Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
6 Kasım 2019 Çarşamba - 11:34

Kemer Belediyesi'nde kasım meclisi

KEMER Belediyesi'nin kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun yönettiği oturumda gerçekleştirildi. Karatede dünya şampiyonu olan Müşerref Özdemir, 50 tam altın ve cep telefonuyla ödüllendirilirken, sporcunun adının bir sosyal tesise verilmesi de kararlaştırıldı.

Kemer Belediyesi nde kasım meclisi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan oturum öncesinde Kemer-1 girişinde Kemer'in tarihini anlatan giriş takı, ilçe merkezinde yer alan Atatürk Parkı'nda Kent Parkı düzenlemesi, Arslanbucak Mahallesi'nde huzur evi, Kuzdere Mahallesi'nde de yapılması planlanan kapalı pazar yeri projelerinin tanıtımı yapıldı.

'SİGORTAYA OLAN BORÇLAR ÖDENİYOR'

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye şirketinin borçları hakkında meclise bilgilendirme yaptı. Belediye şirketinin sigortaya olan borcundan bahseden Başkan Topaloğlu, "Şu anda belediyemizin sigortaya olan borcu yapılandırmalar hariç 9 milyon lira, belediyemizin ise 13 milyon liradır. 3 aydır hem belediye personelinin hem de şirketin sigortaları yatmaya başladı. Bundan sonra da aksatmamaya çalışacağız" dedi.

ŞAMPİYONA, MECLİSİMİZDEN 50 TAM ALTIN

Toplantının 3. maddesinde yer alan 5393 sayılı Belediye Kanununun 14/b bendine istinaden üstün başarı gösteren ve Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olan sporcu Müşerref Özdemir'e meclis tarafından ödül verilmesi konusu görüşüldü. Kemer'in gururu olan dünya şampiyonu milli karateciye 50 tam altın ve cep telefonu verilmesi oybirliğiyle kabul edilirken, Başkan Topaloğlu ve meclis üyeleri, Müşerref Özdemir'i başarısından dolayı tebrik etti.

Şili'nin Santiago şehrinde düzenlenen 11. Ümit Genç 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden ve dünya şampiyonu olan Müşerref Özdemir de meclis toplantısına katıldı. Elde ettiği başarıyla Türk bayrağını kürsünün zirvesinde dalgalandırmayı başaran ve herkesin göğsünü kabartan milli karateci Müşerref Özdemir, Topaloğlu başta olmak üzere meclis üyeleri ve meclise gelen vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Toplantıda milli karatecinin babası Tahsin Özdemir ve antrenörü Emin Akar da hazır bulundu.

ŞAMPİYON KARATECİNİN ADI SOSYAL TESİSLERE VERİLECEK

Diğer yandan mecliste, Arslanbucak'ta yapımı devam eden belediyeye ait sosyal tesislerin tamamlanmasının ardından tesise Müşerref Özdemir'in adının verilmesi konusunun görüşülmesine karar verildi. Başkan Necati Topaloğlu, dünyanın bir ucunda Şili'de Türk bayrağını gönderde dalgalandıran milli karateci dünya şampiyonu Müşerref Özdemir'i canı gönülden tebrik ettiğini söyledi. Dünya karate şampiyonu Müşerref Özdemir için Kemer'de karşılama töreni de düzenlediklerini anlatan Topaloğlu, "Bunlar çok güzel şeyler. Umarım herkese örnek olur. Müşerref henüz 15 yaşında. Dünyanın öbür ucunda şanlı İstiklal Marşı'mızı okutmuş ve şanlı Türk bayrağımızı zirveye taşımıştır. Müşerref gibi çocuklarımıza destek olmamız lazım. Bunlar hepimizin çocukları. Arslanbucak Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesislerde gençlik merkezine şampiyon kızımızın ismini vermeyi planlıyoruz. Herkese hayırlı olsun" diye konuştu.

Milli karateci Müşerref Özdemir ise desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederek, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edebildiği için mutlu olduğunu kaydetti.

Müşerref'in antrenörü Emin Akar ve babası Tahsin Özdemir de desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Gündemin 4. maddesinde Kemer Belediyesi'nin kardeş şehri olan Ukrayna'nın Yuzhny şehrine gezi düzenlenmesi konusunun görüşülmesi oybirliğiyle kabul edildi. Kemer Merkez Mahallesi Deniz Caddesi'nde bisiklet yolu yapılması konusu oybirliğiyle kabul edilirken, Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği'ne (ANTAB) üye olarak katılım konusu oyçokluğuyla reddedildi. Belediye norm kadrosunda yapılacak olan değişikliğin görüşülmesi oybirliğiyle kabul edildi. Belediyede kadro karşılığı sözleşmeli olarak ziraat mühendisi çalıştırılması ve ücretinin belirlenmesi konusu oybirliğiyle kabul edildi. İlçe sınırlarına bitişik olan mahalle sınırlarının belirlenmesiyle ilgili düzenlenen İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi oybirliğiyle kabul edildi.

Meclise sunulan önergelerde ise Kemer Yeni Mahalle Derviş Eroğlu Dört Yol Bulvarı üzerinde bulunan Kutlu Doğum Haftası Parkı'nın adının değiştirilmesi konusu oybirliğiyle kabul edilerek, parkın ismi kaldırıldı. Parka yeni isim verilmesi konusu ise daha sonraya ertelendi.

Örgün eğitim programlarına destek amacıyla kurslar açılmak üzere, belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Kemer Belediyesi Gençlik Merkezi kurulması ve belediye personeli Güneş Akın'ın kurucu olarak görevlendirilmesi önergesi oybirliğiyle kabul edildi.

Kiriş Mahallesi'nde ikamet eden 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin Çamyuva Mahallesi'ndeki Rukiye Koç Ortaokulu'nda öğrenim gördükleri, iki mahalle arasında yaya köprüsü olmadığı için öğrencilerin okula taşınması için belediye servis araçları konusunda talepte bulunulması konusu oybirliğiyle kabul edildi.

Kemer'de bulunan giyim pazarlarının konusunun görüşülmesi ise oybirliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu ile Turizm Komisyonu'na sevk edildi.

KEMER BELEDIYESI'NIN KASIM AYI MECLIS TOPLANTISI BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU'NUN YONETTIGI OTURUMDA GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER BELEDIYESI'NIN KASIM AYI MECLIS TOPLANTISI BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU'NUN YONETTIGI OTURUMDA GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:KEMER-DHA)

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Etiketler:
 
Kitapla öğrenci döven öğretmene hapis cezası verildi
 
Kestikleri ağacın altında can verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaymakam Çimşit'ten kan bağışı
KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, Kızılay'ın kampanyasına destek vererek kan bağışında bulundu.
THY'den 99.9 TL'ye uçuş kampanyası
TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul çıkışlı ya da varışlı uçaklarında, 1 ...
Çatal süpürge, 30 yılda kendi geçmişini süpürdü
SAKARYA'nın tescilli ürünü ve tamamen el üretimi çatal süpürge sektörü, ...
 
Myra-Andriake’de, esrarengiz ‘kara büyü’ objesi bulundu
ANTALYA’nın Demre ilçesindeki Myra Antik Kenti ve limanı Andriake'de yürütülen ...
Kaçak sarma tütün sağlığı tehdit ediyor
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, ...
Gazipaşa'da çalılık yangını
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde çalılık alanda çıkan yangında 2 dekar alan yandı.
 
Kaş'ta 'kadın' konulu karma sergi
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen karma sergi ...
Kaya resimleri sergisi
ANTALYALI ressam Cemalettin Timur, kaya taşları üzerine kazılmış tarihsel ...
Öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi
FİNİKE Yuvalı İsmail Çalkan İlk ve Ortaokulu öğrencilerine uygulamalı temel trafik eğitimi verildi.
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva