Görme engelliler için siyah kurdele...
Görme engelliler için siyah kurdele...
Ruslar, Hoşgörü Bahçesi'nde dua etti
Ruslar, Hoşgörü Bahçesi'nde dua etti
Hayatpark'ta anneler için çiçek tasarımı atölyesi
Hayatpark'ta anneler için çiçek tasarımı atölyesi
Ali Bahar: İstikrar iflasları engelledi
Ali Bahar: İstikrar iflasları engelledi
10 Mayıs 2023 Çarşamba - 10:50

Kiracı tahliye memurlarına tepki gösterdi

ANTALYA'da yaşadıkları evden tahliye kararı çıkan Belçika vatandaşı Abdulwahab B. ve ABD'li Bethany E., icra memurlarına ve avukatlara zor anlar yaşattı. İlk olarak kapıyı açmayan ikili, ardından 'Amerikan vatandaşıyız bize dokunamazsınız' dedi.

Kiracı tahliye memurlarına tepki gösterdi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa’da yaşayan Mualla Doğan, aynı ilçedeki eşyalı evini 2 yıl önce Belçika vatandaşı Abdulwahab B. ve ABD'li Bethany E.'ye kiraya verdi. 2 yıllık süreçte iddiaya göre eve farklı kişiler girip çıkınca Doğan kiracılarını uyardı. Ancak olay devam edip, binada yaşayan diğer kişilerden de şikayet gelince Doğan, avukatı Şerife Sultan Alp'e vekalet verip kiracıları tahliye etmesini söyledi. Hukuki süreci başlatan Alp, tahliye kararı aldırdı. Alp ardından kiracıları arayarak tahliye için geleceklerini, eşyalarını toplamalarını söyledi. 2 Mayıs günü icra memuru ile adrese giden Şerife Sultan Alp, beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Abdulwahab B. ve Bethany E., uzun süre çalınmasına rağmen kapıyı açmadı. Polis ve çilingir kapıyı açınca ikili, cep telefonları ile o anları kayıt altına almaya başladı ve İngilizce 'Biz Amerikan vatandaşıyız, bize dokunamazsınız' diyerek memurlara zorluk çıkardı.

Zaman zaman küfür ve hakaret eden Abdulwahab B. ve Bethany E., bir görevlinin de sırtına vurdu. Bethany E., bir süre sonra evde bulunan Kur'an-ı Kerim'i alıp ev sahibi Doğan'a doğru sallayarak 'Şeytan, siz şeytansınız' dedi. Yaşanan anlar icraya gelen ekip tarafından da kayıt altına alındı. Yaklaşık 3 saat süren tahliye işleminin sonunda eşyalı kiraya verilen evdeki bazı eşyaların evde olmadığı fark edildi.

Tahliye işleminin ardından kimliği belirsiz bir kişi, daire kapısının önüne kırmızı boya döktü. Yaşanan olayların ardından avukat Alp, Abdulwahab B. ve Bethany E. hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na, hakaret, tehdit, mala zarar verme, halkı kin ve düşmanlığa sevk etme, tahrik ve aşağılama, kişilerin huzur ve sükununu bozma suçlarından şikayetçi oldu. Yaşadıkları karşısında şaşkın olduğunu söyleyen Mualla Doğan, “Evimi eşyalı olarak 2 sene önce kiraya vermiştim. Fakat evime giren, çıkan belirsiz. Sürekli asansörde değişik insanlarla karşılaşıyordum. Binada oturanlardan da bu tür şikayetler gelmeye başlayınca aradım. Bunu yapmamaları gerektiğini söyledim. Şikayetler devam edince ben de avukatıma verdim. Tahliye anında bize çok büyük hakaretlerde bulundu. Kendi ülkemde 'Ben Amerikan vatandaşıyım bana dokunamazsınız' diyor bize" dedi.

Bu kişiler hakkında şikayetçi olduklarını belirten avukat Şerife Sultan Alp, “Tahliye için icra memuru ile birlikte geldik. İlk etapta kapıyı bize açmadılar. Polis ve çilingir geldi, kapıyı açtı. Kapı açılınca kameralarla bizi çekerek 'Biz Amerikan vatandaşıyız. Bize dokunamazsınız, eve giremezsiniz' dediler. Yaklaşık 2,5- 3 saat kadar bu olay sürdü. Ev eşyalı, kiraya verilmişti ancak eşyaların bir kısmı kayıptı. Kendilerine eşyalarını toplamasını söyledik ancak toplamadı. Sürekli ev sahibine doğru evdeki Kur'an'ı sallayarak 'Sen şeytansın' diye bağırdı. Kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduk" diye konuştu.

ANTALYA'DA YASADIKLARI EVDEN TAHLIYE KARARI CIKAN BELCIKA VATANDASI ABDULWAHAB B. VE ABD'LI BETHANY E., (FOTOGRAFTA)  ICRA MEMURLARINA VE AVUKATLARA ZOR ANLAR YASATTI. ILK OLARAK KAPIYI ACMAYAN IKILI ARDINDAN 'AMERIKAN VATANDASIYIZ BIZE DOKUNAMAZSINIZ' DEDI. MEMURLARA HAKARET VE KUFUR EDEN BETHANY E., ELINE ALDIGI KUR'AN-I KERIM'I EV SAHIBINE DOGRU TUTARAK 'SEYTANSIN' DIYE BAGIRDI. YASANANLAR CEP TELEFONU ILE KAYIT ALTINA ALINIRKEN, AVUKAT SERIFE SULTAN ALP IKILI HAKKINDA SIKAYETCI OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA YASADIKLARI EVDEN TAHLIYE KARARI CIKAN BELCIKA VATANDASI ABDULWAHAB B. VE ABD'LI BETHANY E. (FOTOGRAFTA), ICRA MEMURLARINA VE AVUKATLARA ZOR ANLAR YASATTI. ILK OLARAK KAPIYI ACMAYAN IKILI ARDINDAN 'AMERIKAN VATANDASIYIZ BIZE DOKUNAMAZSINIZ' DEDI. MEMURLARA HAKARET VE KUFUR EDEN BETHANY E., ELINE ALDIGI KUR'AN-I KERIM'I EV SAHIBINE DOGRU TUTARAK 'SEYTANSIN' DIYE BAGIRDI. YASANANLAR CEP TELEFONU ILE KAYIT ALTINA ALINIRKEN, AVUKAT SERIFE SULTAN ALP IKILI HAKKINDA SIKAYETCI OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA YASADIKLARI EVDEN TAHLIYE KARARI CIKAN BELCIKA VATANDASI ABDULWAHAB B. VE ABD'LI BETHANY E (FOTOGRAFTA) , ICRA MEMURLARINA VE AVUKATLARA ZOR ANLAR YASATTI. ILK OLARAK KAPIYI ACMAYAN IKILI ARDINDAN 'AMERIKAN VATANDASIYIZ BIZE DOKUNAMAZSINIZ' DEDI. MEMURLARA HAKARET VE KUFUR EDEN BETHANY E., ELINE ALDIGI KUR'AN-I KERIM'I EV SAHIBINE DOGRU TUTARAK 'SEYTANSIN' DIYE BAGIRDI. YASANANLAR CEP TELEFONU ILE KAYIT ALTINA ALINIRKEN, AVUKAT SERIFE SULTAN ALP IKILI HAKKINDA SIKAYETCI OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA YASADIKLARI EVDEN TAHLIYE KARARI CIKAN BELCIKA VATANDASI ABDULWAHAB B. VE ABD'LI BETHANY E., ICRA MEMURLARINA VE AVUKATLARA ZOR ANLAR YASATTI. ILK OLARAK KAPIYI ACMAYAN IKILI ARDINDAN 'AMERIKAN VATANDASIYIZ BIZE DOKUNAMAZSINIZ' DEDI. MEMURLARA HAKARET VE KUFUR EDEN BETHANY E., ELINE ALDIGI KUR'AN-I KERIM'I EV SAHIBINE DOGRU TUTARAK 'SEYTANSIN' DIYE BAGIRDI. YASANANLAR CEP TELEFONU ILE KAYIT ALTINA ALINIRKEN, AVUKAT SERIFE SULTAN ALP IKILI HAKKINDA SIKAYETCI OLDU. TAHLIYE ISLEMININ ARDINDAN KIMLIGI BELIRSIZ BIR KISI DAIRE KAPISININ ONUNE KIRMIZI BOYA DOKTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA YASADIKLARI EVDEN TAHLIYE KARARI CIKAN BELCIKA VATANDASI ABDULWAHAB B. VE ABD'LI BETHANY E., ICRA MEMURLARINA VE AVUKATLARA ZOR ANLAR YASATTI. AVUKAT SERIFE SULTAN ALP (FOTODAKI) IKILI HAKKINDA SIKAYETCI OLDU. (FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA YASADIKLARI EVDEN TAHLIYE KARARI CIKAN BELCIKA VATANDASI ABDULWAHAB B. VE ABD'LI BETHANY E., ICRA MEMURLARINA VE AVUKATLARA ZOR ANLAR YASATTI. AVUKAT SERIFE SULTAN ALP IKILI HAKKINDA SIKAYETCI OLDU. (SERIFE SULTAN ALP - MUALLA DOGAN)  (FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)

 
Antalya'da koca dehşeti! Eşini keserle döverek öldürdü
 
Başkan Uysal, ‘Bahar ağırlığını hissettiriyor’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da koca dehşeti! Eşini keserle döverek öldürdü
ANTALYA'da Ercan Akdağ (39), kavga ettiği eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle ...
İktidar olmadan basını öpmeye başladılar
Dursun Gündoğdu yazdı
Üniversitelilerden depremzede çocuklara eğlence
AKDENİZ Üniversitesi Gülsün - Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu (MYO) ...
 
Antalya'da ortalığı birbirine kattı
ANTALYA'da, Ramazan C. (38), evdeki kavanoz, açılır kapanır merdiven ve ...
15. Uluslararası Tiyatro Festivali perdelerini açtı
AKDENİZ Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen ...
Başkan Topaloğlu Kuzdere'de
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi'nde yapımı ...
 
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia
ANTALYA'da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali ...
Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet ...
Boş arazide ölü bulundu
ANTALYA'da evsiz Gökhan Girgin (49), boş arazide ölü bulundu.
 
Dursun Gündoğdu
Belediye işletmeleri siyasilerin avutulma yeri mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva