AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
7 Temmuz 2022 Perşembe - 08:02

Kılıçdaroğlu'ndan Böcek'e ve güreşçilerine kutlama yok

Geçen yıl düzenlenen 660’ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Antalyalı Ali Gürbüz için twitter hesabından kutlama mesajı atan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez sessiz kaldı.

Kılıçdaroğlu ndan Böcek e ve güreşçilerine kutlama yok
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kılıçdaroğlu’nun, 3 sporcusundan biri altın kemer, diğerleri de ikinci ve üçüncü olan Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bu sessizliği, Fettah Tamince’nin sponsor yapıldığı Yörük Festivali’ni akla getirdi. Kılıçdaroğlu, Tamince’nin sponsor yapıldığını medyadan öğrenince Başkan Muhittin Böcek’in davetine rağmen festivalin açılışına gelmemişti.

“GÖRMEDİM, DUYMADIM, BİLMİYORUM” 

Oysa CHP lideri, geçen yıl Kırkpınar’da başpehlivan olan MHP’li Korkuteli Belediyesi’nin sporcusu Ali Gürbüz’ü kutlamış ve twitterden 11 Temmuz 2021 tarihinde şu mesajı atmıştı:

BÖCEK'E VE BÖCEK'İN GÜREŞÇİLERİNE KUTLAMA YOK

Kılıçdaroğlu’nun, bu kez kendi belediyesinin sadece bir değil, 3 sporcusunu kürsüye çıkarmasına rağmen, sosyal medya hesabından ne güreşçileri, ne de Muhittin Böcek’i kutlayan bir mesaj göndermemesi çeşitli yorumlara neden oldu. Bu, Kılıçdaroğlu'nun, Fettah Tamince, TÜRGEV meselelerindeki tavrı nedeniyle Böcek'e kırgınlığının sürdüğü şeklinde yorumlandı.

3’NCÜ YIL TOPLANTISINA GELECEK Mİ?

Bu arada, Muhittin Böcek’in bayramdan sonra büyükşehir belediye başkanlığında geçen 3 yıllık sürede yaptığı işlerle ilgili basın mensuplarının da katılacağı bir toplantı düzenleyeceği öğrenildi.

Haziran ayında İstanbul, Ankara ve İzmir belediye başkanlarının düzenlediği 3’ncü yıl toplantılarına katılan Kılıçdaroğlu’nun Muhittin Böcek’in toplantısına gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Bu arada, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Güreş Kulübü pehlivanları 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde kazandıkları başarının ardından Antalya'ya geldi. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan Cengizhan Şimşek ve ikinci Mustafa Taş'ı güreş severler, Döşemealtı İlçesi’nde karşıladı.

TÖRENLE KUTLANDI

235 güreşçiye sahip Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binasına gelen başpehlivanlar, mutluluklarını güreş severlerle paylaştı. Belediye binası önünde gerçekleştirilen törende, 2013 ve 2017 yıllarında altın kemeri kazanan, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde de üçüncülük elde eden İsmail Balaban da yer aldı. Törende Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cengizhan Şimşek ve diğer pehlivanlara altın hediye etti.

 
Antalya polisinde yer değiştirmeler
 
Antalya'da Avrupa'nın en büyük Selfie Park'ı açıldı
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
en pahalı beledıye 8 Temmuz 2022 Cuma 10:11

Su da en pahalı, taksı ucretlerınde en pahalı? bu adam zorla chp ye buyuksehırı kaybettırecek

Yorumu oyla      0      0  
Ozgur 8 Temmuz 2022 Cuma 09:11

Köşebascilarla yürüyeceğine liyakatli eğitimli insanla yuruseydin onlara su veya bu şekilde hor bakmasaydin devletin milletin yetiştiği insan kaynağı arasında ayrım yapmak millete ihanettir demekkki arkasına iki adam alip ben şu partidenim demekle liyakat sahibi olunmuyormus bu kadar yazdım kendinize çeki düzen verin bu milletin sabrını tasirdiniz

Yorumu oyla      0      0  
taş 8 Temmuz 2022 Cuma 05:30

Kılıçdaroğlu'nun kaşıkla topladığını ne yazık ki CHP'nin bir bölümü kepçeyle harcıyorlar.10 Yıldır KILIÇDAROĞLU'nun çalışmaları ve kurduğu oyun sayesinde bu gün ülkenin en büyük Belediyelerini CHP kazanmış durumda,ondan sonrası Başkanların becerisi,Böcek çarşafa dolanmış ise bu kendi sorunu,hiç kimse bulunmaz hind kumaşı değil,parti varsa kişi var, bir Böcek gider başka biri gelir.Görünen o ki Böcek bu işi ağzına yüzüne bulaştırdı,sürekli kırdığı potlarla anılır oldu.O koltuğun hakkını veremedi,sırf yöresel nedenlerle seçmenler oy tercihlerinde bulunabiliyorlar,ancak görüldüğü gibi istenilen verim alınamıyor.Önce liyakat şart.

Yorumu oyla      0      0  
Yazıklar olsun 8 Temmuz 2022 Cuma 00:40

Sayın böcek mazot 31 tl ıken taksıcılerın 1 km ucretını 12 tl yaptı. 5 6 TL bırden dustu suan hala 12? Neden? Bu halk sıze ne yaptı? Taksıcılerı neden koruyor kolluyorsunuz? Adaletmı bu? 5 mılyon olmus taksı fıyatları? Gunluk 2000 tl cıro cekerler 100 tl fiş kesmezler neden vergi dairesi denetlemez. Neden belediye denetlemez. Neden sayın yazarlarım bu konuda konusun

Yorumu oyla      0      0  
başkanım 7 Temmuz 2022 Perşembe 22:35

güreşçi menajeri ol. yakışır.

Yorumu oyla      0      0  
Ozan Alptekin 7 Temmuz 2022 Perşembe 17:46

Bu herifin ipi çekildi tabiki doğal olan bu Antalya halkı hizmet bekliyor bu herif anca Fuzuli işlerle uğraşıyor ne ekersen onu biçersin

Yorumu oyla      0      0  
taksiler ne oldun 7 Temmuz 2022 Perşembe 12:50

taksıcılere yapılan zam ne zaman gerı alınacak

Yorumu oyla      0      0  
Taksi 1 km 12 tl yaptı mazot 31 tl ıdı 7 Temmuz 2022 Perşembe 10:52

Suan mazot kaç paraya düştü. Ama hala 1 km fıyatları düşmedi. Neden? Böcek neden sadece taksıcılere hizmet edıyor. Fıyatlar 1 km 7 8 tl ye ınmesı şart.

Yorumu oyla      0      0  
... 7 Temmuz 2022 Perşembe 09:31

Kılıçdaroğlu CHP li değil ki...herkesle konuşur herkesle görüşür ama CHP likerle görüşmez,millet ittifakında herkes kendi oartisinin oyunu arttırmak için çalışır,ama o CHP lafını ağzına almaz,tıpkı Atatürk adını almadığı gibi...eeee çok da önemli değil Antalya min yiğit yörük Türkmen pehlivanlar onu kutlamış kutlamamis....peki sormak ayıp olmasın da özellikle büyükşehirlerde aday olma sevdası ile yanıp tutuşan ümit uysal her yerde yörükler derken bu yörük cocuklarini kutlamış mi

Yorumu oyla      0      0  
Deniz Filiz 7 Temmuz 2022 Perşembe 08:34

Belediyenin derdinin üretim kanallarını arttırarak ki özellikle teknolojik olarak hem istihdamı hemde ekonomiyi düzeltmek olmalydı. Ama anadan babadan karıdan zengin vizyonsuz adam ikide bir çıkıp yağlı güreşi gözüne sokuyor antalyanın.Ulaşım bitik , yatırım yok , vizyon yok tamam para da yok ama para kazanacak hale belediyeyi çevirmek gibi bir niyetide yok. Ekonomi kötü yeter artık yağlı güreş muhabbeti niye belediye destekliyor bunları madem çok sevilen bir spor sponsorda bulacaktır , insan ile hayvanı ayıran beynidir kas gücü değil. Gençlik meclisi kurup işsiz güçsüz yalaka toplamakla gençlere destek verilmez , otopark yaptırmakla gençlere destek verilmez. Matchup projesi kapsamında 2 tane elektrikli otobüs almak ? 20 küsur scooter almak ? hani üretim hep almak , valencia ya proje öğrensin antalyada bir akıllı şehir için gönderdiğiniz dolar ile maaş alan danışman kızı ve ahalisi otobüs almayı mı düşünmüş pesss? Açılışa çift maaş alan deniz filiz 100bin , danışmanlar ki hele bir tanesi konu ile çok alakalı mehmet balık sendikacı = elektirkli otobüs , belediye önünde kendilerince yalakalık ve gövde gösterisi , ülke gençliği sizlerden tiksiniyor sizlerden kurtulacak ama vicdansız olmayacak ve emekli maaşınızla geçineceksiniz , böcek sende iyi partiye kaymaya çalışsanda herkes senin ne olduğunu görüyor görecekte , songüle , ebruya para verip yayın yaptırmakla olmuyor bu işler...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya polisinde yer değiştirmeler
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü'nde terfi ve atamaların ardından bazı ilçe ve ...
Kargoyla tütün sevkiyatı jandarmaya takıldı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde yol kontrol noktasında durdurulan bir kargo ...
Koyun ölüsünü atan şüpheliye yaptırım
ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde jandarma ekipleri, ölen koyunu yol kenarına ...
 
Aynı yerde iki ayrı kaza
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde yol uygulaması sırasında 2 ayrı kaza meydana ...
Ormanda uyuşturucu mağarası
ANTALYA'nın Kepez ilçesinde başka illerden getirilen uyuşturucuyu ormandaki ...
Arkadaşını öldüren sanığın 'Tabi ki öleceksin' dediği iddiası
ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde gördüğü kediye "Gel, oğlum buraya" diyerek ...
 
Ziyarete madalyasıyla geldi
MURATPAŞA Belediyespor'un 'Kızıl Fırtına'sı kick boks sporcusu Hasan Mert ...
Cinayet sanığı bela okudu, hakim uyardı
ANTALYA'da bir apartman çatısından atlayarak intihar ettiği iddia edilen ...
Antalya'da 'Yok artık' dedirten bir iddia
Twitter’da 30 bini aşkın takipçisi bulunan ‘Polis Platformu’ sayfasında ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva