Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
Cannes jürisinde Türk isim
Cannes jürisinde Türk isim
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
5 Eylül 2022 Pazartesi - 16:59

Kepez Meclisi'nden ek bütçe ve Vakıflar ile protokole onay

KEPEZ Belediyesi'nin Eylül ayı meclisinde Yeşilırmak Caddesi'ndeki mülkiyeti Vakıflara ait taşınmazların mülkiyet problemlerinin çözümüyle ilgili konuşan Başkan Hakan Tütüncü, "Bu çalışmamız tünelin ucunda görülen ışığın resmidir" dedi.

Kepez Meclisi nden ek bütçe ve Vakıflar ile protokole onay
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kepez Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısında 23'ü yazılı, 1 önerge olmak üzere 24 gündem maddesi görüşüldü. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başkanlığında belediye binasındaki meclis salonunda 2 oturumda gerçekleştirilen toplantıda, Eylül ayı meclisine mülkiyeti Vakıflara ait üzerinde yoğun gecekondu yapıların bulunduğu 69 adet taşınmazın hazine taşınmazlarıyla takas edilmesi konusu önerge olarak sunuldu.

Yeşilırmak Caddesi'nin doğu kısmındaki parsellerin üzerindeki itilafın kaldırılmasına yönelik meclis gündemine gelen önerge ile ilgili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şöyle konuştu;

"Birkaç senedir üzerinde çalıştığımız bir konunun çözümüne yönelik tünelin ucunda görülen ışığın resmidir bu madde. Yeşilırmak caddesinde ticari alanda kalan ama daha önce yasal engeller sebebiyle vakıf tırampalarına konu edilememiş gayri menkullerin problemlerinin çözümlenmesi, oradaki hemşehrilerimizin hak sahibi kabul edilerek tapularına kavuşması yolunda çok ciddi bir çalışmayı ortaya koyduk. Vakıflar ile yaptığımız çalışmalara son noktaya getirmiş olmanın mutluluğu içindeyiz. Vakıflar ile belediyemiz arasında çözüme yönelik bir formül geliştirilmiş durumda ve bunu da bir protokole bağlayıp o protokol çerçevesinde de artık bu Kepez'in son imar konularından olan, son mülkiyet konularından olan gecekonduların kaldırılması, düzenli yapılaşmaya geçişle alakalı son adımlar. Yeşilırmak Caddesi'nin Doğu kısmındaki parsellerin üzerindeki mülkiyet ihtilafları ortadan kaldırılmış olacak. Önümüzde daha yürünmesi gereken bir süreç var. Bu süreci de dikkatle takip ediyoruz. Bugün meclisimizden alacağımız yetkiyle imzalayacak olduğumuz protokole dayanarak hemşerilerimize müjdeli haberi dönemimizin içerisinde hep birlikte vermiş olacağız."

KEPEZ'İ GELECEK HEDEFLERİNDEN SAPTIRMAMAK

Meclisin 4'ncü gündem maddesi olan 297 milyon liralık ilave bütçe talebi hakkında da bilgi veren Başkan Tütüncü, "Bu yıl bununla birlikte 2 defa ek bütçe yapmış olacağız. Bu bütçe kabul edildiği takdirde belediye bütçemizde 1 milyar 234 milyon liralık noktaya gelmiş olacağız. Burada iki defa ek bütçe talep etmemizin sebebi şu; geçtiğimiz yıl ile bugünkü çalışan ücretleri arasında meydana gelen artışlar ve asgari ücrete yıl içerisinde geçtiğimiz yıllarda olmadığı gibi yapılan artışlar. Bununla birlikte inşaat maliyetlerinde ve tedariklerde meydana gelen fiyat artışlarının etkili olduğunu ifade etmeliyim. Bütün bunlara rağmen yatırımlarımızı kısma, hedeflerimizden şaşma, bunlardan vazgeçme tarafında olmadık. Elimizden geldiğince de olmayacağız. Dolayısıyla bizim yatırım hedeflediğimiz sekteye uğramasın diye arkadaşlarımızla birlikte bunların finansmanını hazırlayıp yine Kepez'i gelecek hedeflerinden saptırmadan yolumuza devam ettirmek istiyoruz" dedi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Kepez Belediyesi'nin Eylül ayı meclis toplantısının 2. oturumunda Başkan Tütüncü'nün açıklama yaparak üzerinde durduğu 4. Gündem maddesi, 2022 yılı ek performans ek bütçe talebi oy birliğiyle kabul edildi. Önerge ile meclis gündemine sunulan Kepez Belediye Başkanlığı ile Vakıflar idaresi arasında 'Vakıf taşınmazları ile Belediye hisselerinin takas edilmesi' amaçlı protokol yapmak üzere Belediye Başkanı'na oy birliği ile yetki verildi.

KEPEZ BELEDIYE MECLISI'NIN EYLUL AYI OLAGAN TOPLANTISINDA 23'U YAZILI, 1 ONERGE OLMAK UZERE 24 GUNDEM MADDESI GORUSULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

KEPEZ BELEDIYE MECLISI'NIN EYLUL AYI OLAGAN TOPLANTISINDA 23'U YAZILI, 1 ONERGE OLMAK UZERE 24 GUNDEM MADDESI GORUSULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 
Kız arkadaşını darbetti, engel olmak isteyeni bıçakladı
 
'Demir Yumruk' soruşturmasında iddianame, İskenderun'a gönderildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Çetin: Enflasyonda tünelin sonundaki ışığı görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme ...
Başkan Uysal, Elmalı ile Korkuteli'nde üreticileri ziyaret etti
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, hafta sonu Antalya'nın Elmalı ve ...
Baba ve oğlun yaralandığı kaza kamerada
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde hafif ticari araçla motosikletin çarpışması ...
 
Antalya'ya 400 milyon TL'lik spor yatırımı
GENÇLİK ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Antalya'ya içerisinde yüzme ...
Tartıştığı komşu esnafı tabancayla öldürdü
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde M.T.Y., tartıştığı komşu esnaf Mustafa ...
ATSO'da 3'üncü aday Güney
EKONOMİ İş Geliştirme ve Planlama Derneği (EKİPDER) Başkanı Reşat Güney, ...
 
İş Fikri Yarışması'nda başvuru süresi uzatıldı
MURATPAŞA Belediyesi'nin yenilik, buluş ve girişim destekleme merkezi ...
Toprakla buluşturduğu kum zambakları çiçek açtı
ANTALYA'nın Kaş ilçesindeki ünlü Patara Plajı'nda belediyeye ait tesislerin ...
Tütüncü, Zabıta Teşkilatı'nın 196. yılını kutladı
ZABITA Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kepez Belediye Başkanı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva