Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
21 Temmuz 2018 Cumartesi - 13:33

Kılıçdaroğlu'ndan ani Antalya kararı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya programında değişiklik yaptı.

Kılıçdaroğlu ndan ani Antalya kararı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Daha önce saat 18.00'de Elmalı'daki Abdal Musa Anma Töreni için Antalya'ya geleceği açıklanan Kılıçdaroğlu geliş saatini 16.30'a çekti.

Kılıçdaroğlu, Antalya'da, 24 Haziran'da seçimlerinin ardından adliye önünde yaptıkları eylem nedeniyle gözaltına alınan ve daha sonra da tutuklanan 5 genci cezaevinde ziyaret edecek.

Antalya'da, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilli Seçimleri'nin ardından oy çuvallarının getirildiği adliye önünde, CHP ile AK Parti ve MHP'li grup arasında gerginlik yaşanmıştı. Gerginliğin ardından adliyeye sevk edilen 10 CHP'li gençten Salih Ulus, Mahir Şen, Burhan Çalışkan, Veli Yeşilçay, Bahadır Poze tutuklanmıştı.

Kılıçdaroğlu, cezaevi ziyaretinin ardından Elmalı İlçesi'ne geçecek ve törenlere katılacak.

KILIÇDAROĞLU: BİRİLERİ KOLTUK DERDİNDE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün eski bakanlardan Cahit Kayra'yı Kadıköy'deki evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından basın mensuplarının soruları yanıtladı.

"Olağanüstü kurultay isteyenler yeterli sayıya ulaşacak mı? İmza tartışması var. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Kılıçdaroğlu şu cevabı verdi:

"Allah aşkına Türkiye'nin gündemi ne? Türkiye'nin gündemine bir bakmamız lazım. İnsanlar hapishanelerde tutuluyor. Yargı eliyle yargısız infazlar yapılıyor. Ekonomi perişan vaziyette. İnsanlar geçim derdinde. Birileri koltuk derdinde, olacak şey değil. Gündem farklı bir gündem. Tükiye'nin gündemine kilitlenmemiz lazım. Milletvekili hapiste. Hangi gerekçe ile hapiste olduğunu hepimiz görüyoruz.  Enis Berberoğlu nasıl tutuklanıyor? Nasıl içeriye atılıyor? Hepimiz biliyoruz. Eren Erdem aynı şekilde. Davası öne alınıyor.  Duruşması öne alınıyor. Tutuklanıyor ve hapse atılıyor. Yurtdışına kaçacak deniliyor. Oysa dokunulmazlığı kalktıktan sonra 38 kez yurtdışına gitti geldi. Niye kaçsın? Bütün bunlar Türkiye'nin gündemindeyken biz nelerle uğraşıyoruz. Önümüzdeki günlerde bir toplantı yapacağım. Genel yayın yönetmenleri ile bir araya geleceğim. Bu konuları belki orada biraz daha ayrıntılı oturur düşünür ve düşünenlerimi aktarırım." 

 
Bisiklet sürücüleri yollarını istiyor
 
Kızlar Sivrisi'nde eğitim aldılar
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Efgan ilaçan 23 Temmuz 2018 Pazartesi 10:51

Nasıl demokratsın sen 40 yıllkk CHP bağlarımızı kopardın...Başarısızlığın bugünkü iktidarın türkiyeyi yönetmesini sağlıyor bunu gördüğün halde ısrar ediyorsun şerefini onurunu gözümde kaybettin. Seni İSTEMİYORUZ..

Yorumu oyla      3      3  
akdeniz 22 Temmuz 2018 Pazar 08:15

Şimdi değişim isteyenlere bir bakın eski milletvekilleri,il başkanları,belediye başkanları ve partinin çeşitli kademelerinde çalışmış eskiler,bunlar gidecek onlar gelecek parti de ilk seçimde sıçrayacak seçim kazanacak,dertleri yenilenmek veya halkı nasıl ikna ederek daha fazla büyürüm derdinde değiller ,milletvekili nasıl olurum belediye başkanı gibi çeşitli makamlara nasıl gelirim bütün dava yorgan davası,onun içinde her seçimden sonra en kolayı Genel Başkan değişsin demek,değişim isteyenler önce kendileri değişmeyi deneyerek evlerinin önünü temizlemek den başlasalar, sonra kasaba ilçe il derken genel merkez de değişir değişmez değil ki,sen yan gel yat seçime 2 ay kala şöyle yalandan bir sokaklara çık sonra da seçim kazan,çalışmadan kazanç var mı ,ama sen alışkınsın 5 sene yatıyorsun bir kaç kişi de bir araya geldiniz mi masa başında siyaset süper,kolayına geliyor Genle Başkan değişsin, ilk seçimden sonra ona da başlıyorsunuz Genel Başkan değişsin,bir günde sistem düşünseniz ve o sistem de çalışmayı deneseniz herkes üzerine düşeni yapsa kurtarıcı aramaya gerek var mı,bu yapıdan bir sistem çıkar mı derseniz zor ,çünkü bünye kanser hücreli hep uykuda, zaman zaman çıkar saldırıya geçerler tedavisi mümkün değil,o zaman yapılması gereken ne bu kanserli yapıdan kurtulacaksın ,yok idare edelim derseniz bir bakmışsınız ki kapınıza dayanmışlar yeniçeri gibi KELLE isterler.Bu günde yaşanan tam da bu selden kütük kapma peşindeler veya otobüs belki kalkabilir erkenden bende yerimi alıyım,Kısacası KAOS.

Yorumu oyla      3      3  
yeterrr 21 Temmuz 2018 Cumartesi 15:53

Koltuk derdinde olan başta sen ve yanındaki gereksizler, insan utanır biraz. Yıllarca Baykalı taşıdık sırtımızda şimdi sen, düşün artık yakamızdan.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bisiklet sürücüleri yollarını istiyor
ANTALYA Bisiklet Sevenler Grubu üyeleri bisiklet yollarının amaç dışı ...
R&B kraliçesi Bianka Antalya'da
RUSYA'nın R&B kraliçesi olarak tanınan Bianka, Belek'teki bir otelde hayranlarıyla ...
Sosyal medya fenomenleri tanıtım gezisinde
TÜRKİYE başka olmak üzere yurt dışından binlerce insanın takip ettiği ...
 
Arya sesleri içinde meteor yağmuru izlenecek
ANTALYA'nın Kaş ilçesindeki Patara Antik Kenti'nde ağustos ayında gece ...
Gül, Böcek'ten daha bonkör çıktı
657'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri kazanan Orhan Okulu ...
Çok beğenilen tablosu rektörlüğe asılınca ikincisini yaptı
ANTALYA'da 69 yaşında üçüncü üniversiteyi bitiren Rahime Halide Soysal, ...
 
Kılıçdaroğlu Antalya'ya geliyor
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 21 Temmuz Cumartesi günü saat 16.30'da Antalya'ya ...
Orhan Okulu'dan Başkan Böcek'e ziyaret
EDİRNE'de düzenlenen 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri ...
Bulun onu kesin cezayı
ANTALYA'da bir park yanındaki büfenin dibine bırakılan siyah çanta polisi ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva