Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
15 Ekim 2012 Pazartesi - 19:53

Kılıçdaroğlu: Devrim Kök topladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 günlük Antalya gezisini izleyen Aliseydi Karagöz bir değerlendirme yazısı kaleme aldı. Köragöz'e göre, Kılıçdaroğlu'nu en çok belediye başkanlarının biraraya gelmesi mutlu etti. Bu tabloyu ise Devrim Kök'ün başarısı olarak açıkladı.

Kılıçdaroğlu: Devrim Kök topladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 

Aliseydi KARAGÖZ yazdı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya örgütlerine hem büyük moral oldu, hem de büyük moral buldu. Kılıçdaroğlu, daha düne kadar camiada büyük rahatsızlığı duyulan CHP Antalyası’nda kırgınlık, küskünlük, bölünmüşlük ve kavga ortamının Devrim Kök ile birlikte sona erdiğini, televizyonların canlı yayın yaptığı da bir sırada büyük bir kalabalığa ‘Devrim Kök topladı” diyerek hatırlatırken, örgütlerin belediye başkanlarıyla tek vücut olduğunu, belediye başkanları ve Antalya örgüt liderinin ellerini havaya kaldırarak gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hareketi, meydanı dolduran binlerce partiliyi heyecanlandırdı. Alkış tufanıyla desteklenen bu tablo CHP Antalya örgütlerine büyük moral oldu. Bu arada örgütler de liderleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu morallendirdi. Batı ilçeleri ziyareti ilk durağı Gazipaşa’ya 2 bin araçlık konvoyla giren Kemal Kılıçdaroğlu, programın son durağı Serik’te, saatler geç olmasına rağmen bile binlerce kişiyi karşısında bulmasıyla moral üzerine moral buldu.
İKİ GÜN RÜZGAR ESTİRDİ
Antalya’da geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günü Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarı esti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya İl ve bazı ilçe örgütlerince düzenlenen bir dizi etkinlikte yer almak üzere kentimize geldi.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya’da ilk dahil olduğu program parti il binası önünde gerçekleşti. Burada partiye yeni kaydolan üyelere rozet takmak üzere platforma çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, meydanı dolduran binlerce kişiye hitaben bir konuşma yaptı. Bazı televizyon ve ajansların canlı yayınladığı konuşmasında konuyu CHP Antalya örgütlerine getiren Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya’da, bir süre öncesine kadar kırgınlığın, küskünlüğün, bölünmüşlüğün ve kavganın var olduğuna, CHP ailesinin bu durumdan rahatsızlık duyduğuna ve şikayet konusu ettiğine dikkat dikkat çekti, bu durumun Devrim Kök ile sona erdiğini bildirdi. Kılıçdaroğlu, bu sözlerinin hemen akabinde de, hemen arkasında bulunan İl Başkanı Devrim Kök ile, belediye başkanları Mustafa Akaydın, Süleyman Evcilmen, Muhittin Böcek ve milletvekili Gürkut Acar’ın ellerini havaya kaldırıp poz verdi. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri ve akabinde verdiği görüntü meydanı dolduran binleri coşturdu, alkış tufanı koptu.
Antalya İl Başkanı Devrim Kök başta olmak üzere Antalya örgütleri ve belediye başkanlarına bu tavrıyla büyük moral veren Kılıçdaroğlu, Antalya’daki ikinci gününde çıktığı doğu ilçeleri programlarında ise daha da morallendi. Kılıçdaroğlu, gezinin ilk durağı olan Gazipaşa ilçesine yaklaşık 2 bin araçlık konvoyla girdi. Burada Gazipaşa Belediyesi’nin yaptırdığı arıtma tesisinin açılışını yapan Kılıçdaroğlu, ardından yine Gazipaşa’da örgütün yeni ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu buradan da sırasıyla Mahmutlar, Fersin, Akseki, Manavgat ve Serik’te halkla buluştu. Kılıçdaroğlu, doğu ilçeleri gezisi son durağı Serik’te bile saatler epey ilerlemiş olmasına rağmen yaklaşık 5 bin kişi tarafından karşılandı.
Kılıçdaroğlu’nu Ankara’ya uğurlamasının ardından programın bir değerlendirmesini yapan CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Kılıçdaroğlu’nun ziyaretlerinde onurlandıklarını belirtti. Kılıçdaroğlu’na karşı başarılı bir evsahipliği yapabilme adına, yönetiminin, ilçe yönetimlerinin, belediye başkanlarının, partililerinin ortaya koyduğu gayretleri takdirle karşıladığını ve emekleri için teşekkürü borç bildiğini belirten Devrim Kök; “Hafta sonu tekrar ortaya çıkan manzara, tablo, Antalya’da kırgınlığın, küskünlüğün, kavganın bittiğinin göstergesidir. Tüm örgütleriyle, tüm belediye başkanlarıyla, halkıyla tek vücut olunmuşluğun göstergesidir bu. Bir kez daha herkes gördü ki, Antalya’da CHP örgütleriyle, belediye başkanlarıyla, tüm partilileriyle tek hedefe kilitlenmiştir” diye konuştu.
 

 
Çağdaş Gedik’i öldüren polis memurunun cezasına indirim
 
PKK 3 kadın öğretmeni kaçırdı
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
nasıl dediniz 27 Ekim 2012 Cumartesi 02:32

gazipaşada 2000 araç demişiniz ama gazipaşa da 373 araç katıldı ve antalyanın en çok araba sayısına yakaladı .her zaman ki gibi neden ise milletvekilliği olduğu zaman hiç arayan soran yok gazipaşayı.

Yorumu oyla      5      3  
KIRCAMİLİLER 17 Ekim 2012 Çarşamba 12:30

BU MUHTEŞEM TABLODAN KIRCAMİ İMAR PLANI ÇIKAR. ÇIKMAZ İSE HEPSİ YALAN. YAPIN BAŞKANLARIM İMAR PLANINI TÜM BELEDİYELERİ ALIP GÖTÜRÜN PARTİ KAZANSIN. YOKSA HEPSİ YALANDIR.

Yorumu oyla      10      4  
Mehmet Çiller 17 Ekim 2012 Çarşamba 10:13

Devrim Kök ve ekibine hem güveniyor, hem de kendisinden olağanüstü gayret bekliyoruz...

Yorumu oyla      14      6  
chp, 17 Ekim 2012 Çarşamba 10:00

bu görüntüler sahte dıyenler; acaba evcilmen ve böcek örgütle haraket ettıklerı ıcın olmasın :)) baykal bitmiştir

Yorumu oyla      10      8  
kaş'lı 16 Ekim 2012 Salı 23:41

sayın chp delegesi hangi vekili biz istedik ??? hepsi hizipçi zihniyetin önümüze koyduğu millet vekilleri değiller mi ? Ayrıca genel başkan gelmiş çağırmak mı lazım ??? Komiksiniz hemde çokkkkk....

Yorumu oyla      15      5  
16 Ekim 2012 Salı 23:32

bu tablodan hiçbir belediye başkanı kalmayacak.akaydın başta olmak üzere hepsi gidecek

Yorumu oyla      11      6  
chp analiz 16 Ekim 2012 Salı 12:10

gelmeyene yalvarcak halimiz yok devrim kök böyle soyledi! helal olsun

Yorumu oyla      20      9  
sevim gürler 16 Ekim 2012 Salı 12:04

Sayın genel başkanımız Kılıçtaroğ'lunun gözlerindeki ışık başkaydı. Maalesef o samimi ışık belediye başkanlarımız gözlerinde yoktu. sanıyorum onların gözünü hırs bürümüştü tekrar koltuğa oturacakmıyım hırsı. Devrim Kök hakaten başarılı bunu kabul etmek lazım, başkanların hırslarına kurban gitmezse daha da başarılı olacağına inanıyorum.

Yorumu oyla      17      6  
BİR DOST TAVSİYESİ 16 Ekim 2012 Salı 11:44

ÖZER ÜLKEN'İ DEVİRDİĞİNDE DEVRİM KÖK'Ü DAHA ÇOK SEVDİK. BELEDİYE BAŞKANLARININ BİRARAYA GELMESİ HEPİMİZİN UMUDUYDU, BU DA OLDU. ANCAK GÖRDÜĞÜMÜZ KADARIYLA BU SEÇİMLİK BİR DOSTLUK. YANİ, YİNE SEÇİLİRLERSE DAHA BETER KAVGA EDERLER. BU KESİN. ŞİMDİLİK BİRBİRLERİNE ŞİRİN GÖZÜKÜP YENİDEN KOLTUĞA OTURUR MUYUZ DİYE DÜŞÜNÜYORLAR. HOCA'NIN DIŞINDAKİLERDE BEN BU SAMİMİYETİ GÖREMİYORUM. CHP LİLER DE BUNUN FARKINDA. DEVRİM KÖK'E BİR DOST TAVSİYESİNDE BULUNMAK İSTİYORUM. BU BİRLİKTELİĞİ SAĞLADINIZ HOŞ GÜZEL AMA ÇOK DİKKATLİ OLUN. SAKIN BU İNSANLARA KEFİL OLMAYIN. CHP Lİ SİZE GÜVENDİ, BU GÜVENİ BOŞ ÇIKARMAYIN. CHP LİLER BİR NURETTİN TURSUN OLAYI DAHA YAŞAMAK İSTEMİYOR.

Yorumu oyla      20      4  
gerçek chp li 16 Ekim 2012 Salı 02:01

bu görüntülerin hepsi sahte kafalarından kimbilir neler geçiriyorlar dostlukları beraberlikleri sadece bir pozluk koltuk kavgası

Yorumu oyla      11      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hilal Dokuzcan'dan Akaydın’a ziyaret
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve beraberindeki Merkez ...
Kılıçdaroğlu Antalya yollarında
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerin 5 ay öne alınarak, ...
Erdoğan'dan A takımına Audi
Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yardımcılığını yürüten ...
 
Erken seçim çıkmadı ortalık karıştı
TBMM Genel Kurulu'nda, yerel seçimlerin 27 Ekim 2013'e alınmasına ilişkin ...
Kılıçdaroğlu; Meclis'te yasa görüşülmüyor 19 Mayıs hareketleri yapılıyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanları ve milletvekilleri ...
Fatih Erbakan: Titanic gibi batacak gemiye gitmem
AKP’ye geçeceği öne sürülen eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Saadet ...
 
Kılıçdaroğlu Antalya’ya geliyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya İl ve bazı ilçe ...
Torpil ricasında son durum
AK­P’­li ve­kil Mur­ta­za Ye­ti­ş’­in Mil­li Eği­tim Ba­ka­nı­’n­dan torpili ...
Badak'tan Türel'e gönderme: O yanlışları ben yapmazdım
AKP Antalya Milletvekili Sadık Badak, Antalya Ekspres Gazetesi'nden Ali ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva