Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
4 Ekim 2019 Cuma - 16:30

Kızı okula gidebilsin diye yol yaptıran babaya destek yağdı

MUĞLA'da, evlerinin bulunduğu dağ yolu bozuk olan ve 6 yaşındaki kızı Gamze'nin okula gidebilmesi için 20 bin TL veresiyle 4 kilometrelik stabilize yol yaptıran çiftçi Ramazan Korkut, Muğla Valisi Esengül Civelek, sanatçı Haluk Levent ve çok sayıda hayırseverin kendisine sahip çıktığını söyledi.

Kızı okula gidebilsin diye yol yaptıran babaya destek yağdı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız'ın Vali Civelek'in talimatıyla makamında görüştüğü Korkut'a, borçlarının kapatılacağının sözünü verdiği öğrenildi.

Menteşe ilçesi Yemişendere Mahallesi'nin Tembeller mevkiinde oturan evli ve 1 çocuk babası çiftçi Ramazan Korkut'un 3 yıl önce evi yandı. Bu nedenle tüm birikimini harcayan Korkut, yaşadıkları yere giden dağ yolunun bozuk olması nedeniyle servis aracı giremediği için geçen yıl kızı Gamze Korkut'u ana sınıfına gönderemedi. Bu yıl, Menteşe ilçe merkezindeki Şehbal Baydur İlkokulu'nda birinci sınıfa başlayan küçük Gamze'nin yol sıkıntısı devam etti. Menteşe Belediyesi'ne yolun yapılması için başvuran Ramazan Korkut, 'Orman yolu olduğu için yapamıyoruz' cevabı aldı. Bunun üzerine Korkut, 1 kepçe ve 4 kamyon kiraladı. Menteşe Belediyesi bir kamyon, Orman Bölge Müdürlüğü ise bir greyder desteğinde bulundu. 6 gün boyunca süren çalışmalar sonucu düzeltilen ve çakıl dökülen 4 kilometrelik yol, stabilize hale getirildi. Daha önce babası tarafından traktörler ile anayola götürüldükten sonra servise binebilen Gamze'nin yol çilesi, sona erdi. Artık evlerinin önünde servise binip inen küçük kızın mutluluğu, yüzüne yansıdı.

DHA'nın gündeme getirdiği yol haberinin ardından Korkut ailesine yardımlar çığ gibi yağdı. Muğla Valisi Esengül Civelek'in talimatıyla Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, makamında Ramazan Korkut ile bir araya geldi. Kaymakam Yıldız'ın ziyarette Korkut'a, borçlarının Muğla Valisi Esengül Civelek'in talimatıyla kapatılacağını söylediği öğrenildi.

DHA muhabirine telefonda açıklamada bulunan Korkut, "Haberin internet sitelerinde ve televizyonda çıkmasının ardından onlarca insan beni arayarak hesap numaramı istedi. Kimileri ise evimize gelerek maddi yardımda bulundu. Bugün ise sayın Kaymakamımızın araması üzerine kendisini makamında ziyaret ettim. Sayın Valimizin talimatıyla borçlarımının kapatılacağını söyledi. Haluk Levent Bey ise bu ayın 21'inden sonra bizi evimizde ziyaret edecek. Destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

MUGLA'DA, EVLERININ BULUNDUGU DAG YOLU BOZUK OLAN VE 6 YASINDAKI KIZI GAMZE KORKUT'UN  (SOLDA) OKULA GIDEBILMESI ICIN 20 BIN TL VERESIYLE 4 KILOMETRELIK YOLU YAPTIRAN CIFTCI RAMAZAN KORKUT (SAGDA) , MUGLA VALISI ESENGUL CIVELEK, SANATCI HALUK LEVENT VE SAYIDA HAYIRSEVER KISININ KENDISINE SAHIP CIKTIGINI SOYLEDI. MENTESE KAYMAKAMI CANER YILDIZ'IN VALI CIVELEK'IN TALIMATIYLA  MAKAMINDA GORUSTUGU KORKUT'A BORCLARININ KAPATILACAGININ SOZUNU VERDIGI OGRENILDI.(FOTO: CAVIT AKGUN / MUGLA, DHA)

MUGLA'DA, EVLERININ BULUNDUGU DAG YOLU BOZUK OLAN VE 6 YASINDAKI KIZI GAMZE KORKUT'UN  OKULA GIDEBILMESI ICIN 20 BIN TL VERESIYLE 4 KILOMETRELIK YOLU YAPTIRAN CIFTCI RAMAZAN KORKUT, MUGLA VALISI ESENGUL CIVELEK, SANATCI HALUK LEVENT VE SAYIDA HAYIRSEVER KISININ KENDISINE SAHIP CIKTIGINI SOYLEDI. MENTESE KAYMAKAMI CANER YILDIZ'IN VALI CIVELEK'IN TALIMATIYLA  MAKAMINDA GORUSTUGU KORKUT'A BORCLARININ KAPATILACAGININ SOZUNU VERDIGI OGRENILDI.(FOTO: / MUGLA, DHA)

MUGLA'DA, EVLERININ BULUNDUGU DAG YOLU BOZUK OLAN VE 6 YASINDAKI KIZI GAMZE KORKUT'UN  (ONDE) OKULA GIDEBILMESI ICIN 20 BIN TL VERESIYLE 4 KILOMETRELIK YOLU YAPTIRAN CIFTCI RAMAZAN KORKUT (FOTOGRAFTA) , MUGLA VALISI ESENGUL CIVELEK, SANATCI HALUK LEVENT VE SAYIDA HAYIRSEVER KISININ KENDISINE SAHIP CIKTIGINI SOYLEDI. MENTESE KAYMAKAMI CANER YILDIZ'IN VALI CIVELEK'IN TALIMATIYLA  MAKAMINDA GORUSTUGU KORKUT'A BORCLARININ KAPATILACAGININ SOZUNU VERDIGI OGRENILDI.(FOTO: CAVIT AKGUN / MUGLA, DHA)

MUGLA'DA, EVLERININ BULUNDUGU DAG YOLU BOZUK OLAN VE 6 YASINDAKI KIZI GAMZE KORKUT'UN  (FOTOGRAFTA) OKULA GIDEBILMESI ICIN 20 BIN TL VERESIYLE 4 KILOMETRELIK YOLU YAPTIRAN CIFTCI RAMAZAN KORKUT, MUGLA VALISI ESENGUL CIVELEK, SANATCI HALUK LEVENT VE SAYIDA HAYIRSEVER KISININ KENDISINE SAHIP CIKTIGINI SOYLEDI. MENTESE KAYMAKAMI CANER YILDIZ'IN VALI CIVELEK'IN TALIMATIYLA  MAKAMINDA GORUSTUGU KORKUT'A BORCLARININ KAPATILACAGININ SOZUNU VERDIGI OGRENILDI.(FOTO: CAVIT AKGUN / MUGLA, DHA)

Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA) 

Etiketler:
 
Bahçeli'den şoke eden açıklama
 
Lazer Epilasyon Antalya ile Buz Lazer Konforu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli'den şoke eden açıklama
Bahçeli: CHP Genel Başkanı için mahkeme yolu ardına kadar aralanmış ve açılmıştır
Ender rastlanan fil şahin güvesi larvası Bilecik’te görüntülendi
BİLECİK’in Osmaneli ilçesine bağlı Belenalan Köyü yakınlarında, Türkiye’de ...
36 yıl hapisle aranan hükümlü, yakalandı
İZMİR’de Sinan Akyay’ın kan davası yüzünden öldürülmesi olayına karıştığı ...
 
Talha'ya bakanlık sahip çıktı
KONYA'nın Kulu ilçesinde babası Ferdi Ünsal tarafından plastik su borularından ...
Otomobil, market önündeki tezgaha daldı
İZMİR'in Karabağlar ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, ...
Oğlu için yürüyen baba Ankara yolunda
ADANA'dan pankreas hastası oğlu için yola çıkan Ahmet Sönmezer (53), 36 ...
 
Tuvalet kavgasının cinayet sanığı, 'Bıçağı rastgele salladım'
KONYA’da apartman önündeki kulübenin arkasına tuvaletini yaptığı gerekçesiyle ...
89 yaşında 'takı tasarımı' kursunda
ANKARA'da yaşayan 3 çocuk 6 torun sahibi Kamuran Anıl (89), Yenimahalle ...
Arslantepe Höyüğünde 5700 yıllık çocuk iskeleti bulundu
FIRAT Nehri'nin batı kıyısında Malatya'ya 7 kilometre mesafedeki Arslantepe ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva