Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Hedef engelsiz Konyaaltı
Hedef engelsiz Konyaaltı
7 Temmuz 2023 Cuma - 14:40

Kepez’e bir spor salonu daha

Ünsal Mahallesi Spor Salonu Temel Atma töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “15 yıllık zaman zarfında eğitim, spor, kültür ve sanat alanında en büyük hizmetleri geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimize yaptık" dedi.

Kepez’e bir spor salonu daha
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kepez bir spor salonuna daha kavuşuyor. Ünsal Mahallesi Spor Salonu temeli törenle atıldı. Törene Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyaspor’un 57'nci kuruluş yıldönümünü kutladı, temel atma töreninin yapıldığı 07.07. tarihinin de Antalyasporlular günü olduğunu hatırlattı. 2009'da başlayan hizmet yolculuğunu en çok gençlerin, çocukların mutluluk duyacağı bir şehir idealiyle sürdürdüklerine değinen Başkan Tütüncü, “15 yıllık zaman zarfında en büyük hizmetleri, çalışmaları eğitim alanında, gençlik, spor, kültür ve sanat alanında yaptık. Bir yandan şehri inşa ederken diğer taraftan da bu değerlere sahip çıkmanın azmi, gayreti, kararlılığı içerisinde olduk ve son derece örnek projelerle gençlerimize, çocuklarımıza, geleceğimize gençlik, spor, eğitim, kültür, sanat alanlarında örnek projeler ortaya koyduk ve bunlarla da iftihar ediyoruz. Bu ortaya koymuş olduğumuz projeler hem sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağladı. Hem beden sağlığı açısından hem zihin sağlığı açısından son derece nitelikli bir neslin var olmasına hizmet edecek adımlar oldu. Yeri geldi eğitimin seviyesini yükseltecek, kültür, sanat, bilim alanında çocuklarımızın, gençlerimizin dünyadaki yaşıtlarıyla, akranlarıyla aynı imkanlara sahip olmaları bakımından son derece anlamlı adımlar attık. Gençleri mutlu, çocukları mutlu, ettik. Eğitim seviyesi gün be gün artan, eğitim çıtasını her geçen yıl daha yükseğe taşıyan bir Kepez'i hep birlikte, hep beraber var ettik.” dedi.

KEPEZ’E 150’DEN FAZLA OKUL

Kepez’de son 15 yılda 150'den fazla okulun hayat bulduğunu belirten Başkan Tütüncü, “ Antalya için bu rekor bir çalışmaydı. 2009'a geri döndüğümüzde baktığımızda sadece bir tane spor salonu vardı. Bugün geldiğimiz noktada bu yeni adımlarla birlikte tam 13 spor salonu olmuş bir Kepez ilçesinden bahsediyoruz. Belediye, bakanlık, devlet işbirliğiyle hep beraber el ele, gönül gönüle vermek suretiyle Kepez’i sporda da tesisleşme noktasında Antalya'nın birinci ilçesi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kepez bunu hak ediyor.  Çünkü Antalya'da genç nüfusun en fazla yaşadığı konum olarak ön plana çıkıyor. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde bu tesisimiz tamamlandığı zaman Ünsal Mahallesi'nin sembolik bir anlamı vardır. Ünsal Mahallesi, Kepez'in batı mahallelerinin önemli bir merkezidir ve burada yapılan çalışmalar sadece Ünsal Mahallesi'ne değil, Kepez'in batı mahallelerindeki hemşerilerimizin de hayatını kolaylaştıran eserler, hizmetler oluyor.” diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ünsal Mahallesi’nin 2009’da en yoğun gecekondu stokunu taşıyan mahalle olduğunu da sözlerine ekledi.

GECEKONDUDAN MODERN  MAHALLEYE

2009'da Ünsal Mahallesine söz verdiklerine değinen Başkan Tütüncü, “Burayı modern bir kent yapacağız, öncelikle imar, tapu, mülkiyet sorunlarını çözeceğiz. Şehrin alt ve üst yapılarını tamamlayıp burayı son derece modern bir kent haline getireceğiz demiştik. Bu ifade ettiğimiz başlıkların hepsinde çok ciddi mesafeler kat ettik. Bugün doğalgaz ağına kadar, altyapısına kadar her türlü konforu belli bir mesafeye gelmiş ve modern yapılaşması tamamlamış, imar sorunlarını artık geride bırakmış, mülkiyet sorunlarını çözmüş, Kepez'in en değerli mahallelerinden birisi oldu.” dedi.

HİZMETLERİN EN GÜZELİ ANTALYA’YA

“Belediye Başkanlığı makamları vakit tüketilecek yerler değildir.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “ Belediye Başkanlığı makamları; çok çalışıp millet için geceyi gündüze katıp hizmet üretilecek makamlardır.Biz arkadaşlarımızla birlikte boş vakit geçirmedik. Anadolu deyimiyle biz hizmet üretmeye çalıştık. Hizmet üretmeye de Allah'ın izniyle devam edeceğiz. Mahallemizin yeni hedefleri var. Onların bilinci içerisindeyiz. Türkiye 100. Yılında, Cumhuriyetin 100'üncü yılında hem Ünsal Mahallemize hem de Kepez’imize inşallah Türkiye yüzyılında da bütün Antalya'ya hizmetlerinde, eserlerinde en güzelini sizlerin desteğiyle kazandıracağız“ diye konuştu.

Konuşmaların ardından butona basılarak Ünsal Mahallesi Spor Salonu’nun temeli törenle atıldı.

 
Eski Bakan Yıldız’ın babası hayatını kaybetti
 
Alanyaspor'da lig hazırlıkları başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'ya turist yağıyor! 6 milyonu aştı
ANTALYA'yı yıl başından bu yana hava yoluyla ziyaret eden turist sayısı, 6 milyonu geçti.
Antalya'yı nem bulutları kapladı
ANTALYA'da nem oranının yüzde 73'e ulaşması ile kentin üstüne nem bulutları ...
Antalya'da turistin ay yıldızlı, nazar boncuklu altın kolye sevgisi
ANTALYA'ya gelen yabancı turistler, kentteki binlerce euroluk altın alıverişinde ...
 
Antalya Polisi uyuşturucuya göz açtırmıyor
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ...
Antalya'da kaza: 2 yaralı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde köpeklerin elektrikli bisikletli sürücüye ...
Avukatlar Antalya HayatPark’ta sahne aldı
Konyaaltı Belediyesi ve Antalya Barosu iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen ...
 
Kepez’den ‘Tematik Bilim Kampı’
Kepez Belediyesi’nin geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek ve bilimi ...
Antalya'da fok yuvasına tekne turu tehdidi
AKDENİZ Üniversitesi'nden (AÜ) Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, dünyada 700 civarındaki ...
Antalya- Burdur karayolunda otomobil takla attı: 5 yaralı
ANTALYA- Burdur karayolunun Bucak ilçesi yakınlarında kontrolden çıkan ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva