TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
3 Haziran 2018 Pazar - 20:51

Konyaaltı Sahili’ni Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesi’nin 1. Yaza Merhaba Festivali ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 16 Haziran’da açılacağını söyledi.

Konyaaltı Sahili’ni Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İl müdürleri ve STK üyeleriyle iftar yapan Türel, muhalefetin ‘takoz siyaseti’ yaptığını belirterek, “Onlar yola takoz olmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Bu takoz siyaseti iflas etmeli” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cam Piramit basketbol alanında düzenlenen iftar sofrasında il müdürleri ve STK üyeleriyle bir araya geldi. Bazı İslam ülkelerinde Ramazan ayında işlerin durduğunu kimsenin adeta çalışmadığını ifade eden Başkan Türel, “Biz ise Ramazan’da aşka geliyoruz, mesaiyi sahura kadar uzatırız ve diğer aylardan da daha fazla çalışıp maşallah hizmetlerin de rahmeti bereketi gerçekten bol oluyor. Hamdolsun, biz arkadaşlarımızla zaten ibadet eder gibi çalışmaya alıştık” dedi.

‘Muhalefet takoz siyaseti yapıyor’

“Biz bu vizyonla hareket ediyoruz. Ancak çok önemli bir talihsizliğimiz, sıkıntımız ve sorunumuz var” diyen Başkan Türel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Maalesef ülkemizde ve Antalya’da bu eserleri üretiyorken muhalefet diye bir sıkıntımız var. Bize sıkıntı yarattıkları için değil, memleketi unuttukları için... Projelerimiz hususunda yeni açılım ve seçenekler üretecekler, yapıcı eleştirileri ile yol gösterecekler diye bekliyoruz ama ara ki bulasın. Muhalefet yola takoz olmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Takoz siyasetinin birçok örneğini her yerde görüyoruz. Biz de yolumuza devam ediyoruz. Yani derdimiz şu. Bu takoz siyaseti iflas etmeli. Antalya’da da Türkiye’de de iflas etmeli.”

‘İpliklerini pazara çıkardım’

Meslek odaları ve STK temsilcilerine Konyaaltı Sahil Projesi’nin güzelliğini anlatan Başkan Türel, herkesi sahilin yeni yüzünü görmeye davet etti. Muhalefetin her işte olduğu gibi Konyaaltı Sahil Projesi’ni de itibarsızlaştırmaya çalıştığını vurgulayan Türel, “Menderes Türel beğenilecek işler yaparsa ya biz onu yalanla, iftirayla itibarsızlaştırmalıyız ya da yaptırmamalıyız fikriyatıyla hareket edenlerle artık proje mi yarıştıralım, laf mı yarıştıralım bilemiyoruz. ‘Menderes Türel sahili halka kapatacak’ diyenlerin ipliklerini pazara çıkarmaya başladım. Sosyal medyada takip edin. Bir sahil nasıl halka kapatılıyormuş göstereceğiz. Konyaaltı’nın yüzde 92’si tamamen halka açık” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı açacak

Konyaaltı Sahili’nde yeşil alanı yüzde 30 arttırdıklarına işaret eden Türel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ağaç kesecekler dediler, bütün ağaçları koruduğumuz gibi 6 bine yakın yeni ağaç diktik. Şimdi o sözleri söyleyenler hangi utançla gezecek acaba? Orada halkın yüzüne nasıl bakacaklar? Antalyalılara Varyant’ın başından Konyaaltı’nın sonuna kadar toplu ulaşım artık ücretsiz olacak. Oraya özel hat koyuyoruz. Halkı Konyaaltı Sahili’nde ücretsiz taşıyacağız. ANTBİS’lerimiz orada hizmet verecek. Akıllı telefona yeni sistemimizi indirenler çocuğunun koluna güvenlik bileziğini takacak. Nerede, ne yaptığını anında takip edebilecek. Konyaaltı’nda artık canlı müzik olmayacak. Gece saat 12’yi bir geçe canlı cansız müzik de olmayacak. Gürültü kirliliği de bitecek. Konyaaltı Projemizin Ramazan Bayramı’na yetişmesi için 1650 işçi arı gibi çalışıyor. Bayrama yetiştireceğiz ve inşallah 16 Haziran’da Cumhurbaşkanımızın katılımları ile 1. Yaza Merhaba Festivali’ni de başlatmış olacağız.”

‘Böcek bir çuval inciri berbat etti’

Konyaaltı Sahil Projesi’nde işin bir de siyasiler boyutu olduğunu kaydeden Türel, Konyaaltı Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek’in sahil projesiyle ilgili protestolara önce sessiz kalıp ardından parti baskısına dayanamayarak eylemlere katılmasına dikkat çekti. Türel, “Konyaaltı Belediye Başkanı, Konyaaltı’nın güzelleşmesi için uğraşmaz mı? Bu güzellikleri istemez mi ister. İstemesi lazım. CHP protesto yaparken Muhittin Böcek katılmıyor, görüş beyan etmiyordu. Suskunluğuyla bize destek veriyor demiştim. Sayın Böcek protestocuların arasında, son provokasyonda yerini almış. Konyaaltı tarihine kendi adını karanlık harflerle o protestoların içinde yer almış bir Konyaaltı Belediye Başkanı olarak yazdırdı. Keşke gitmeseydi, biraz direndi ama kendi partisi içindeki ısrarlara dayanamayıp o provakatörlere alet oldu. Keşke gitmeseydi. Hatta gitmiyor diye kendisine de teşekkür ediyordum ama bir çuval inciri berbat etti” diye konuştu.

Antalya’da kervan yürüyor

Büyükşehir Belediyesi olarak sadece göz kamaştırıcı eserleri hayata geçirmiyor, Antalyalıya iş ve aş sağlayacak bir hassasiyetle hareket ettiklerini dile getiren Başkan Türel, sözlerini şöyle noktaladı: “Bu proje hepsi Antalyalıların. Hepsi sizin eseriniz. Kervan yürüyor, Antalya yoluna devam ediyor. Şimdi bugün burada bu çalışmalarda bize çok önemli destekler veren değerli kamu kurumlarımızın yöneticileri var. Sivil toplum örgütlerimizin, meslek odalarımızın yöneticileri başkanları var. İşte bütün yapmış olduğumuz projelerin gerçek mimarı, gizli kahramanları sizlersiniz. İnşallah 2019’dan sonra Büyük Liman’dan Kundu’ya kadar metro gelecek. Bunları biz olunca başarıyoruz. Bu projelerin hiçbir tanesi Menderes Türel’in değildir. Bunlar sizin projeleriniz. Sizlerin duası ve destekleri ile oluyor. Siz desteklemeye devam edin biz de gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

 
Sevgilinin yalanı otopside çıktı
 
Erdoğan neden sustu, kime tepki gösterdi?
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 4 Haziran 2018 Pazartesi 12:05

Menderes TÜREL, ne olur ne olmaz bakarsın rakibim Muhittin BÖCEK olur diye şimdiden atışlara başlamış.Yoksa birbirlerine hiç söz söylemezler,ama rahat olsun TÜREL rakibi BÖCEK olmazsa yine kaldıkları yerden kuzu sarması devam ederler.Tabi siyaset bu belli olmaz bir bakmışsınız ikisi de emekli olurlar hatta buluşup Konyaaltı sahilinde yüzebilirler.

Yorumu oyla      3      3  
solomon61 3 Haziran 2018 Pazar 21:05

çok güzel oldu başkanım.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sevgilinin yalanı otopside çıktı
Birlikte yaşadığı kadını boğarak öldürdü, 'Elektrik çarptı' dedi
Aslı Baykal, Muratpaşa'nın iftarında
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet ve Muratpaşa mahallelerinin ...
CHP ilçe başkanına bıçaklı saldırı girişimi
CHP Antalya Serik İlçe Başkanı Abdullah Akbaba, bıçaklı saldırı girişiminden ...
 
Uluslararası sanatçılar Antalya'da
ULUSLARARASI Sanatçılar Buluşması'nın 12'ncisi sanat tarihçisi ve müze ...
Seminer programı sona erdi
MURATPAŞA Belediyesi'nin Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Antalya ...
Antalya'da tekne faciası; 9 ölü
ANTALYA'nın Demre ilçesi açıklarında, içinde yasadışı yollardan Avrupa ...
 
Antalya'da asayiş uygulamasında neler çıktı?
ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan asayiş uygulamasında ...
Kamyonet ve motosiklet çarpıştı: 1 ölü
ANTALYA'da, kamyonet ve motosikletin çarpıştığı kazada, motosiklet sürücüsü ...
Kızılarık'a yüzme havuzu yapılacak
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva