALINAN 6 MILYON LIRALIK 8 YENI IS ARACI DUZENLENEN TORENLE HIZMETE ACILDI.(FOTO:KAS-DHA)

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

Etiketler:
 
Bank yanındaki şüpheli valiz fünyeyle patlatıldı
 
İran'da hava kirliliği rekor seviyelere ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Görgü tanığı, cinayet anını anlattı
ANTALYA'da 'Naz' takma adlı trans birey Gökçe Saygı'yı (39), 22 yerinden ...
Ormanda işkence davasında sanıklar tahliye edildi
ANTALYA'da, lise öğrencisi S.D.'yi (18) ormanlık alana götürüp darbeden ...
Başkan Dere esnafın sorunlarını anlattı
ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, ...
 
Yeni Yıl Konseri
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), 2020 yılına 'Yeni Yıl Konseri' ile merhaba diyecek.
Antalya'da yangınların başlıca nedeni belli oldu
ANTALYA'da itfaiye personelinin 2019 yılında müdahale ettiği 7 bin 132 ...
Şiddetli yağış nedeniyle dere taştı, yol kapandı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde, şiddetli yağış nedeniyle dere taştı, 3 mahalleyi ...
 
Manavgat'taki suç örgütü operasyonunda 6 tutuklama
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, ...
Antalya'da otomobilden çıkanlar şoke etti
ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda ...
Boğaçayı konut projesine mahkemeden iptal
ANTALYA Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, Boğaçay Özel Proje Alanı (ÖPA) ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva