Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
11 Haziran 2020 Perşembe - 10:35

Katil itiraf etmeseydi kayıtlara 'Kalp krizi' geçecekti

ADANA’da görev yapan resim öğretmeni Cem Yılmaz (43), Antalya’daki evinde cansız bedeni bulunan ve ölümü kayıtlara kalp krizi olarak geçen sevgilisi Gülsüm Taç’ı (46), boğarak öldürdüğünü itiraf etti. 

Katil itiraf etmeseydi kayıtlara  Kalp krizi  geçecekti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cinayeti gizlemek için Taç'ın boynundaki morluklara fondöten sürdüğünü, ağzına da ekmek ile peynir koyduğunu anlatan Yılmaz, vicdan azabına dayanamadığını söyledi.

Olay, 24 Mayıs Pazar günü, Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızıltıprak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir şirkette çalışan Gülsüm Taç’tan haber alamayan iş arkadaşları, polise haber verdi. Eve giden polis ekipleri, Taç’ın mutfakta cansız bedenini buldu.

ÖN RAPORDA KALP KRİZİ DENİLDİ

Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu'nda hazırlanan ön raporda, herhangi bir darp izi bulunmayan Taç'ın kalp krizinden ölmüş olabileceği bildirilerek, kesin ölüm nedeninin otopsi ile ortaya çıkacağı belirtildi. Ancak 27 Mayıs günü, resim öğretmeni Cem Yılmaz, Adana’da polis merkezine giderek, Gülsüm Taç ile 2,5 yıldır sevgili olduklarını, 12 Mayıs'ta Antalya'ya Taç'ı görmek için gittiğini, 22 Mayıs gününe kadar yanında kaldığını, sabah uyandığında ise kadını, yerde hareketsiz yatarken gördüğünü, korktuğu için de kimseye söylemeden Adana’ya geldiğini anlattı. Bunun üzerine Yılmaz hakkında ‘yardım ve olayı bildirmeme yükümlülüğünü yerine getirmediği’ gerekçesiyle yasal işlem yapıldı.

GİTMESİNE İZİN VERMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

28 Mayıs Perşembe günü ise Yılmaz, polis merkezini telefonla arayarak, Gülsüm Taç’ı kendisinin öldürdüğünü, vicdan azabı çektiği için intihar edeceğini söyledi. Hemen adrese giden polis ekipleri, ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulunan Yılmaz'ı ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.  Tedavisinin ardından gözaltına alınan Yılmaz, sorgusunda, “12 Mayıs’ta Gülsüm Taç’ın yanına gittim ve evinde kaldım. 22 Mayıs’a kadar birçok kez birlikte olduk. Adana’ya dönmek istediğimde gitmeme izin vermedi. Bu nedenle onu öldürmeye karar verdim” dedi. Banyoya yatak serdiğini, burada  bornozun kuşağı ile Taç’ı, boğazını sıkarak öldürdüğünü anlatan Yılmaz, cinayeti gizlemek için de cesedi, mutfağa taşıdığını, boynundaki morlukların üzerine fondöten sürdüğünü, kıyafetlerini giydirip, ağzına da bir parça ekmek ve peynir koyduğunu ifade etti.

RESIM OGRETMENI CEM YILMAZ, ANTALYA'DA BIRLIKTE OLDUGU SEVGILISI GULSUM TACI'I KENDISININ DONMESINE IZIN VERMEMESI UZERINE BOGARAK OLDURDU. FOTO: ADANA (DHA)

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Cem Yılmaz, daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, Antalya polisine teslim edildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz, mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

RESİM KURSUNDA TANIŞMIŞLAR

Antalya’daki evinde cansız bedeni bulunan ve ölümü kayıtlara kalp krizi olarak geçen Gülsüm Taç’ı boğarak öldürdüğünü itiraf eden resim öğretmeni Cem Yılmaz'ın, cinayetin ardından kadının portresini çizdiği ortaya çıktı. Yılmaz, çizdiği portreyi çerçeveletip, evinin bir köşesine koyup, çiçekler ile süslemiş. Yanına da "Gülsümüm mayam benim. Keşke beni aileme gönderseydin. Kocandan ayrılma sürecini uzatmasaydın. Yanına geliyorum seni seviyorum" yazılı intihar notu bırakmış. Öte yandan ikilinin, 4 yıl önce Amasya'da resim kursunda tanışıp, arkadaşlık kurdukları, bir süre görüştükten sonra yollarını ayırdıkları ve 1,5 yıl sonra yeniden görüşmeye başladıkları öğrenildi. 2 çocuk annesi Taç'ın, Yılmaz ile tanıştıktan sonra eşinden boşandığı, ikilinin zaman zaman Antalya'da bir araya geldiği, bekar olan Yılmaz'ın son defa gittiği kentten Adana'ya dönmek istemesi üzerine çıkan tartışmada, cinayetin gerçekleştiği kaydedildi. 

GULSUM TAC'I BOGARAK OLDURDUGUNU ITIRAF EDEN RESIM OGRETMENI CEM YILMAZ'IN, PORTRESINI CIZIP, INTIHAR NOTU BIRAKTIGI ORTAYA CIKTI. FOTO: ADANA, (DHA)

Rüşan Anıl ATAR/ ADANA, (DHA)-

 
Yusuf'un sesini valilik duydu, cam göz takılacak
 
Düğün sektörü, 1 Temmuz kararı için kurban kesti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da haziranda kar manzaraları
ANTALYA'nın Kaş ilçesi ile Muğla'nın Seydikemer ilçesi arasındaki Batı ...
Su altındaki çöp dağları
ANTALYA'da, koronavirüs tedbirlerinin kaldırılmasının ardından falezler ...
Vali Karaloğlu’dan Antalya'ya 'elveda', Diyarbakır'a 'merhaba'
ANTALYA Valiliği görevinde 4 yıl önemli hizmetlere imza atan Münir Karaloğlu, ...
 
Kaçırılan baba ve oğlu kurtarıldı; 5 zanlı tutuklandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, oto kirlama şirketi sahibi, E.Ş., 8 çalışanıyla ...
POYD'dan Başkan Aputkan'a ziyaret
PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca ve beraberindeki ...
Alanya'da plajlar eski günlerini aratmadı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde yerli ve yabancı birçok kişi, sıcak havayı ...
 
Kaş'taki kaçak yapılar yıkılıyor
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde kaçak yapıların yıkım işlemi sürüyor. Çevre ...
Kısıtlama kalktı, sahil çocuklarla doldu
ANTALYA'daki sahiller, koronavirüs sürecine ilişkin son kararlar sonrasında ...
Kaş'ta orman yangını
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde çıkan orman yangını hızlı müdahaleyle büyümeden ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva