MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Kutsal görev için teşekkür etti
Kutsal görev için teşekkür etti
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
3 Ağustos 2019 Cumartesi - 17:46

Katil Konyaaltı'nda tatilcilerin arasında dolaşıyormuş

Adıyaman'da, 4 gün önce doğum gününde Hüseyin Nasullah Çelik'i (13), bıçaklayarak öldürüp yol kenarına attığı iddia edilen Murat Ç.(36), Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde denizi izlerken ayağında terlik, üzerinde kapri pantolon ve tişörtle yakalandı.

Katil Konyaaltı nda tatilcilerin arasında dolaşıyormuş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Adıyaman'da doğum günü olan 31 Temmuz Çarşamba günü Esentepe Mahallesi'ndeki evine pasta alarak gelen ortaokul 6'ncı sınıf öğrencisi Hüseyin Nasullah Çelik, öğlene doğru evden ayrıldı. Ailesinin son olarak saat 11.30'da cep telefonu ile görüştüğü Hüseyin'den bir daha haber alınamadı. Ailesi, tüm çabalarına rağmen Hüseyin'e ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, Hüseyin'in izine rastlayamadı.

İl Emniyet Müdürü Metin Alper'in talimatıyla özel ekip kurularak Hüseyin Nasullah Çelik'i aramak için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Ekiplerin takip ettiği cep telefonu sinyaline son olarak Hasancık beldesine bağlı Serhatlı köyündeki Kınıklı Gölü yakınlarında ulaşıldığı belirlendi. Bunun üzerine önceki gün dalgıç polisler gölette arama yaparken, jandarma ekipleri de drone yardımı ile kırsal alanda arama yaptı.



YOL KENARINDA BIÇAKLANMIŞ CESEDİ BULUNDU

Ekipler, dün Kömür Beldesi'ne bağlı Bölükyaya köyü yakınlarında yol kenarında Hüseyin Nasullah Çelik'i bıçaklanmış halde ölü buldu. Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Çelik'in cesedi otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

ADIYAMAN'DA, 4 GUN ONCE DOGUM GUNUNDE HUSEYIN NASULLAH CELIK'I (13), BICAKLAYARAK OLDURUP YOL KENARINA ATTIGI IDDIA EDILEN MURAT C. (ORTADA), ANTALYA'NIN DUNYACA UNLU KONYAALTI SAHILIN'DE DENIZI IZLERKEN AYAGINDA TERLIK, UZERINDE KAPRI PANTOLON VE TISORTLE YAKALANDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

KATİL ZANLISI DENİZİ İZLERKEN YAKALANDI

Olayla ilgili inceleme yapan polis ekipleri, Hüseyin Nasullah Çelik'in katil zanlısının cinsel istismar suçunda kaydı bulunan Murat Ç. olduğunu belirledi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Murat Ç.'nin, Mardin, Batman ve son olarak Antalya'da olduğunu tespit etti. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nün dün bilgi vermesi üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Cep telefonu sinyalinde şüphelinin Konyaaltı sahilinde olduğunu tespit eden Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sahilde inceleme yaptı. Polis ekipleri, Murat Ç.'yi dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde ayağında terlik, üzerinde kapri pantolon ve tişörtle denizi izlerken yakaladı.

Murat Ç., Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin ardından Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Murat Ç, sorgulanmak üzere karayoluyla Adıyaman'a götürüldü.

CİNAYET ZANLISININ İŞ YERİNİ TAŞLADILAR

Adıyaman'da, kaybolduktan 3 gün sonra cansız bedeni bulunan Hüseyin Nasullah Çelik'i öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan Murat Ç.'nin Sanayi Mahallesi'ndeki marketi, olayın duyulmasının ardından bir grup tarafından taşlandı. Gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadesinde Çelik'i öldürdüğünü itiraf eden M.Ç.'nin sahibi olduğu markete gelen kalabalık, önce attıkları taşlarla iş yerinin camlarını kırdı, ardından da içerideki eşyaları sokağa attı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet polisi, öfkeli kalabalığı güçlükle sakinleştirdi.

Kalabalık, olaya tepki göstererek Murat Ç.'nin ailesini mahallede görmek istemediklerini söyledi. Polis ekiplerinin mahalledeki güvenlik önlemi devam ediyor.

ADIYAMAN'DA, 4 GUN ONCE DOGUM GUNUNDE HUSEYIN NASULLAH CELIK'I (13), BICAKLAYARAK OLDURUP YOL KENARINA ATTIGI IDDIA EDILEN MURAT C. (ORTADA), ANTALYA'NIN DUNYACA UNLU KONYAALTI SAHILIN'DE DENIZI IZLERKEN AYAGINDA TERLIK, UZERINDE KAPRI PANTOLON VE TISORTLE YAKALANDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

 

Etiketler:
 
Hasat başladı rekor yolda
 
Antalya Aksu'daki kazada bir ailenin dramı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
nereye gidiyoruz 4 Ağustos 2019 Pazar 16:00

sonunda, dinimiz, adaletimiz ve namusumuz olan kutsal değerleri ayaklar altına alındığı, hak hukuk ve adaletin olmadığı, bu yaşananları ve sürekli kavga dövüş ve çalışmadan para kazanmaları seyrederek bile isteye psikolojisi çökertilmiş, sapkın ve yoldan çıkmış halk durumuna getirdiler toplumu, bunu bilerek yaptılar ve hala yapıyorlar, en başında da sözde basın, böyle olunca bu toplum artık yoldan çıkmış gibi de görünse, bağrından nice Mustafa Kemal çıkarmış asil Türk Ulusu '' ndan sıradaki Atatürk yine görev aldığı zaman, sanırım temizliği bu kez tam olarak yapacaktır

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Amal Azim Muratpaşa'nın konuğu oldu
AZERBAYCANLI şarkıcı Amal Azim, yaz döneminde çalışmalarını Değirmenönü ...
Aracın çarpıp kaçtığı köpek tedaviye alındı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken bir aracın ...
Falezlerden denize düştü
ANTALYA'da falezlerde oturduğu sırada dengesini kaybederek denize düşen bir kişi yaralandı.
 
CHP'li başkan boğa güreşlerini iptal eden karara itiraz etti
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde belediye festivalinde boğa güreşleri için ...
Antalya'da içinde 5 kişinin olduğu otomobilin üzerine TIR devrildi
ANTALYA'nın Serik ilçesinde geri dönüşüm malzemesi yüklü TIR, otomobilin ...
KETAV toplantısı yapıldı
KEMER Tanıtım Vakfı'nın (KETAV) aylık toplantısı, KETAV ve Kemer Belediye ...
 
Öykü Arin'in hazırladığı posta kartları kayboldu
ANTALYA'da lösemi tedavisi gören 4 yaşındaki Öykü Arin’in kendisi için ...
Lopez'in ayırttığı locadaki konuğu Kim Kardashian
DÜNYACA ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in Antalya'da vereceği konserinde ...
Öğrencilerine 'geri dönüşüm'ü anlattı, açığa alındı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde oturan öğretmen S.K. (36), İngilizce dersinde ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva