Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
18 Kasım 2016 Cuma - 11:44

Kazada 2 kişinin ölümüne neden olan sürücüye tahliye yok

ANTALYA'da daha önce ehliyetine el konulan 22 yaşındaki Sebahattin Gökhan Metin, önündeki araca çarpıp 2 kişinin ölümüne neden oldu. Tutuklu yargılanan sanık Metin'in tahliye talebi reddedildi.

Kazada 2 kişinin ölümüne neden olan sürücüye tahliye yok
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da geçen 4 Eylül gecesi Kardeş Kentler Caddesi'nde meydana gelen kazada, Sebahattin Gökhan Metin'in kullandığı otomobil, önünde seyreden otomobile çarptı. Kazada, diğer otomobildeki 26 yaşındaki Ertan Keskin ile 24 yaşındaki Gökhan Bolatarslan yaşamını yitirdi, Rus Galina Ciuicova ise yaralandı. Sebahattin Gökhan Metin, olaydan sonra otomobilini bırakıp kaçtı.

Otomobilinde boş ve dolu bira şişeleri bulunan Metin, günler sonra polise teslim oldu. Kazadan sonra kendisine zarar verilmesinden korktuğu için kaçtığını iddia eden Metin, tutuklandı. 

Bu olaydan önce yine bir başka araca arkadan çarpıp alkollü araç kullandığı gerekçesiyle sürücü belgesine bir süre el konulduğu ortaya çıkan Metin hakkında Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 

ALKOLLÜ OLMADIĞINI İDDİA ETTİ

Duruşmada olay günü alkollü olmadığını iddia eden Metin, kazada kendisinin kusuru olmadığını iddia etti. Metin, olay günü çalıştığı otelden evine dönerken önünde aynı istikamette seyreden otomobilin ani bir manevrayla sol şeride geçtiğini iddia etti. Metin, “Ben selektör yaparak önümdeki araçtan yol istedim. Önümdeki araç sağ şeride geçince hızımı artırıp sol şeritten devam ettim. Bu sırada kontrolsüz kavşağa yaklaşmıştık. Önümdeki beyaz araç ani manevra ile sağ şeritten sol şeride geçince aracımın sağ ön tarafı, önümdeki beyaz aracın sol arka çamurluk depo hizasına çarptı. Bu şekilde kaza meydana geldi" dedi. 

'SANIK YALAN SÖYLÜYOR'

Sebahattin Gökhan Metin'in arkadan çarptığı otomobilde yaralanan Galina Ciuicova ise sanığın yalan söylediğini iddia etti. Ciuicova, "Saatte 40-50 kilometre kadar hızla sağ şeritten giderken arkadan gelen araç çarptı. Benim bulunduğum araç yolun sağ şeridinde ilerliyordu. Sollama şeridinde değildik. Sola manevra yapmadık" dedi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Fatih Er, Sebahattin Gökhan Metin'in kullandığı otomobilin süratinin çok fazla olduğunu iddia etti. Olay günü kazanın meydana geldiği yerde kurbanlık satışı yaptığını belirten Mehmet Gür ise öndeki aracın aniden sola geçmesi nedeniyle arkadan gelen aracın çarptığını ileri sürdü. 

Ölenlerden Ertan Keskin'in yakınlarının avukatı Merve Can Harcola Doğan, sanığın sosyal medya hesaplarında alkol ve araba fotoğraflarını yan yana paylaştığını söyledi. Bu fotoğrafları mahkemeye sunan avukat Doğan, “Sanık ayrıca 1.80 promil alkolle geçen yıl kaza yapmıştır. Bu konuda sanığın adli sicil kaydında ilam bulunmaktadır. Bu nedenle ehliyeti geri alınmıştır. Sanığın ehliyeti daha sonra iade edildiğinde ise bu kaza oldu. Sanığın alkollü olduğu olay yeri inceleme raporunda bellidir. Aracın şoför koltuğunda boş bira şişesi, sağ ön koltuğunda ise dolu bira şişesi bulunmuştur" dedi. Bu sözler üzerine Metin, "Ben aracın içinde bira şişesi olup olmadığını hatırlamıyorum. Otelin lojmanında kalıyordum. Odamı boşaltmamı istemişlerdi. Eşyalarımı aracıma almıştım. Olaydan birkaç gün önce lojmanda alkol almıştım. Araçtaki şişeler bunlar olabilir" dedi.

Sanığın tahliye talebini reddeden mahkeme, duruşmayı eksiklerin giderilmesi için erteledi.


ANTALYA'DA DAHA ONCE EHLIYETINE EL KONULAN SEBAHATTIN GOKHAN METIN, ONUNDEKI ARACA CARPIP ERTAN KESKIN (FOTODAKI)  ILE GOKHAN BOLATARSLAN OLUMUNE NEDEN OLDU. KAZA YERINDE KALAN OTOMOBILINDE DOLU VE BOS BIRA SISELERI BULUNAN METIN'IN SOSYAL MEDYADAKI HESABINDA ALKOL VE OTOMOBIL FOTOGRAFLARI OLDUGU GORULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DAHA ONCE EHLIYETINE EL KONULAN SEBAHATTIN GOKHAN METIN, ONUNDEKI ARACA CARPIP ERTAN KESKIN ILE GOKHAN BOLATARSLAN OLUMUNE NEDEN OLDU. KAZA YERINDE KALAN OTOMOBILINDE DOLU VE BOS BIRA SISELERI BULUNAN METIN'IN SOSYAL MEDYADAKI HESABINDA ALKOL VE OTOMOBIL FOTOGRAFLARI OLDUGU GORULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)


ANTALYA'DA DAHA ONCE EHLIYETINE EL KONULAN SEBAHATTIN GOKHAN METIN, ONUNDEKI ARACA CARPIP ERTAN KESKIN ILE GOKHAN BOLATARSLAN OLUMUNE NEDEN OLDU. KAZA YERINDE KALAN OTOMOBILINDE DOLU VE BOS BIRA SISELERI BULUNAN METIN'IN SOSYAL MEDYADAKI HESABINDA ALKOL VE OTOMOBIL FOTOGRAFLARI OLDUGU GORULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)


Mustafa KOZAK/ANTALYA, (DHA) 

 
Cinayet sanığı sevgililere ömür boyu hapis
 
Polisi alarma geçirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cinayet sanığı sevgililere ömür boyu hapis
ANTALYA'da 56 yaşındaki İzzet Demiröz'ü öldürdükten sonra cesedini parçalayıp ...
Uyuşturucuyla mücadelede toplantısı
UYUŞTURUCUYLA mücadelede medyada farkındalık oluşturup, özendirici içerik ...
Ziraat Odası'nın inşaatı mühürlendi
MANAVGAT Ziraat Odası tarafından Hocalar Mahallesi'nde yaptırılan Karasuyu ...
 
Konyaaltı sahiline talip yok
ANTALYA'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nin 29 yıllığına işletilmesi ...
'Üç Silahşörler' son kez
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), Alexander Dumas'ın ölümsüz eseri ...
'İlk Dokunuş' sergisi
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Seramik Bölümü ...
 
Türel: Her öneriye açığız
ULUSLARARASI Kıyı Mühendisliği Konferansı'nda uzmanlarla bir araya gelen ...
Kraliçe adayları Zeytinpark'ı keşfetti
DÜNYANIN en iyi mankeninin seçileceği Future Fashion Faces World 2016 ...
Jandarmadan servis şoförlerine eğitim
MANAVGAT İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi 'İyi Dersler Şoför Amca ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva