Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
22 Ekim 2023 Pazar - 18:23

Kepez için kolları sıvadı, ilk ziyaret ittifak ortağına...

Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan Tütüncü'nün 3. dönemi olması ve büyükşehir belediye başkanlığı için çalışmalar yürütmesi nedeniyle, yerine gelmeyi düşünen aday adaylarını da harekete geçirdi. Bunlardan biri de Ak Parti'nin önceki dönem Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer oldu.

Kepez için kolları sıvadı, ilk ziyaret ittifak ortağına...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Resmen aday adaylığını açıklamayan Rıza Sümer, Kepez için hızlı bir başlangıç yaptı ve ilk işi Cumhur İttifakı'nın ikinci güçlü partisi MHP'nin Antalya İl Başkanı Onur Temel’i makamında ziyaret etti.

Ak Parti'de adaylıkların Kasım ayı ortalarında netleşmesi beklenirken, siyasi kulislere göre, Rıza Sümer aldığı bir sinyal üzerine kolları erkenden sıvadı.  

Önceki dönem il yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, MHP il başkanına yeniden il başkanı olması nedeniyle hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Görüşmede, İsrail’in Gazze’de soykırıma varan zulmü ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara gönderdiği SMS konuşuldu.

“İSRAİL'İN YANINA KALMAZ”

İsrail’in Gazze’de sivillere yönelik soykırıma varan zulmüne değinen Sümer “ Terör devleti İsrail adeta İslam aleminin kalbine sokulmuş bir fitne unsuru olarak ne yazık ki yıllardır zulümlerine devam ediyor. Dünya’nın görmezden geldiği bu katil devlet hiçbir uluslararası anlaşmaya uymadan insanlığı ve savaş suçlarını umursamadan ayaklar altına alıyor. Masum bebeklerin, kadın ve çocukların öldüğü bir yerde hiçbir haklılık payı aranamaz. Zulümle hiçbir güç abad olmaz. Ülkemizde farklı sesler çıksa da kadim devlet aklımızla bu zulme sessiz kalmıyor geçmişte olduğu gibi devletimiz ve liderimiz mazlumların yanında olmaya devam ediyor, edecektir. İnanıyorum ki bu zulüm İsrail’in yanına kar kalmayacak daha sert yaptırımlar uygulanacaktır.” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM 

Ülke ve yerel siyasette yaşanan gelişmeler ile ilgili konuların konuşulduğu ziyarette Sümer CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönderimde bulunduğu Tezkere SMS’i ile ilgili de şikayette bulunulacağını şu sözlerle belirtti; “Bu SMS TCK'nın 136. maddesinde bulunan “Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme” suçunu aleni bir şekilde ihlal etmektedir. Vatandaşlarımızın bilgisi, rızası ve izni olmadan böyle bir SMS gönderimi yasal olarak suç teşkil etmektedir. Kılıçdaroğlu’nun daha önceden bir çok kez meclise gelen ve bahsi geçen maddelerin yer aldığı tezkereleri geçmesi için kabul oyu kullandırmış iken bir anda olayları çarpıtarak milli güvenlik sorunu yaşanıyormuş gibi yansıtması bir tutarsızlık örneğidir. Bir dönem hudut namustur sözünü edenler bugün sınır ötesi operasyonlarımızı sekteye uğratma gayreti içerisinedir. Ülkemizin iç ve güney sınırlarının güvenliği DEAŞ, PKK ve YPG gibi terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla sağlanmaktadır. Kılıçdaroğlu'nun bu tutumu tezkereye hayır oyu kullanmak için türettiği bahanelerden başka bişey değildir. Bir hukukçu olarak Gönderilen bu içi boş SMS için şahsım olarak şikayette bulunacağım"

ANTALYA İKİNCİ FETRET DÖNEMİNİ YAŞADI

Cumhur İttifakı  birlikteliği ile  2024 yerel seçimlerinde önemli zaferler kazanılacağına inandığını söyleyen Sümer “2024 yerel seçimleri Antalya için son derece kritik bir öneme sahip . Antalya hizmet anlamında  ikinci bir fetret dönemi daha geçirdi. Dünya kenti olma yolunda ilerleyen kentimize yakışmayan sorunlar yeniden gün yüzüne çıktı. İnşallah bizlerde yeniden taşın altına elimizi koyarak Antalyamızı bu fetret döneminden çıkaracağız. Yeni yönetimlerimiz ve Antalyalı vatandaşlarımız inanıyorum ki  Antalya’da Cumhur İttifakını yeniden zirveye taşıyacak Antalya’mızı hak ettiği yatırımlarla yeniden buluşturacaktır” dedi.

 
'Keşfedin ama kirletmeyin'
 
Minibüs önce ticari taksiye sonra kaldırıma çıkarak 3 kişiye çarptı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 23 Ekim 2023 Pazartesi 07:52

Yani olacak iş değil,neymiş suç duyurusunda bulunacakmış.Adaylar içerisinde bir adım öne geçebilirmiyim düşüncesi,en kolayını seçmiş KILIÇDAROĞLU'nu eleştirmek.Memleketin çivisi çıkmış ekonomik zorluklardan tutunda,çeteler ve hukuk konuları çarşaf çarşaf milletin gözü önüne serilirken bunlara iki laf edin.ABD ve yandaşları Arap Baharı diye bir bir ülkeleri parçalarken bu arkadaşlar neredeymiş. Libya'da Kaddafi,Irak'da Saddam yönetimleri yerle bir edilirken ve onlar yok edilirken hiç sesiniz çıkmayacak,Suriye'ye bu gün İsrail'in yanında olan Batılı Devletler saldırdığında nerede durduğuna bakmayacaksın,şimdi de kalkıp Gazze diyeceksin.Ayıp oluyor ayıp.Filistin'e yardım edecek en önde gelen Devlet Suriye ama onunda kolu kanadı kırılmış,kıpırdayacak halleri kalmamış.Şam,Halep bombalanıyor neden,lojistik kanalları kesilsin diye. Mazot olmuş 40 Tl,döviz desen 30 Tl,lere dayanmış,vatandaş ayı nasıl çıkarırım diye kırk takla atıyor.Maliye Bakanı döviz bulmanın peşinde iken,yapabileçeğin hiç bir şey yok.Sadece kınarsın v.s re.İsrail'de Dünya'nın gözü önünde sivilleri katlemeye devam ediyor.Dur diyecek kimse var mı. İki lafta Hamas'a edin,senin etin ne budun ne ki saldırıyorsun,sivilleri rehin alma da neyin nesi.Her savaş sonrası İsrail topraklarını büyütmüş,bari ondan ders alsan olmaz mı. Kısacası bunları iç siyasette kullansan ne olacak,kullanmasan ne olacak.Filistin'e ne faydan olacak.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Keşfedin ama kirletmeyin'
KONYAALTI'nın Geyikbayırı Mahallesi'nde doğanın insan eliyle kirletilmesi ...
Tütüncü: BİLİMFEST Antalya için en önemli hayalimizdi
BİLİMFEST’in Antalya için kurdukları en önemli hayallerden biri olduğunu ...
Türk bayrağı açıp, dalış yaptılar
CUMHURİYET'in 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında 1000 dalgıç, 135 noktada ...
 
Skuter kazasında ölen Antalyalı liseliler anıldı
ANTALYA'da otomobilin skutere çarptığı kazada hayatını kaybeden lise öğrencileri ...
Muratpaşa’dan Cumhuriyet’in 100’üncü yılı ikramiyesi
Antalya’da MuratpaşaBelediyesi, işçilerine Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ...
Antalya'da İsrail'in Gazze'ye saldırısına yürüyüşlü protesto
ANTALYA'da Memur-Sen tarafından 'Filistin'e Destek İsrail'e Lanet' yürüyüşü ...
 
Konyaaltı'nda dans zamanı
KONYAALTI Belediyesi'nin kadınlara yönelik düzenlediği 'Matını Al Gel' ...
Antalya'da tahliye etmek istediği kiracısının camlarını kırdı
ANTALYA'da engelli oğlu Taha Erbey Bulut (12) ile yaşayan Gülsen Bulut ...
Antalya'da depo yangını; 7 bin araç lastiği yandı
ANTALYA'da bir lastik deposunda çıkan yangında 7 bine yakın lastik yandı. ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva