Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
14 Eylül 2022 Çarşamba - 13:17

Kız kardeşleri havuzda tacize 8 yıl hapis istemi

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelde tatil yapan kız kardeşler E.A. (14) ile S.A.'nın (18) havuzda bacaklarını ellediği iddiasıyla tutuklanan Akif K. (34) hakkında 'Sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçundan 8 yıla kadar hapis istendi.

Kız kardeşleri havuzda tacize 8 yıl hapis istemi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Belçika'da yaşayan C.A., eşi, kızları E.A. ve S.A. ile birlikte 15 Ağustos'ta Manavgat'taki 5 yıldızlı otele tatile geldi. Otelin havuzunda yüzen 2 kız kardeşe, 20 Ağustos günü aynı otelde tatil yapan Akif K., sarkıntılık yaptı. Akif K., iddiaya göre havuzdaki kız kardeşlerin bacağına dokundu. Havuzdan çıkarak durumu anlatan kızların babası C.A. ile kuzenleri B.B., Akif K. ile tartıştı. Otel görevlileri araya girdi, durum jandarmaya bildirildi. Şikayet sonrası Akif K. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

'BACAKLARIMIZI ELLİYORDU'

Jandarmada ifade eden veren S.A., "Suyun içerisine girdiğimizde mavi şortlu bir erkek aramızdan yüzerek geçiyordu. Bu şahıs, bacaklarımızı elliyordu. İlk başta bu şahsı yeğenim E. zannettim. Onda da mavi şort vardı. Daha sonra E. olmadığını fark ettim. Bu şahıs birkaç defa benim ve kız kardeşim E.A.'nın bacaklarını elledi. Aynı şahıs suyun üstüne çıkıp, Rusça bir şeyler söyleyince sarhoş olduğunu anladım. Kız kardeşime ve yeğenlerime havuzdan çıkalım dedim" dedi.

'BİRKAÇ DEFA YÜZEREK ALTIMIZDAN GEÇTİ'

E.A. ise avukat ve pedagog eşliğinde ifade verdi. E.A., şüphelinin havuzdan birkaç defa yüzerek altlarından geçtiğini ve sürekli bacaklarına dokunduğunu söyledi. Daha sonra ablasının uyarısı ile uzaklaştığını belirten E.A., babası ile kuzeninin şüpheli ile tartıştığını ifade etti. Baba C.A. ise ifadesinde şüphelinin birkaç kez havuzda altlarında geçtiğini, daha sonra kendilerine Rusça bir şeyler söylediğini belirtti. Bu sırada şüphelinin kızlarına cinsel tacizde bulunduğunu öğrendiğini kaydeden C.A., Akif K. ile tartışıp, kavga ettiğini dile getirdi.

'HAVUZDA İNSANLAR BİRBİRLERİNE DEĞEBİLİR'

Mühendis olduğunu belirten evli ve 2 çocuk babası şüpheli Akif K. ise ifadesinde, 18 Ağustos'ta eşi ve çocuklarıyla birlikte otele tatil amacıyla geldiklerini belirterek, "20 Ağustos günü saat 11.00 sıralarında otelde alkol almaya başladım. Yemek yedikten sonra ailecek otelin havuzuna gittik. Daha sonra olanları hatırlamıyorum. Alkollüydüm, kesinlikle kimseyi taciz etmedim. Havuzda insanlar birbirlerine değebilir. Benim de küçük yaşta çocuğum var; böyle bir şeyi yapmam. Beni havuzda darbeden şahıslardan şikayetçi ve davacıyım. Başka diyeceğim yoktur" dedi.

TUTUKLU SANIK İÇİN 8 YIL HAPİS İSTEMİ

Jandarmada işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede Manavgat 1'inci Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Akif K., 'sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

Olay ile ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nca iddianame hazırlandı. İddianamede, şüphelinin olay günü havuzda E.A. ve S.A.'nın birkaç defa yüzerek altlarından geçtiğini, bu sırada kızların bacaklarını ellediği ve daha sonra kızların önünde yüzeye çıktığı anlatıldı. Olaya ilişkin otelin güvenlik kameraları incelendiğinde ise şüphelinin tekrar kızların olduğu yere doğru yüzdüğünün görüldüğü belirtildi. Şüphelinin ifadesinde ise olay günü alkollü olduğu için olanları hatırlamadığını ama havuzda insanların birbirine değebileceklerini söylediğini, kendisinin küçük çocuğu olduğunu ve böyle bir şeyi yapmayacağını anlattığı vurgulandı. İddianamede, şüphelinin 'sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçundan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. İddianame, Manavgat 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde kabul edildi.

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE AILESIYLE OTELDE TATIL YAPAN ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE AILESIYLE OTELDE TATIL YAPAN KIZ KARDESLER E.A. (14) VE S.A.'YA (18), HAVUZDA BACAKLARINI ELLEYEREK CINSEL ISTISMARDA BULUNDUGU IDDIASIYLA TUTUKLANAN AKIF K. (34) HAKKINDA 'SARKINTILIK SURETIYLE COCUGUN CINSEL ISTISMARI' SUCUNDAN 8 YILA KADAR HAPIS ISTEMIYLE IDDIANAME HAZIRLANDI. OLAYA ILISKIN OTELIN GUVENLIK KAMERALARINA A.K.'NIN (OKLA GOSTERILEN)  KIZ KARDESLERIN ARKASINDA YUZDUGU GORULUYOR..(FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE AILESIYLE OTELDE TATIL YAPAN ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE AILESIYLE OTELDE TATIL YAPAN KIZ KARDESLER E.A. (14) VE S.A.'YA (18), HAVUZDA BACAKLARINI ELLEYEREK CINSEL ISTISMARDA BULUNDUGU IDDIASIYLA TUTUKLANAN AKIF K. (34) HAKKINDA 'SARKINTILIK SURETIYLE COCUGUN CINSEL ISTISMARI' SUCUNDAN 8 YILA KADAR HAPIS ISTEMIYLE IDDIANAME HAZIRLANDI. OLAYA ILISKIN OTELIN GUVENLIK KAMERALARINDA A.K.'NIN SUYUN ALTINDAN  KOPRUNUN ALTINDA BULUNAN KIZ KARDESLERIN YANINA DOGRU GITTIGI GORULUYOR.  (FOTO:MANAVGAT-DHA)

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)

 
Okullar açıldı, sahiller yabancı turistlere kaldı
 
Ali Yılmaz; Şehrimizin beka sorunu var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Okullar açıldı, sahiller yabancı turistlere kaldı
ANTALYA'nın Konyaaltı Sahili, okulların açılmasıyla kısmen boş kaldı. ...
Zeytin bu yıl yüz güldürüyor
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Zeytin ve Zeytinyağı Sektörel Analiz Toplantısı, ...
42 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde çeşitli suçlardan 42 yıl kesinleşmiş hapis ...
 
Amaç nitelikli gençler yetiştirmek
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyespor ve Antalya ...
Patara ve Xanthos'a ziyaretçi akın
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde bulunan Patara Antik Kenti ile Xanthos Antik ...
Patara ve Olimpos, Türkiye sıralamasında
TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından paylaşılan rakamlara göre ...
 
Antalya'da 'gelin saçı', 'damat tıraşı' pazar günleri izinle yapılacak
TİCARET Bakanlığı'nın kararıyla, 1 Ekim itibarıyla Antalya'da berber, ...
Kalp şeklindeki su altı mağarası, dalış tutkunlarının gözdesi
ANTALYA'nın dünyaca ünlü falezleri, su altındaki eşsiz güzellikleri, balık ...
ATSO Başkanı Çetin: Kredi sorunu devam ediyor
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Kamu bankaları ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva