Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
26 Ekim 2020 Pazartesi - 17:32

Kız arkadaşıyla tartışan genci dövdüğü için öldürülmüş

KONYA’da bir parkta tüfekle vurularak öldürülen Mehmet Demirtaş'ın (18), arkadaşlarıyla birlikte sokakta kız arkadaşıyla tartışan Ramazan Ş.'yi (18) dövdükleri, ardından da akşam barışmak için buluştuklarında Ramazan Ş.'nin yanındaki Mustafa D. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kız arkadaşıyla tartışan genci dövdüğü için öldürülmüş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Meram ilçesi Batı Hadimi Mahallesi'nde oturan ve sanayide bir firmada çalışan Ramazan Ş., dün gündüz saatlerinde ismi açıklanmayan kız arkadaşıyla parkta bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre durumu fark eden Mehmet Demirtaş ve yanındaki arkadaşları, Ramazan Ş.'ye tepki gösterdi. Ramazan Ş., kız arkadaşını yanından uzaklaştırdıktan sonra Mehmet Demirtaş ve arkadaşlarının yanına geldi. Ardından çıkan kavgada Mehmet Demirtaş ve arkadaşları, Ramazan Ş.'yi dövüp, olay yerinden uzaklaştı. İddiaya göre, Mehmet Demirtaş ve 5 arkadaşı aynı mahallede oturduklarını öğrendikleri Ramazan Ş.'yi barışmak için saat 21.30'da parka çağırdı. Ramazan Ş. de yanına arkadaşları Mustafa D., Furkan E. ve Melih E.'yi alıp, parka gitti. Burada iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mustafa D., tüfekle Mehmet Demirtaş'a ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralanan Demirtaş, kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 

Olayın ardından Ramazan Ş., Mustafa D., Furkan E. ve Melih E., gözaltına alındı. Şüphelilerden Melih E., polisteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Mustafa D., Ramazan Ş. ve Furkan E., yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. 

 KONYA'DA PARKTA CIKAN KAVGADA MEHMET DEMIRTAS'IN (18), TUFEKLE VURULARAK OLDUGU OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA CIKTI.  MEHMET DEMIRTAS VE YANINDAKI ARKADASLARININ, SOKAKTA KIZ ARKADASIYLA TARTISAN  RAMAZAN S.'YI (18) TEPKI GOSTERIP DOVDUKLERI, ARDINDAN AKSAM BARISMAK ICIN BULUSTUKLARINDA RAMAZAN S.'NIN YANINDAKI MUSTAFA D.'NIN (18)(ONDE) TUFEKLE ATES ETTIGI BELIRLENDI. OLAYIN ARDINDAN  GOZALTINA ALINAN MUSTAFA D., RAMAZAN S. VE OLAYA KARISTIGI ONE SURULEN FURKAN E., YAPILAN SORGULAMANIN ARDINDAN BUGUN ADLIYEYE SEVK EDILDI. (FOTO: HASAN DONMEZ/KONYA,DHA)

 KONYA'DA PARKTA CIKAN KAVGADA MEHMET DEMIRTAS'IN (18), TUFEKLE VURULARAK OLDUGU OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA CIKTI.  MEHMET DEMIRTAS VE YANINDAKI ARKADASLARININ, SOKAKTA KIZ ARKADASIYLA TARTISAN  RAMAZAN S.'YI (18) TEPKI GOSTERIP DOVDUKLERI, ARDINDAN AKSAM BARISMAK ICIN BULUSTUKLARINDA RAMAZAN S.'NIN YANINDAKI MUSTAFA D.'NIN (18) (ONDE) TUFEKLE ATES ETTIGI BELIRLENDI. OLAYIN ARDINDAN  GOZALTINA ALINAN MUSTAFA D., RAMAZAN S. VE OLAYA KARISTIGI ONE SURULEN FURKAN E., YAPILAN SORGULAMANIN ARDINDAN BUGUN ADLIYEYE SEVK EDILDI. (FOTO: HASAN DONMEZ/KONYA,DHA)

KONYA'DA PARKTA CIKAN KAVGADA  MEHMET DEMIRTAS'IN (18), TUFEKLE VURULARAK OLDUGU OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA CIKTI.  MEHMET DEMIRTAS VE YANINDAKI ARKADASLARININ, SOKAKTA KIZ ARKADASIYLA TARTISAN  RAMAZAN S.'YI (18) (FOTOGRAFTA)TEPKI GOSTERIP DOVDUKLERI, ARDINDAN AKSAM BARISMAK ICIN BULUSTUKLARINDA RAMAZAN S.'NIN YANINDAKI MUSTAFA D.'NIN (18) TUFEKLE ATES ETTIGI BELIRLENDI. OLAYIN ARDINDAN  GOZALTINA ALINAN MUSTAFA D., RAMAZAN S. VE OLAYA KARISTIGI ONE SURULEN FURKAN E., YAPILAN SORGULAMANIN ARDINDAN BUGUN ADLIYEYE SEVK EDILDI. (FOTO: HASAN DONMEZ/KONYA,DHA)

KONYA'DA PARKTA CIKAN KAVGADA  MEHMET DEMIRTAS'IN (18), TUFEKLE VURULARAK OLDUGU OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA CIKTI.  MEHMET DEMIRTAS VE YANINDAKI ARKADASLARININ, SOKAKTA KIZ ARKADASIYLA TARTISAN  RAMAZAN S.'YI (18) TEPKI GOSTERIP DOVDUKLERI, ARDINDAN AKSAM BARISMAK ICIN BULUSTUKLARINDA RAMAZAN S.'NIN YANINDAKI MUSTAFA D.'NIN (18) TUFEKLE ATES ETTIGI BELIRLENDI. OLAYIN ARDINDAN  GOZALTINA ALINAN MUSTAFA D., RAMAZAN S. VE OLAYA KARISTIGI ONE SURULEN FURKAN E., YAPILAN SORGULAMANIN ARDINDAN BUGUN ADLIYEYE SEVK EDILDI.  (FOTO: ARSIV- MEHMET ISIK/KONYA,DHA)

Muhammet Salih BÜYÜKSAMANCI/ KONYA, (DHA)

Etiketler:
 
Almanya’da İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bomba bulundu
 
Festivalde 2 yaşında çocukla korkunç gösteri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pompalı tüfekle vurulan Hatun Koç, adalet istiyor
MERSİN'de eski eşi Hatun Koç'u(28), sokak ortasında pompalı tüfekle ayaklarından ...
Hafif ticari aracın çarptığı Uygar, hayatını kaybetti
KARS'ın Selim ilçesinde, hafif ticari aracın çarptığı Uygar Aymelek (2), hayatını kaybetti.
Apartmanda çıkan yangında mahsur kalanlar kurtarıldı
MANİSA'nın Yunusemre ilçesindeki 5 katlı bir apartmanda çıkan yangında ...
 
Devrilen forkliftin altında kalan işçi öldü
TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde fabrika inşaatında çalışan Türkmenistan ...
Pazardan dönerken, midibüsün altında kaldı
EDİRNE’de, pazar alışverişinden dönen Hacer B. (65), şehir içi ulaşımın ...
Eskişehir’de hamsinin kilosu 15 liraya düştü
KARADENİZ’de hamsinin bollaşması, Eskişehir’de fiyatlara yansırken, önceki ...
 
Nefes borusuna ekmek kaçan 2 yaşındaki Zeynep, öldü
KOCAELİ’nin Gölcük ilçesinde, nefes borusuna ekmek kaçan 2 yaşındaki Zeynep ...
Taksim'de drone destekli maske denetimi
Koronavirüs vaka sayısının atış göstermesi üzerine harekete geçen polis, ...
Başkalarının yerine ehliyet sınavına girmek isterken yakalandılar
SAMSUN'da, elektronik ortamda yapılan ehliyet sınavına başkalarının yerine ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva