Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
18 Haziran 2017 Pazar - 13:06

Kasların İhtiyacı Olan Proteinin Vücuda Alınması

Spor ve vücut geliştirme konusunda bilgi veren tüm programlarda kişilerin yüksek oranda protein almasının gerekli olduğu belirtiliyor.

Kasların İhtiyacı Olan Proteinin Vücuda Alınması
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Genel olarak insanlar bu proteini neden aldıklarını bilmezlerken ellerinden geldiğince bu öneriye uymaya çalışıyorlar. Bu doğrultuda kişiler vücut geliştirme çalışmalarını kaslarının miktarında istedikleri artış için yapıyorlar. Bu artışın yaşanması için de kişilerin kasları proteine ihtiyaç duyuyor. Eğer kaslarda protein bulunmazsa yapılan hareketler kişilerin belirli oranda kalori kaybetmesine ve karşılığında bir kazanım göstermemesine sebep oluyor. Böyle olunca da kişiler hem kas hem de yağlarından kurtulmaya başlıyor. Kilo veriyor olsalar da fizikleri çok daha şekilli ve güçlü bir hale gelmiyor.

Bu doğrultuda kişiler gerekli proteini almak için çeşitli yollara başvuruyorlar. İlk etapta yumurta, süt ve et gibi hayvansal ürünlerden gerekli protein alınmak isteniyor. Ancak bu amaçla bu ürünleri çok fazla tüketmek gerekiyor. Bu da birçok farklı sorun ve zorlanma anlamına geliyor. Bu durumlarda kişiler optimum protein ile birlikte günlük ihtiyaç duydukları proteinin tamamını almış oluyorlar. Böylece de yaptıkları spor hareketlerinde kişiler direkt olarak kas oluşumu sağlarken kas kütlelerinde hiçbir zaman azalma meydana gelmiyor. Spor yaptıkça yağlarından kurtulan kişiler kas kütlelerini arttırdıklarında çok daha etkileyici bir vücuda kavuşuyorlar.

Bu ürün toz formunda oluşturulurken kişilerin en rahat bir şekilde hazırlayabilmesi için üretiliyor. Bu aşamada kişiler bir ölçek protein tozunu 300 ile 500 ml. arasında değişen miktarlarda sıvıya kattıktan ve shaker yardımıyla karıştırdıktan sonra hazır hale getiriyor. Bu protein tozu da diğer protein tozları gibi ilk olarak spordan hemen sonra kullanım ile başlıyor. Kişiler sporlarının ilk dönemlerindelerse günde tek bir ölçek ile hazırladıkları protein tozları yeterli oluyor. Spor yapılan günlerde bu karışım hemen spordan sonra içilirken diğer günlerde sabah kalktıktan sonra rahatlıkla tüketilebiliyor. Bu tempoda devam eden kişiler ileriki dönemlerde spor tempolarını da yükseltirlerse günde 2 ölçek kullanıma başlıyorlar. Bu aşamada spordan 30 dakika önce ve sonra kullanım uygun hale geliyor.
Ürünün bir ölçeği 30 gram gelirken bu gramajın büyük bir çoğunluğunu protein oluşturuyor. 30 gram protein tozu içerisinde 24 gram protein bulunuyor. Bu oran da protein tozları arasında en yüksek oranlardan birisi olarak gösteriliyor. Buna ek olarak ürünün içeriğinde BCAA ve glutamin gibi maddeler de yer alıyor. Bu maddeler de kişilerde güç artışını destekleyen ürünler olurken kişilerin sporda daha yüksek performans göstermesini sağlıyor. Bu ürünü düzenli bir şekilde kullanan kişiler sürekli olarak protein ihtiyacını karşıladığından kas oluşumları hızlı bir biçimde devam ediyor. Düzenli olarak sporlarına devam eden kişiler kısa bir süre sonrasında vücutlarında yaşanan değişimleri en iyi şekilde görebilmeye başlıyor.

Bu protein tozu ambalajı içerisinde 2273 gram ürün yer alıyor. Bir ölçeğin de 30 gram olduğu düşünülürse kişiler bu ürünü 75 defa rahatlıkla kullanabiliyorlar. Sporlarının ilk aşamasında olan kişiler 2,5 ay bu ürünü kullanma şansı elde ederken sonrasında daha fazla miktarlarda kullanacakları için daha erken ürün tükeniyor. Ürünün fiyatı sektörün en başarılı internet sitesi olan Fitbull sitesinde 229 TL olarak gösterilirken kişilerin bir ölçek için ödedikleri bedel 3,05 TL oluyor. Böylece kişiler en uygun fiyatlardan çok kaliteli bir protein tozu satın almış oluyorlar. Ürünün 5 farklı aroması olduğu için de kişiler istedikleri gibi seçim yapabiliyorlar. Aromaların tamamı bu internet sitesinde satışa sunulurken kişiler damak tatlarına göre karar veriyorlar. 

 
Kimlikleri şaşırttı
 
Kemal Kiraz AKHB'nin başına atandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahreynli Ghalya, Alper Demirbaş'a emanet
ANTALYA'da annesinin böbreğiyle yaşama tutunan Bahreynli 5 yaşındaki Ghalya ...
Hayali yürüyebilmek
ANTALYA'da erken doğum nedeniyle beyni oksijensiz kalan ve serebral palsi ...
Anne akciğer, gelin bağırsak, torun kan kanseri
MUŞ'ta oturan 45 yaşındaki Mahmut Aksu'nun annesi 97 yaşındaki Hediye ...
 
Hipertansiyon hastalarına tuz uyarısı
ANKARA Güven Hastanesi İkinci Bahar Geriatri Merkezi'nden Prof. Dr. Teslime ...
İngiliz hasta Alanya'da tedavi edildi
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde kalça çıkığı nedeniyle Alanya Eğitim ve ...
Kanser tedavisi olurken paranızı kaptırmayın
Kanserden Korkmayanlar Platformu Başkanı Av. İlhan Demir, kanser hastalarını ...
 
Ayka Vital Park'tan açıklama var
Antalya'da uyuşturucu bağımlılarına kapılarını açan ve bu illetten kurtulmaları ...
Prof. Dr. Mustafa Özdoğan'dan sert eleştiriler
ONKOLOJİ uzmanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, isimlerinin başlarında profesör ...
Gazipaşa'da 40 bin hastaya hizmet
GAZİPAŞA Devlet Hastanesi Başhekim vekili Dr. Şebnem Çelik, ocak ve şubat ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva