Kutsal görev için teşekkür etti
Kutsal görev için teşekkür etti
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
41 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı
41 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı
10 Şubat 2020 Pazartesi - 11:42

Kazada yaralanan Özhaseki, Yılmaz ve Türel'in tedavileri tamamlandı

ANTALYA'da dün trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, eşi Semiha Yılmaz ile Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel'e Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde müdahalede bulunuldu.

Kazada yaralanan Özhaseki, Yılmaz ve Türel in tedavileri tamamlandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Serik ilçe merkezinden geçen D400 yolunun DSİ mevkisinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği açıklanmayan 06 VTJ 22 plakalı otomobil ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, eşi Semiha Yılmaz ile Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel'in bulunduğu Ender Aysal'ın kullandığı 07 SE 947 plakalı VIP minibüs çarpıştı. Kontrolden çıkan minibüs refüjdeki palmiye ağacına çarparak durdu. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi burada yapılan Mehmet Özhaseki, Yusuf Ziya Yılmaz ve Menderes Türel, ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık durumu iyi olan Türel ve Yılmaz ayakta tedavi edilirken, Mehmet Özhaseki'ye müdahalede bulunuldu.

ANTALYA'YA SEVK EDİLDİLER

Yaralılar, Serik'teki müdahale sonrası ambulansla AÜ Hastanesi'ne getirildi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile hastane yetkilileri de dün hastaneye gelerek bilgi aldı. AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, yaralıların sağlık durumuyla ilgili dün yaptığı açıklamada, Mehmet Özhaseki'nin burnunda kırık olduğunu ve müdahale edileceğini söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz ve Menderes Türel, tedavilerinin tamamlanmasının ardından sabaha karşı taburcu edilirken, Mehmet Özhaseki ise burnundan ameliyat oldu. Ameliyata AÜ Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'ın da katıldığı öğrenildi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür ve AÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı, bugün AÜ Hastanesi toplantı salonunda yaralıların tedavileri ve son durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Saat 18.30'da kaza haberini aldıklarını belirten Ünal Hülür, yaralıların ilk olarak Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü söyledi. Yaralılara bütün tetkiklerin yapıldığını ve Mehmet Özhaseki'nin burnunda ve boynundaki kemikte bir sorun tespit ettiklerini kaydeden Ünal Hülür, tedavilerinin AÜ Hastanesi'nde devam ettiğini ifade etti.

'MUHTEMELEN YARIN TABURCU EDERİZ'

AÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı ise Mehmet Özhaseki'nin acilde boyun MR'ının çekildiğini, boyun kemiklerinin uç kısmında çatlak tespit edildiğini aktardı. Boyundaki kemiklerle ilgili müdahalede bulunmadıklarını belirten Prof. Dr. Aydınlı, şöyle konuştu:

"Burnunda parçalı bir kırık vardı. Anestezi eşliğinde Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından müdahale edilerek yerine oturtuldu. Şu anda gayet iyi. Oturur vaziyette ağızdan beslenebiliyor. Özhaseki'nin eşi Semiha Özhaseki'nin çenesinde hafif bir darbe var. Onun yatışını dahi yapmadık. Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel'in parmağında ve dizinde incinme vardı tedavileri yapılıp taburcu edildi. Özhaseki çiftinin tedavileri bir süre daha burada devam edecek. Muhtemelen yarın taburcu ederiz."

'HİÇBİRİNİN HAYATİ TEHLİKESİ YOK'

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ın sağlık durumuyla ilgili herhangi bir sorun olmadığını da kaydeden Prof. Dr. Aydınlı, "Yılmaz'ın eşi Semiha Yılmaz'ın iki kaburgasında çatlak var. Herhangi bir ameliyat önerilmedi ilaçlı tedavi önerildi. Uçakla bir süre seyahat edemeyecek. Hiçbirinin hayati tehlikesi yok" dedi.

ANTALYA'DA DUN TRAFIK KAZASI GECIREN AK PARTI GENEL BASKAN YARDIMCISI MEHMET OZHASEKI, ESI NESE OZHASEKI, AK PARTI SAMSUN MILLETVEKILI YUSUF ZIYA YILMAZ, ESI SEMIHA YILMAZ ILE ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI ESKI BASKANI MENDERES TUREL'E AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) HASTANESI'NDE MUDAHALEDE BULUNULDU. IL SAGLIK MUDURU UNAL HULUR (SAGDA) VE AU HASTANESI BASHEKIMI PROF. DR. BULENT AYDINLI (SOLDA), BUGUN AU HASTANESI TOPLANTI SALONUNDA YARALILARIN TEDAVILERI VE SON DURUMLARIYLA ILGILI ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DUN TRAFIK KAZASI GECIREN AK PARTI GENEL BASKAN YARDIMCISI MEHMET OZHASEKI, ESI NESE OZHASEKI, AK PARTI SAMSUN MILLETVEKILI YUSUF ZIYA YILMAZ, ESI SEMIHA YILMAZ ILE ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI ESKI BASKANI MENDERES TUREL'E AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) HASTANESI'NDE MUDAHALEDE BULUNULDU. IL SAGLIK MUDURU UNAL HULUR VE AU HASTANESI BASHEKIMI PROF. DR. BULENT AYDINLI (FOTODAKI), BUGUN AU HASTANESI TOPLANTI SALONUNDA YARALILARIN TEDAVILERI VE SON DURUMLARIYLA ILGILI ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

Alparslan ÇINAR- Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Başkan Uysal: Muratpaşamız aşk ve güzellik şehri
 
Hakkı Bahar: Rusya'nın Türkiye'den domates alımı durdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Uysal: Muratpaşamız aşk ve güzellik şehri
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, hafta sonu katıldığı Yozgat ve ...
Develer Kınıkspor için güreşti
ANTALYA Süper Amatör'de mücadele eden Kınıkspor yararına Antalya'nın Kaş ...
Ödüllü soprano 'Madama Butterfly' rolü ile Antalya'da
AVRUPA'da birçok ödül kazanmış olan, La Scala ve Deutsche Oper'de sahne ...
 
Podyumda hata lüksü yok
EMY Organizasyon & Ajans kurucusu Eda Meltem Yılmaz, defile ve tanıtım ...
Denetimli Serbestlik Müdürü'ne 'Yılın Bürokratı' ödülü
ANTALYA Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk'e, ...
MMO Antalya Şube'de Başkan İbrahim Atmaca
MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube 14. Dönem Yönetim Kurulu ...
 
'Türkiye'de en zor ehliyet alınan il Antalya'
ANTALYA Sürücü Kursları ve Çalışanları Derneği Başkanı Hakan Akan (45), ...
Sevgililer için suda 170 bin lale üretildi
KESME çiçek sektörünün Türkiye'deki en büyük üretim merkezi Antalya'da ...
Alpagot: ATİK'i Türkiye'nin en gözde kulübü yapacağız
ANTALYA Tenis ve İhtisas Kulübü (ATİK) Başkanı Necmi Alpagot, ATİK'i Türkiye'nin ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva