Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
18 Mayıs 2020 Pazartesi - 16:30

Kocasının, öldürdüğü kadın gözyaşlarıyla toprağa verildi

ÇANAKKALE merkeze bağlı Kurşunlu köyünde evinin önünde eşi Aydın Kökoğlu (46) tarafından, kızı Duygu Kökoğlu'nun (19) gözleri önünde bıçaklanarak öldürülen Fatma Kökoğlu (44), köy mezarlığında gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kocasının, öldürdüğü kadın gözyaşlarıyla toprağa verildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, dün sabaha karşı 02.40 sıralarında Kurşunlu köyünde meydana geldi. İki çocuk annesi Fatma K., kızı Duygu Kökoğlu ile birlikte çalıştığı fabrikanın gece vardiyasından çıkarak, servis aracıyla Kurşunlu köyündeki annesinin evine gitti. Evin bulunduğu sokakta bir aracın arkasına gizlenerek bekleyen boşanma aşamasındaki eşi Aydın Kökoğlu, Fatma Kökoğlu ile kızının önünü keserek tartışmaya başladı. Bu sırada belinden bıçak çıkaran Aydın Kökoğlu, kızının engellemeye çalışmasına rağmen eşi Fatma Kökoğlu'nu bıçakladı. Genç kız panik ve korku içinde bir komşusunun evine sığınıp, yaşadıklarını anlattı. Aydın Kökoğlu ise olay yerinden kaçtı. Kalbinden ve karnından yaralanan Fatma Kökoğlu, ambulansla götürüldüğü Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşini bıçaklayarak öldüren Aydın Kökoğlu ise, suç aletiyle birlikte jandarmaya teslim oldu. Aydın Kökoğlu, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen Fatma Kökoğlu'nun cenazesi Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze arabasıyla köyde birlikte yaşadığı annesi Gülşen Elitok'un evinin önüne getirildi. Burada annesi Gülşen Elitok ile, çocukları Uğur (21) ve kızı Duygu tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Annesi, babası tarafından gözü önünde bıçaklanan Duygu Kökoğlu'nun, "Annem ben geldim, ne olur gitme. Kaç saat oldu hala uyuyorsun, annecim uyan artık" diye seslenişi yürekleri sızlattı. Cenaze töreni sırasında Fatma Kökoğlu'nun yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.

'ABLAMIN YÜZÜ GÜLMEDİ'

Fatma Kökoğlu'nun acılı kardeşi Fatih Balkan ise, kız kardeşinin bu durumu hak etmediğini belirterek, "Görüyorsunuz, olmaması gereken şeyler. Allah’ın yarattığı canı, caninin biri gelip, alıyor. Olması gereken bu mu. İnsan gibi konuş, anlaş, ayrıl. Yazık günah bak iki öksüz, yetim bıraktı arkasında. Hem anadan, hem babadan mahrum kaldı çocuklar. Ben ablasız kaldım. Biz yetim büyüdük onunla. Yüzü gülmedi. Benim yüzüm gülmedi. İnşallah cezasını bulacaktır. Kardeşi olarak acımızın azalması için hak ettiği cezayı almasını istiyorum. Elimden geleni yapacağım, bu işin peşini bırakmayacağım. Allah nasip ederse davaları her şeyi takip edip, hak ettiği cezayı aldıracağım. Arkamızda zaten devletimiz var. Aradılar, destek de oluyorlar. Avukat tahsis edeceklerini söylediler. Allah bin kere razı olsun. Bunlar sıkıntılı bir evlilik geçirdi. Bir iki defa normalinde kanunen ayrıldılar. Çocuklar için tekrardan barıştılar. Ablam çok mücadele etti. Ama öbürü her seferinde uslanmaz, alkolik, bir şekilde eziyet, çile çektirmek için tehdit etti. Ben burada olsaydım, görevlendirmem çıktığı için Gökçeada’ya gitmiştim. Gitmeseydim burada ablama sahip çıkıyordum. Yapamazdı, yapamıyordu zaten benim gidişimi fırsat bildi. İnşallah yaradanım ona hak ettiği cezayı aldıracak. Başka türlü yükümüz hafiflemeyecek. Olay anında kızı da yanındaydı. Kızını da bıçaklayacakmış ama kızı zor kaçmış. Garibim komşunun evine sığınmış. Ablam olduğu yerde can veriyor. Mustafa abim koşmuş ama yetişememiş" dedi.

'BAŞUCUNDA DİKİLİYORDU'

Fatma Kökoğlu'nun üvey abisi Mustafa Elitok, "Duygunun bağırtısına koştum. Zaten balkonda onların gelmesini bekliyordum. Bir haftadır kendisini göremiyorduk. Ben sabah 7’de çıkıyorum işe, akşam 8’de geliyorum. Onlar 6’da gidiyorlar. Gece 2.30’da geliyorlar. Göremiyorum, yetişemiyorum. Hadi dedim içime doğdu, bir sıkıntı vardı. Bekleyeyim dedim. 2.30’a kadar balkonda oturdum. Çay ve sigara içtim. Eşim yatmıyor musun dedi. Yarın pazar yatmayacağım, ben Duygu'yu bekleyeceğim, göreceğim dedim. Kızının bağırtısına koştum. İki tane köpek havladı. Dedim herhalde köpekler saldırdı. Fırladım koştum. Yanına vardım. Baş ucunda elinde bıçakla bekliyordu. Başucunda dikiliyordu. 'Gelme seni de öldürürüm' dedi. 'Allah belanı versin, Aydın sen ne yaptın' dedim. 'Bu akşam burası kan gölüne dönecek, hepinizin canını alacağım' dedi. 'Buraya asfalta hepinizi sereceğim' dedi. Ben kafasına vurmak için yerden bir şeyler aradım. O sırada kaçtı. Hemen polisi, jandarmayı, sağlık ekiplerini aradım. Hepsine bilgi verdim. 'Çanakkale’ye kaçarsa, mezarlığın orada yakalansın' dedim. Jandarma gelirken, Dörtyol’da önüne geçip, 'sizin aradığınız kişi benim hiç gitmeyin, ben yaptım' demiş. İnşallah bu konuya Adalet Bakanımız da bir el atar. Yani bu kadın cinayeti artık bitsin" diye konuştu.

Fatma Kökoğlu'nun oğlu Uğur Kökoğlu, “Benim söyleyecek bir şeyim yok. Ben sözün bittiği yerdeyim. Allah hayırlısı neyse onu versin” dedi.



CANAKKALE'DE KOCASI AYDIN KOKOGLU TARAFINDAN BICAKLANARAK OLDURULEN FATMA KOKOGLU, GOZYASLARI ARASINDA SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. UGUR KOKOGLU, ANNESI FATMA KOKOGLU'NUN TABUTUNA SARILARAK GOZYASI DOKTU.  (FOTO: BURAK GEZEN/CANAKKALE, DHA)



CANAKKALE'DE KOCASI AYDIN KOKOGLU TARAFINDAN BICAKLANARAK OLDURULEN FATMA KOKOGLU, GOZYASLARI ARASINDA SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. UGUR KOKOGLU, ANNESI FATMA KOKOGLU'NUN TABUTUNA SARILARAK GOZYASI DOKTU.  (FOTO: BURAK GEZEN/CANAKKALE, DHA)

CANAKKALE'DE KOCASI AYDIN KOKOGLU TARAFINDAN BICAKLANARAK OLDURULEN FATMA KOKOGLU, GOZYASLARI ARASINDA SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. (FOTO: BURAK GEZEN/CANAKKALE, DHA)



CANAKKALE'DE KOCASI AYDIN KOKOGLU TARAFINDAN BICAKLANARAK OLDURULEN FATMA KOKOGLU, GOZYASLARI ARASINDA SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. FATMA KOKOGLU'NUN UVEY ABISI MUSTAFA ELITOK (SAGDA) VE OZ KARDESI FATIH BALKAN, ZANLI AYDIN KOKOGLU'NUN EN AGIR CEZAYI ALMASINI ISTEDI. (FOTO: BURAK GEZEN/CANAKKALE, DHA)





CANAKKALE'DE KOCASI AYDIN KOKOGLU TARAFINDAN BICAKLANARAK OLDURULEN FATMA KOKOGLU, GOZYASLARI ARASINDA SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. (FOTO: BURAK GEZEN/CANAKKALE, DHA)

CANAKKALE'DE KOCASI AYDIN KOKOGLU TARAFINDAN BICAKLANARAK OLDURULEN FATMA KOKOGLU, GOZYASLARI ARASINDA SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. FATMA KOKOGLU'NUN ANNESI GULSEN ELITOK (ORTADA) AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI. (FOTO: BURAK GEZEN/CANAKKALE, DHA)

CANAKKALE'DE KOCASI AYDIN KOKOGLU TARAFINDAN BICAKLANARAK OLDURULEN FATMA KOKOGLU, GOZYASLARI ARASINDA SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. (FOTO: BURAK GEZEN/CANAKKALE, DHA)

CANAKKALE MERKEZINE BAGLI KURSUNLU KOYUNDE YASAYAN 2 COCUK ANNESI FATMA KOKOGLU. (44), BOSANMAK ISTEDIGI ESI AYDIN KOKOGLU. (46) TARAFINDAN, KIZININ GOZU ONUNDE BICAKLANARAK OLDURULDU. (FOTO:CANAKALE,DHA)

Burak GEZEN-Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE, (DHA)

Etiketler:
 
Gazipaşa'da binaya fuhuş baskını
 
Bulgaristan'da OHAL sonrası normalleşme süreci başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yasağa uymayan 2 gence 17 bin TL ceza
BURSA'nın İnegöl ilçesinde, kaçarken yakalanan motosikletin sürücüsü ve ...
Alevler arasındaki Hamza'yı, kahraman itfaiyeci kurtardı
ADIYAMAN'da, evde çıkan yangında alevler arasında kalan 2 yaşındaki Suriye ...
Hapisle aranırken uyuşturucu operasyonunda yakalandı
TEKİRDAĞ'da 12 suçtan aranan, hakkında 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası ...
 
Ambulans ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
OSMANİYE'de vakaya giden ambulans ile otomobilin çarpıştığı kazada, 3'ü ...
Akdeniz'de 4.7 ve 4.0 büyüklüğünde deprem
AKDENİZ'de Richter ölçeğine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
11 günlük bebeğin koronavirüs testi pozitif çıktı
KÜTAHYA’da, Covid-19 testi yapılan Mustafa K. ve 11 gün önce doğan kız ...
 
Ordu’da son 40 yılın sıcaklık rekoru kırıldı
ORDU’da son 40 yılın mayıs ayı sıcaklık rekoru 33,7 derece ile kırıldı. ...
Kayadan oyma soğuk hava depolarında 90 bin ton limon stoklandı
AKDENİZ bölgesinde yetişen limonlar, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden ...
Kene vakaları geçen senelere göre 7 kat arttı
SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva