Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
13 Kasım 2020 Cuma - 10:14

Kiralık Araçların Marka ve Model Özellikleri

Araç kiralama hizmetinden faydalanan tüm müşterilerin araca dair bilgileri kolaylıkla görebilecekleri sitemiz içerisinde kategorize edilmiş bir alan yer alır.

Kiralık Araçların Marka ve Model Özellikleri
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Araç kiralama hizmetinden faydalanan tüm müşterilerin araca dair bilgileri kolaylıkla görebilecekleri sitemiz içerisinde kategorize edilmiş bir alan yer alır. Bu alan üzerinden her bir aracın; marka ve modeli, otomatik veya manuel oluşu, arabanın içerisindeki ekstra özellikler, arabanın türü, bagaj özelliği ve kişi sayısı belirtilmektedir. Aracı kiraladığınız da belirlenmiş olan en uygun fiyat üzerinden dahil olan hizmetler; trafik sigortası, yol yardımı, havalimanı araç teslimi olmaktadır. Tüm bu ek hizmetler belirlenmiş paranın içerisinde verilmektedir. Sizlere teslim edilen araçların sonrasında herhangi bir problem yaşadığınızda iletişim numaralarımız ile bizleri arayabilirsiniz.

Bünyemizde barındırdığımız her bir aracın trafik sigortası ve belgeleri tam olarak bulunmaktadır. Güvenliğiniz açısından kaskosu da yapılmış olan araçlarımızın tüm bakımları da düzenli olarak yapılmaktadır. İsterseniz tercih ettiğiniz ve seçenekler de beğendiğiniz aracımız havaalanına getirilebilir. Buraya getirilirken araç firmamız bünyesindeki ekip elemanları ile sizin yanınıza kadar getirilerek teslim edilir. Araç kiralama aşamasında yapılan sözleşme gereği anlaşılan zaman diliminde araç belirlenen alana geri verilmektedir.

Kiralık Araçların Ek Hizmet Özellikleri

Kiralamış olduğunuz araçlar belirlenen fiyat içeriğinde belirli hizmetleri barındırır. Bu hizmetler dışında ek hizmet almak istiyorsanız bunu kendiniz belirtmeniz gerekmektedir. İsteyeceğiniz her bir ek hizmet belirli bir miktar üzerinden sunulmuş fiyata dahil edilir. Eğer araç kullanma ehliyetiniz bulunmuyorsa kiraladığınız gün başına belirli bir miktar para ekleyerek özel bir şoför hizmeti de isteyebilirsiniz ve bunun için ayrı bir ücret ödersiniz. Araç içerisinde GPS, sesli navigasyon sistemini kullanmak istediğinizi belirttiğiniz de bunun da günlük belirli bir miktar ödemesi bulunur. Çok çocuklu aileye sahip olan müşteriler için çocukların arka koltukta kullanacakları çocuk veya bebek koltuğu ekstra ücret dahilinde sunulmaktadır.

Tüm bu hizmetler kapsamında sigorta teminatının dışında; ekstra hırsızlık sigortası, maddi hasar sigortası, lastik, cam, far koruma sigortası, muafiyetsiz kaza güvencesi sigortası veya mini hasar sigortası yaptırmak istediğinizde günlük belirli bir miktar para ödemesi yapmanız gerekmektedir. Bunlar ek hizmet dahilinde verilen ve sizlere sunulmuş seçeneklerdir. İstemezseniz bunların hiçbirini seçeneklerden tercih etmek zorunda değilsiniz. Sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet standartları kapsamında ekonomik araç kiralama isteyen müşteriler olarak iletişim numaralarımız ile bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Uygun Fiyatlar İle Araç Kirala

Araç kiralama deneyimini hem kaliteli hem de uzun yıllardır bu alanda hizmet veren firmamız ile gerçekleştirebilirsiniz. 1.000'e yakın araç ve alanında uzman personel ekibimiz ile sizlere en iyi şekilde hizmet verebilmek adına kapsamınızı genişletiyoruz. İstanbulHavalimanı, Adnan Menderes Havalimanı, Esenboğa Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetimizi de sizlere sunuyoruz. Günlük, aylık ve yıllık olarak yurtiçi güvenilir araç kiralama hizmetinden faydalanabilmek için ve bu hizmeti minibüs, otobüs ve çeşitli ehliyet alanına uygun olarak acentemiz da bulunan araçları tercih ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Sağlamış olduğumuz hizmetler kapsamında; günlük araç kiralama hizmeti, havalimanı transfer hizmeti, online araç kiralama hizmeti ve şoförlü araç kiralama hizmeti alanından faydalanabilmeniz mümkündür. 0850 5150 322 nolu telefonu arayarak rezervasyon yapanlara %5 extra bir indirim uygulanmaktadır. Oldukça uygun fiyatlar ile firmamızla anlaşma yaparak kiralık araç hizmetinden faydalanabilmek için sitemiz üzerindeki iletişim numaralarını kullanabilir ya da iletişim formu ile bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

 
Manavgat'ta fuhuş operasyonu
 
Uyuşturucu kullanan 4 kişi yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ayakta yolcu alan 2 minibüs şoförüne ceza
KÜÇÜKÇEKMECE'de, ayakta yolcu alan 2 minibüs şoförüne toplam 6 bin 568 ...
Pastırma sıcaklarında kış sporlarının tanıtımı yapıldı
GENÇLİK ve Spor İl Müdürlüğü, pastırma sıcaklarının yaşandığı Erzurum'da ...
Şanlıurfa'nın mıknatıs adamı
ŞANLIURFA’da yaşayan ve 'mıknatıs adam' lakabı ile anılan Vahit Balan ...
 
Türkiye’de 1 ayda 34 bin kaza oldu
EMNİYET Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı, ekim ayında olan kazaların ...
Hasta yakınlarının çantasını çalarken yakalandı
ADANA'da hastanenin pandemi servisinde tedavi gören hasta yakınları için ...
Virüs ve bakterileri yok eden dezenfeksiyon cihazı üretildi
SAKARYA’da bir firma, koronavirüs sürecinde Ar-Ge çalışmalarının ardından ...
 
Gökyüzünde ay ile yıldız yan yana geldi
GÖKYÜZÜNDE ay ile yıldızın buluşma görüntüsü Türk bayrağını hatırlattı. ...
İçinde 33 kaçak göçmenin bulunduğu minibüs kaza yaptı
VAN- Erciş Karayolundaki Çakırbey Mahallesi yakınlarında kaçak göçmenleri ...
Hırsızlar kulübe yaktı, 24 güvercin öldü
ANKARA'da hırsızların yaktığı ateşin sıçradığı kulübede 24 güvercin yakanarak, ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva