Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
30 Eylül 2021 Perşembe - 11:18

Konyaaltı Kent Konseyi'nde yeni dönem

KONYAALTI Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı ile çalışma grupları belirlenirken, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, oy birliğiyle yeniden konseyin başkanlığına seçildi.

Konyaaltı Kent Konseyi nde yeni dönem
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Konyaaltı Kent Konseyi, 2021 yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı ile yeni yönetim kadrosunu ve çalışma gruplarını seçti. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda yapılan toplantıya, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda konsey üyesi katıldı. Divan Kurulu'nun oluşmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Esen, konseyin pandemi nedeniyle geçen yıl önceliklerini değiştirdiğini söyledi. Pandemi sürecinde sağlığın en ön sıraya yerleştiğini belirten Esen, “İki buçuk yıllık belediye başkanlığım sürecinde Konyaaltı'ndaki tüm kamu kurumlarının birbiriyle ve bizimle son derece uyumlu, verimli çalıştığını, hem demokratik hem de bürokratik kalitenin geliştiğini görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Demokratik kalite anlamında Konyaaltı doğası kadar güzel bir seviyede. Herkes birbirine karşı son derece toleranslı ve anlayışlı bir şekilde eleştiri süreçlerini de yaşayarak Konyaaltı için en iyisinin olması düşüncesiyle hareket ediyor. Kent konseyleri, bu anlamda aslında işi kurumsallaştıran, biraz daha yasal zemine oturtan, kurallar çerçevesinde işleten bir müessesedir" dedi.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Semih Esen, kent konseylerinin yerelin ihtiyaçlarının doğru tespiti, yerelin ihtiyaçlarının çözülmesi sırasında uygulanacak işlemlerin doğru yapılması anlamında hem bir tespit hem de denetim mekanizması olduğunu vurguladı. Yeni seçilen kurulların Konyaaltı'nda çok daha somut, gözle görülür işler yapacağına inandığını kaydeden Esen, “Özellikle Kadınlar Meclisi, özellikle Yabancılar Meclisi konusunda birçok şey planlamıştık ama maalesef salgın ve sağlık yönündeki ciddi tehdit nedeniyle öncelik sırasını biraz daha gerilere düşürdü. Artık hem aşı oranlarının yükselmesi, hem toplumun bu anlamda kurallara uyma bilincinin yükselmesi sayesinde işlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu.

KADIN MECLİSİMİZ BİZE ÖNCÜLÜK EDECEK

Konyaaltı'ndaki bütün kurumlarla hem Antalya'da, hem de Türkiye'de fark yaratacak bazı projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten Esen, “Özellikle kadına şiddet konusunda toplumda yükselen rakamlar bu konuda bir şeyler yapmamız gerektiği konusunda kaçınamayacağımız bir görevi bize yüklüyor. Bu konuda Kadın Meclisimiz bizlere öncü olacaktır. Bize doğru yol göstereceğinizi, bizi doğru yönlendireceğinizi, hep beraber bütün verilen kararların sahada uygulanması sırasında da bize destek olacağınızı hiçbir kuşku duymadan inanıyorum" dedi.

Başkan Esen'in konuşmasının ardından çalışma yönergelerindeki revizyon, oylamalarla kabul edildi. Geçen dönem Kent Konseyi'nin başkanlığını yürüten Başkan Semih Esen, oy birliği yeniden konseyin başkanlığına seçildi.

KONYAALTI KENT KONSEYI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI ILE CALISMA GRUPLARI BELIRLENIRKEN, KONYAALTI BELEDIYE BASKANI SEMIH ESEN, OY BIRLIGIYLE YENIDEN KONSEYIN BASKANLIGINA SECILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

KONYAALTI KENT KONSEYI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI ILE CALISMA GRUPLARI BELIRLENIRKEN, KONYAALTI BELEDIYE BASKANI SEMIH ESEN, OY BIRLIGIYLE YENIDEN KONSEYIN BASKANLIGINA SECILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

KONYAALTI KENT KONSEYI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI ILE CALISMA GRUPLARI BELIRLENIRKEN, KONYAALTI BELEDIYE BASKANI SEMIH ESEN, OY BIRLIGIYLE YENIDEN KONSEYIN BASKANLIGINA SECILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 
Anne ve 2 çocuğunun ölü bulunmasında baba gözaltında
 
Bucak'ta kaza: 2 yaralı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 30 Eylül 2021 Perşembe 13:21

Kent konseyleri falan bunlar hep kağıt üzerinde güzel salonlarda göstermelik toplantılar,somut olarak ne yaparlar veya son 1 yılda ne yapmışlar.Vatandaşın gözünü boyamanın gereği yok.Bunlara inanan var mı acaba.İşte iyi vakit geçirmek için bahane.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bağımlılıktan kurtuldu, bağımlılara umut olmak istiyor
ANTALYA'da yaşayan İ.K. (28), lise yıllarında arkadaş çevresinin dayatmasıyla ...
'Ormanın hayalet kedisi' Antalya'da görüntülendi
NESLİ tehlike altındaki yabani kedi türlerinden, 'ormanın hayalet kedisi' ...
İsim isim Antalya'dan giden savcı ve hakimler
Aralarında Antalya’dan 19 hakim ve savcının da bulunduğu 1008 adli yargı ...
 
Hortum seraya zarar verdi
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde hortum nedeniyle bir üreticinin serası zarar gördü.
Muratpaşa, Tarım Zirvesi'nde
MURATPAŞA Belediyesi, yarın İstanbul'da başlayacak Tarım Zirvesi'nde, ...
Antalya'da acı olay! Asansör boşluğunda ölü bulundu
ANTALYA'da asansör ustası Selahattin Beyaz (41), tamir için gittiği sitenin ...
 
Kumlucalı üretici içme suyunun bağlanmasını istedi
ANTALYA'nın Kumluca ilçesine bağlı Erentepe Mahallesi'nde oturan üretici ...
Antalyalı veterinere baskın...
ANTALYA'nın Aksu ilçesinde bir veteriner ve yanındaki 2 çalışanı, 55 kişiyi, ...
Anıtkabir'i ziyaret ettiler
MURATPAŞA Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Orhan Oruç Voleybol Turnuvası ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva