'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
18 Temmuz 2019 Perşembe - 20:02

Kılıçdaroğlu ne dedi, Tamince ne cevap verdi?

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Fettah Tamince, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakkındaki iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu ne dedi, Tamince ne cevap verdi?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tamince, kendisinin 'FETÖ borsası'nın bir numaralı ismi olduğunu süren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluyla ilgili, "Milyonlarca insanın oy verdiği bir partinin genel başkanına hakkımda kara para vb. iddiaları dile getirmesini yakıştıramıyorum. Ayıp. Bugüne kadar kendisine cevap vermedim ama şikayetçi olacağım" dedi.

Fettah Tamince, şunları söyledi:

Türkiye'nin seçilmiş hükümetinin yanındayım

"Ben 17-25 Aralık’tan sonra çıkıp konuşmuşum. Demişim ki, '17-25 Aralık düzmecedir. Türkiye’de seçilmiş bir hükümet var. Legal olmayan hiçbir yapının tarafı olmam. Türkiye’nin seçilmiş hükümetinin yanındayım.' Hükümette Kemal Bey olsa ondan yanayım derdim. Eğitim denilirse ki bugün de ondan bahsediliyor, evet Antalya’da bir üniversite kurdum. Mütevelli heyetinde onlara yakın isimler vardı. Biz bu insanlarla o süreçte yolumuzu ayırdık. Daha sonra da 4 bin öğrencisi olan bu üniversiteyi yaşatmak için elimden geleni yaptım ve yaşattım.

MANTIĞINI ANLAMIYORUM

Benim şirketlerimin işlerini yapan kalabalık bir avukatlar grubu var. Kemal Bey bütün dosyalardan aklanmamı bir avukata yüklediyse onun mantığını da anlamıyorum. Konya’da açılan bir dava vardı hakkımda ve Antalya’da da soruşturma vardı. Antalya’dakini İstanbul ofisi üstlendi. Çok sayıda avukatın olduğu büyük bir ofis orası. Aralarında Cumhurbaşkanlığında avukat olan varsa bilmiyorum.

O GÜNDEN BUGÜNE BENİMLE DERDİ BİTMEDİ

Eren Erdem içeride, Fettah Tamince dışarıda diyor. Bu nasıl bir mantık? O insanları ben mi tutukladım. Kemal Bey’in hukuk anlayışı buysa iktidar olduğunda ilk beni mi tutuklatacak? Beni hedef gösteriyor. İddialarıyla ilgili elinde bir belge varsa mahkemeye gitsin. Benim hata yaptım diyeceğim bir durumum yoktur. Benimle ilgili iddia edilen her konuda savunmamı yaptım. Kararı Türk adaleti verdi. Kemal Bey’in adalet anlayışı bu demek ki, kararı beğenmediğinde bunu adalet saymıyor. İşin aslı Kemal Bey’in beni hedef alması yeni değil. 2004 yılında Tuncay Özkan’ın televizyonu Kanaltürk’te 'Yoksulluk ve Yolsuzluk' diye bir program vardı. Oraya çıkardı Kemal Bey ve Fettah Tamince şöyle, Fettah Tamince böyle derdi. Yani o günden bu güne benimle derdi bitmedi.

Türkiye başta olmak üzere 12 ülkede iş yapıyorum. Şirketlerimde 14 bin kişi çalışıyor. İş yaptığım bütün ülkelerde evim ve üst düzey insanlarla iyi ilişkilerim var. Hâlâ ülkemde çalışmaya devam ediyorum. Türkiye’nin en büyük turizm yatırımcısıyım.

BENİM O BANKAYA KOYDUĞUM PARA YOK

Dokunulmazlığım yok. Hakkımda suç duyurusunda bulunanlar oldu. Birçoğu için savcılık kovuşturmaya bile gerek duymadı. Dava açılanlardan da beraat ettim. Hakkımda devam eden tek bir soruşturma ya da dava yoktur. Avukatlarımla gittim kendimi savundum ve adalet beni suçsuz buldu. Ancak Kemal Bey bu kararları beğenmiyor. Benim 17-25 Aralık’tan sonra Bank Asya’ya para yatırdığımı iddia ediyor. Birileri o bankayı kurtarmak için seferber oldu o süreçte. Ben olmadım. Benim o bankaya koyduğum para yok, var diyorsa ispat etsin.

BUNLARI GÖSTEREMEZSE MÜFTERİ İLAN EDİYORUM

Kemal Bey (Kılıçdaroğlu) benim üzerimden siyasi rant mı elde etmeye çalışıyor bilmiyorum. Hakkımda MİT’in, MASAK’ın raporları olduğunu söylüyor. Varsa çıkarsın ortaya. Bunları gösteremezse kendisini müfteri ilan ediyorum. Bir siyasi parti genel başkanı şantaj yapar mı? Milyonlarca insanın oy verdiği bir partinin genel başkanına, kendisi aynı zamanda eski hesap uzmanıdır, hakkımda kara para vb. iddiaları dile getirmesini yakıştıramıyorum. Ayıp. Bugüne kadar kendisine cevap vermedim ama ben de ondan şikâyetçi olacağım."

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz grup toplantısında şunları söylemişti:

“Darbe girişiminin üzerinden bir süre geçti. Bir baktık ki iktidar kanadının bazı kişileri bir Fetö borsasından söz etmeye başladılar. Dayısı olan parası olan dışarı çıkıyor. Gariban içeride. Siz bunları atıyorsunuz içeri. FETÖ borsasına para yatıranlar dışarıda. 

Fettah Tamince. Bir kişinin FETÖ'den gözaltına alınabilmesi için MİT'in MASAK'ın emniyetin raporunun olması lazım. Bu üç rapor da var. Tamince devletin protokülünde. Askeri öğrenciler içeride. Hangi gerekçeyle? Neden işlem yapılmıyor?

17-25 Aralık'tan sonra Pensilvanyaya gidip Fetullah Gülen'le görüşen kişidir. Ben bunları söylemezsem nasıl ben bütün vatandaşları kucaklıyorum diyeceğim?

Türkiyeye kara para getiriyor. Erdoğan’ın avukatları savunduğu için hiçbir hakim ve savcı korkudan bir şey yapamıyor. Nasıl adalet bu? İsyan etmez misiniz siz buna? Yazarı siyasetçiyi garibanı içeride tutacaksın. Aynı menzilde yürüyorlar. Herkes yargılanabilir. Herkes hakkında soruşturma açabilir. Adalet tecelli ederse başımızın üstünden yeri vardır. Alıyorsunuz ailesi de nerede olduğunu bilmiyor. Faili meçhul olmak istemiyor bu ülke. 

Ne diyoruz. Adalet ile hükmedeceksiniz. Karşınızdaki kişi kim olursa olsun. O zaman devlet devlet olur. Aksi halde devlet devletlikten çıkar.” 

 

 
3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 2 yaralı
 
İzledikleri televizyon patladı
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bekir özsoy 19 Temmuz 2019 Cuma 13:40

evet, şikayetçi olun, böylece mahkeme önünde hepimiz gerçeği öğreniriz.

Yorumu oyla      3      3  
Cumhuriyetçi 19 Temmuz 2019 Cuma 13:14

Sayın Tamince Türkiyenin en büyük turizm yatırımcısıyım diyorsunuz? Dünyanın hangi ülkesinde 17 sene içerisinde hanutçuluktan gelipte bir ülkenin en büyük turizm yatırımcısı olunur??? igorların? migorların, teyfiklerin parası beyazmı?karamı???? hikaye anlatma??? Dünyanın hiçbir ülkesinde Devleti mafyayı ve fetö gibi cemaatleri arkasına almadan büyüyen iş insanı yoktur olamazda.Böyle Sosyal medyadan ahkam kesinceye kadar? paranda var? Topla bütün görsel basını delikanlı gibi çık televizyonlara açıklama yap. nokta.

Yorumu oyla      3      3  
Selim 19 Temmuz 2019 Cuma 11:39

Bu ülkede adalet varsa ve bir kişi suç işlemiş ise er yada geç cezasını çekecektir. Bundan doğal bir şey olamaz.

Yorumu oyla      3      3  
taş 19 Temmuz 2019 Cuma 10:00

Kulakların çınlasın Aziz NESİN,tam onluk bir öykü,birden fazla komedi çıkardı,rahmetli Kemal SUNAL'da oynasaydı,millet bayağı gülerdi diyorum.Ne diyelim 'YARABBİ SEN BÜYÜKSÜN'

Yorumu oyla      3      3  
sedat 19 Temmuz 2019 Cuma 08:40

Rixsos denen şirketin daha önce aldıkları yerler hep birileri sayesinde olmuştur kapatılan koylar örneğidir. şuanki yatırımlarının tamamı yurt dışınadır ülkeye şuan bir faydası yoktur kendiside biliyor yatırımların tamamını yurt dışına yapıyor.

Yorumu oyla      3      3  
insan 19 Temmuz 2019 Cuma 08:17

fettah mesele aslinda sen degilsin. bank asya’da hesabi var diye gariban memur isten atilip tutuklanirken sende kriter dedikleri neredeyse hersey varken herseyden aklanman.

Yorumu oyla      3      3  
Bir Bilen 18 Temmuz 2019 Perşembe 20:35

Neden Emniyet müdürünün dosyasındaki talepler reddedildi ve hakkınızda iki ayrı ilde yürütülen dosyalarda kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi? Telefon kayıtlarınız neden dosyalara gönderilmedi?

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 2 yaralı
TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde kamyonet, traktör ve otomobilin karıştığı ...
Yuvasından düşen leylek tedaviye alındı
KAYSERİ'nin Bünyan ilçesinde yuvasından düşerek yaralanan leylek, Erciyes ...
5 iş yerinden sigara çalan şüpheli tutuklandı
GAZİANTEP'te, farklı tarihlerde 5 ayrı iş yerinden sigara çalan şüpheli ...
 
Katar Büyükelçisi'nden Denizli'ye ziyaret
KATAR'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek el-Şafi, Denizli Valisi Hasan ...
Kadın kuaförüne ateş açan şüpheli yakalandı
KİLİS’te, kadın kuaför salonuna av tüfeği ile farklı zamanlarda iki kez ...
Kadın üreticilerden organik pazar
TEPEBAŞI Belediyesi'nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda ...
 
Yine çok sayıda tarihi eserle yakalandı
MUĞLA'nın Yatağan ilçesinde, jandarmanın düzenlediği operasyonda çok sayıda ...
Faaliyeti durdurulan fabrikada patlama: 4 yaralı
KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde daha önce faaliyeti durdurulan ambalaj ...
Baro başkanları Hasankeyf için bir araya geldi
BATMAN'ın tarihi Hasankeyf ilçesinin, Ilısu Barajı projesi kapsamında ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva