Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
10 Aralık 2020 Perşembe - 21:37

Kılıçdaroğlu ile Böcek'in ilk yüz yüze görüşmesi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hastaneden çıkıp koltuğuna oturan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilk yüz yüze görüşmesini yarın (Cuma) yapacak. CHP Antalya İl Başkanı Bayar'ın Böcek ile olan krizi Kılıçdaroğlu'na anlattığı ve 'O işi bana bırakın' dediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu ile Böcek in ilk yüz yüze görüşmesi...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Genel Merkezi’ne yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Kemal Kılıçdaroğlu 11 büyükşehir belediye başkanı ile internet uygulaması ‘Zoom’ üzerinden bir görüşme yapacak. Muhittin Böcek’in de katılmasının beklendiği saat 12.00'deki bu görüşmede, Kılıçdaroğlu ve diğer büyükşehir belediye başkanlarının geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra Antalyalı başkanın hastane süreci ve son durumu hakkında bilgi vermesi de bekleniyor.

Kılıçdaroğlu’nun, kendi önerisi ile Ankara’dan gelip genel sekreter yardımcılığı koltuğuna oturan, ancak Böcek tarafından özel kalem müdürlüğü emrine ‘Uzman’ olarak verilen Hüseyin Karakuş meselesine değinmeyeceği öğrenildi.

KIZIM SANA SÖYLÜYORUM...

Kılıçdaroğlu, ‘Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla’ taktiği ile Antalya Büyükşehir’in parti yönetimiyle yaşadığı krizi isim vermeden genelleştirip başkanlara bazı tavsiyelerde bulunacağı öğrenildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bu toplantıda geçtiğimiz günlerde eski başkan Melih Gökçek dönemine ilişkin yaptığı usulsüz harcama ve yolsuzluk iddialarını diğer belediye başkanları ile paylaşması da bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun bu konuyu da genelleştirerek, tüm belediye başkanlarından yolsuzluk ve usulsüzlüklerin üzerine gitmesini isteyeceği de belirtiliyor.

CHP liderinin pandemi süreci, belediyelerin vatandaşlara yönelik çalışmaları konusunda da bilgi isteyeceği öğrenildi.

BÖCEK İŞİNİ BANA BIRAKIN

Bu arada, Antalya Büyükşehir ile CHP il yönetimi arasında Hüseyin Karakuş ile ilgili yaşanan krizin genel başkana bugün tüm detayları ile iletildiği de öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun tüm detayları aldıktan sonra CHP İl Başkanı Nusret Bayar'a, 'O işi bana bırakın' dediği ileri sürüldü. 

Etiketler:
 
Esma'yı öldüren üvey baba, öz amcalara silah çekmiş
 
Antalya'ya şehit ateşi düştü
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ayşe Turan 11 Aralık 2020 Cuma 14:55

Sn Böcek,bunca yıl boyunca bir gün Deniz Gezmiş dememiştir ama Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgiliyazar çizer internette. Kendisi ,AKP ye yakındır ,MHPye yakındır ama hiç bir zaman CHPye yakın olmamıştır. Kaldıki Antalya'da büyükşehirin kaderi budur. Daha önceki CHP döneminde de büyükşehirde CHPliler dışlanırdı,şimdi de aynı. Genel merkez Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Böcek e borç ödemek yerine gerçek bir partiliyi aday gösteremedi, bu noktaya geldik.Her seçim aynı hikaye,partililer deli gibi gece gündüz çalışır amaseçimden sonra belediyede itibarı olmaz,bir anda dışarıdan gelenler koltuklara oturur,partililer de şaşkın şaşkın çoookk uzaktan baka kalır.İnanamaz.Genel merkez basiretli davranamadı,bedelini biz ödüyoruz.

Yorumu oyla      1      1  
biz birlikte yaparız. 11 Aralık 2020 Cuma 13:23

kim yaptı bu zamları çıksınlar ortaya. 2 yıl önce 10 metre küp suya 30 lira verirken şimdi nasıl 65 lira veriyoruz.

Yorumu oyla      1      1  
ak partili 11 Aralık 2020 Cuma 13:21

sayın böcek neden ak partiye geçsin ki. hem ak parti onu almaz. şuanda zaten ak parti kadroları ile sayın böcek el ele. eeee ozaman chp düşünsün. böyle gider 3 yıl.

Yorumu oyla      1      1  
demir 11 Aralık 2020 Cuma 11:54

Seçimden bu tarafa hiç bir şey değişmedi,ha Menderes Türel ha Muhittin Böcek,o zaman Menderes Türel yerinde kalsaydı bari,Böcek verilen şansı iyi kullanamadı,zaten Böcek değil kim aday olsa millet ittifakının kazanırdı,AKP'nin ülke genelinde oy kaybettiği ve Menderes Türel'inde ne yaptığının belli olmadığı partizanca davrandığı bir ortamda seçmen millet ittifakına verdi.Herkes biliyordu Muhittin Böcek'in çapsız olduğunu ancak bu kadar da yetersiz olduğu düşünülemezdi.Büyükşehir bol geldi,alt yapı olmayınca ancak bu kadar.Tabi kendisini aday gösteren iradede kabahat,o nedenle şimdi olanlara bakınca normal görünüyor.Dallas dizisi gibi.

Yorumu oyla      1      1  
Mustafa 11 Aralık 2020 Cuma 06:21

Sayın Kemal. Millet sana dua ediyor kurtulman için neden dolmuşa zam yaptın dedinmi böcük efendiye. Ama sende o fikir yok

Yorumu oyla      1      1  
torosların böceği 11 Aralık 2020 Cuma 00:02

kimseyi tınlamaz artık

Yorumu oyla      1      1  
2 yıl oldu 10 Aralık 2020 Perşembe 23:18

arkadaşları kimse kim, akp li veya değil. ben antalyada yaşıyorum ve hizmet istiyorum. akp nin ekibi halen asatı veya diğer birimleri yönetiyor mu. dışarda yağmur var yollar delik deşik, su boruları patlak, yağmursuyu hatları dolu çalışmıyor, yol yamaları hatalı, geçen ihbar verdim kanalizasyon sorunu bir adet binek araç ile gelip baktılar, sonra pikapla gelip baktılar, sonra kamyonetle gelip baktılar, sonra imalat programına alındı diye yazı geldi. aynı yazı akp zamanında da geldi. aaaaa yazan kişi aynı, müdürü aynı, daire başkanı aynı, genel müdür yardımcısı aynı eeeeeee yani sonuç aynı.

Yorumu oyla      1      1  
chpli 10 Aralık 2020 Perşembe 23:09

çok kıymetli büyüklerim. seçimden önce verilen sözleri tutun. kimse işsiz kalmasın. hiç bir siyasi görüşe sahip kişi işinden olmasın eyvallah ama menderes başkan zamanında nemalanan kişiler sayın böcek zamanında daha kral oldu. iş istiyoruz yok, belediyeye gidiyoruz chpliyiz deyince yüzümüze bakan yok..sayın böceğin ekibi birşeye bulaşmıyor zaten. başkanın haberi olmadan yapamayız diyorlar. herşeye başkan karışabilir mi yetişebilir mi. çoluğunu çocuğunu akp zamanında sözleşmeli işe katanlar şimdide böcekçi oldu . antalyanın çocuğu oldu. herkes yalaka oldu. 2 senedir bekliyoruz hadi iş olmasın sıkıntı yok, ama belediyeye geldiğimizde chpliyiz diye gelemez olduk.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Motosiklet hırsızını JASAT ekipleri yakaladı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde ayrı adreslerden 7 motosiklet çalan şüpheli, ...
Antalya'da sağanak uyarısı
METEOROLOJİ 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Antalya'da kuvvetli ve çok kuvvetli ...
Kamyonet devrildi, eşyalar yola saçıldı
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde, kamyonetin devrilmesi sonucu taşınan ...
 
Erik Dalı türküsünün gerçek sahibinin adı Muratpaşa'da yaşayacak
SOSYAL medya kanallarında milyonlarca kez izlenen Erik Dalı türküsünün ...
Başkan Çetin, YÖRSİAD'ın konuğu
YÖRÜK Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) online toplantısına katılan ...
Akkarınlı ebabiller, 3 bin kilometreyi 58 saatte katetti
ANTALYA'nın Kumluca ilçesindeki Pırasalı Adası'nda bulunan Akkarınlı’da ...
 
Anne ve oğluna sıcak yuva
12 YILDIR komşularında misafir olmak zorunda kalan Nazmiye Öztürk (55) ...
Kemer'e mavi bayraklı 4 halk plajı
KEMER Belediyesi ilçede 4 halk plajının daha mavi bayrak alması için başvuruda bulunacak.
Jandarmadan miniklere online ders
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarma trafik ekipleri 3'üncü sınıf öğrencilerine ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva