Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
2 Haziran 2020 Salı - 11:42

Köpeği fırça sapıyla dövdü, kasabın üzerine bıçakla yürüdü

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, mobilya mağazası işleten Hüseyin A. (41), sokak köpeğine önce ayakkabısını fırlattı ardından da fırça sapıyla dövdü. Hüseyin A., kendisine tepki gösteren kasap Mehmet Ayoğlu'nun (64) da cebinden çıkardığı bıçakla üzerine yürüdü.

Köpeği fırça sapıyla dövdü, kasabın üzerine bıçakla yürüdü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Alaşehir'de yaşayan evli ve 2 çocuk babası mobilyacı Hüseyin A., dün saat 17.00 sıralarında, Soğuksu Mahallesi Sevgi Yolu'nda, sokak köpeğine ayakkabısını fırlattı. Hüseyin A., daha sonra restoranın önünde park halindeki motosikletlerin arkasına saklanan köpeği elindeki tahta fırça sapıyla dövdü. Hayvan acı içinde kıvranırken, kaçtı. Çevredeki bazı hayvanseverler de Hüseyin A.'ya tepki gösterip, engel olmak istedi. Hüseyin A., "Ne yapıyorsun sen?" diyerek kendisine tepki gösteren kasap Mehmet Ayoğlu'nun da üzerine yürüyüp, cebinden çıkardığı bıçakla saldırmak istedi. Çevredeki esnaf araya girip, Hüseyin A.'yı sakinleştirmeye çalıştı. Çevredekiler bir yandan durumu polise bildirirken, bir yandan da o anları cep telefonları ile görüntüledi. Olay anının çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntüler, sosyal medyada kısa sürede yayılırken, ihbar üzerine olay yerine giden polis, Hüseyin A.'yı gözaltına aldı.

KÖPEĞİ, YOLDAN GEÇENLERE SALDIRDIĞI İÇİN DÖVMÜŞ

Sokak köpeğini sürekli olarak yoldan geçenlere saldırdığı için dövdüğünü belirten Hüseyin A., "Beni şikayet etmiş olabilirler. Bu konudan hiç rahatsız değilim. Daha dün bu sokak köpeği vatandaşlara saldırdı. Ondan önceki gün de benzer bir olay yaşandı. Bu duruma buradaki herkes şahit. Herkes bu durumu görüyor ve biliyor. Bana, 'Köpeğe niye vuruyorsun?' diyorlar. Hayvan hakları varsa insan hakları da var. O köpekler genç ya da çocuğa saldırsa bana bu kadar laf edenler, acaba o zaman da aynı şeyi söyleyecek mi? Herkes elini vicdanına koysun. Bu köpekler bana tepki gösteren kişilerin çocuklarına ya da yakınlarına da saldırabilir. Allah muhafaza, böyle bir şey yaşanmasın ama aynı hassasiyetle davranırlarsa o zaman başımın gözümün üstünde yerleri var. Yaptıklarımdan dolayı verilecek her türlü cezaya razıyım" dedi.

ÜZERİNE BIÇAKLA YÜRÜDÜĞÜ KASAP ŞİKAYETÇİ OLDU

Köpeği dövmesine engel olmaya çalıştığı Hüseyin A.'nın bıçakla üzerine yürümesinin kabul edilemez olduğunu vurgulayan kasa Mehmet Ayoğlu, poliste şikayetçi oldu. Yaşananların üzücü olduğunu belirten Ayoğlu, "Köpeğin o şekilde dövülmesi yanlış bir hareket. O da bir can taşıyor. Buradaki sokak köpeklerinin daha fazla şiddet görmemesi için bir an önce belediye tarafından buradan alınmasını istiyorum" diye konuştu. 

Mahalleli de köpeklerin yoldan geçenlere havlayıp, korkuttuğunu belirterek, belediye tarafından toplanıp, barınağa götürülmesini istedi.

MANISA'NIN ALASEHIR ILCESINDE, MOBILYA MAGAZASI ISLETEN 41 YASINDAKI HUSEYIN A. (SOLDA), BIR SOKAK KOPEGINE ONCE AYAKKABISINI FIRLATTI, ARDINDAN DA FIRCA SAPIYLA DOVDU. HUSEYIN A., KENDISINE TEPKI GOSTEREN KASAP MEHMET AYOGLU'NUN (SAGDA) UZERINE ISE CEBINDEN CIKARDIGI BICAKLA YURUDU. GUVENLIK KAMERALARI VE CEVREDEKILER TARAFINDAN CEP TELEFONLARIYLA GORUNTULENEN O ANLARIN SOSYAL MEDYADA YAYILMASI VE HAKKINDA YAPILAN SIKAYETLER UZERINE GOZALTINA ALINAN HUSEYIN A., KENDINI KOPEGI YOLDAN GECENLERE SALDIRDIGI ICIN DOVDUGUNU SOYLEYEREK, SAVUNDU.(FOTO:  ALASEHIR / DHA)

MANISA'NIN ALASEHIR ILCESINDE, MOBILYA MAGAZASI ISLETEN 41 YASINDAKI HUSEYIN A. (SOLDA), BIR SOKAK KOPEGINE ONCE AYAKKABISINI FIRLATTI, ARDINDAN DA FIRCA SAPIYLA DOVDU. HUSEYIN A., KENDISINE TEPKI GOSTEREN BIR KISININ UZERINE ISE CEBINDEN CIKARDIGI BICAKLA YURUDU. GUVENLIK KAMERALARI VE CEVREDEKILER TARAFINDAN CEP TELEFONLARIYLA GORUNTULENEN O ANLARIN SOSYAL MEDYADA YAYILMASI VE HAKKINDA YAPILAN SIKAYETLER UZERINE GOZALTINA ALINAN HUSEYIN A., KENDINI KOPEGI YOLDAN GECENLERE SALDIRDIGI ICIN DOVDUGUNU SOYLEYEREK, SAVUNDU.(FOTO:  ALASEHIR, DHA)

MANISA'NIN ALASEHIR ILCESINDE, MOBILYA MAGAZASI ISLETEN 41 YASINDAKI HUSEYIN A. (ORTADA), BIR SOKAK KOPEGINE ONCE AYAKKABISINI FIRLATTI, ARDINDAN DA FIRCA SAPIYLA DOVDU. HUSEYIN A., KENDISINE TEPKI GOSTEREN KASAP MEHMET AYOGLU'NUN (SAGDA) UZERINE ISE CEBINDEN CIKARDIGI BICAKLA YURUDU. GUVENLIK KAMERALARI VE CEVREDEKILER TARAFINDAN CEP TELEFONLARIYLA GORUNTULENEN O ANLARIN SOSYAL MEDYADA YAYILMASI VE HAKKINDA YAPILAN SIKAYETLER UZERINE GOZALTINA ALINAN HUSEYIN A., KENDINI KOPEGI YOLDAN GECENLERE SALDIRDIGI ICIN DOVDUGUNU SOYLEYEREK, SAVUNDU.(FOTO:  ALASEHIR / DHA)

MANISA'NIN ALASEHIR ILCESINDE, MOBILYA MAGAZASI ISLETEN 41 YASINDAKI HUSEYIN A. (SAGDA ONDE), BIR SOKAK KOPEGINE ONCE AYAKKABISINI FIRLATTI, ARDINDAN DA FIRCA SAPIYLA DOVDU. HUSEYIN A., KENDISINE TEPKI GOSTEREN KASAP MEHMET AYOGLU'NUN  UZERINE ISE CEBINDEN CIKARDIGI BICAKLA YURUDU. GUVENLIK KAMERALARI VE CEVREDEKILER TARAFINDAN CEP TELEFONLARIYLA GORUNTULENEN O ANLARIN SOSYAL MEDYADA YAYILMASI VE HAKKINDA YAPILAN SIKAYETLER UZERINE GOZALTINA ALINAN HUSEYIN A., KENDINI KOPEGI YOLDAN GECENLERE SALDIRDIGI ICIN DOVDUGUNU SOYLEYEREK, SAVUNDU.(FOTO:  ALASEHIR / DHA)

MANISA'NIN ALASEHIR ILCESINDE, MOBILYA MAGAZASI ISLETEN 41 YASINDAKI HUSEYIN A., BIR SOKAK KOPEGINE (FOTOGRAFTA ONDEKI) ONCE AYAKKABISINI FIRLATTI, ARDINDAN DA FIRCA SAPIYLA DOVDU. HUSEYIN A., KENDISINE TEPKI GOSTEREN KASAP MEHMET AYOGLU'NUN UZERINE ISE CEBINDEN CIKARDIGI BICAKLA YURUDU. GUVENLIK KAMERALARI VE CEVREDEKILER TARAFINDAN CEP TELEFONLARIYLA GORUNTULENEN O ANLARIN SOSYAL MEDYADA YAYILMASI VE HAKKINDA YAPILAN SIKAYETLER UZERINE GOZALTINA ALINAN HUSEYIN A., KENDINI KOPEGI YOLDAN GECENLERE SALDIRDIGI ICIN DOVDUGUNU SOYLEYEREK, SAVUNDU.(FOTO:  ALASEHIR, DHA)

MANISA'NIN ALASEHIR ILCESINDE, MOBILYA MAGAZASI ISLETEN 41 YASINDAKI HUSEYIN A. (FOTOGRAFTA), BIR SOKAK KOPEGINE ONCE AYAKKABISINI FIRLATTI, ARDINDAN DA FIRCA SAPIYLA DOVDU. HUSEYIN A., KENDISINE TEPKI GOSTEREN KASAP MEHMET AYOGLU'NUN  UZERINE ISE CEBINDEN CIKARDIGI BICAKLA YURUDU. GUVENLIK KAMERALARI VE CEVREDEKILER TARAFINDAN CEP TELEFONLARIYLA GORUNTULENEN O ANLARIN SOSYAL MEDYADA YAYILMASI VE HAKKINDA YAPILAN SIKAYETLER UZERINE GOZALTINA ALINAN HUSEYIN A., KENDINI KOPEGI YOLDAN GECENLERE SALDIRDIGI ICIN DOVDUGUNU SOYLEYEREK, SAVUNDU.(FOTO:  ALASEHIR / DHA)

Cemil SEVAL- Nurettin DOĞAN/ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)

Etiketler:
 
Antalyaspor yuvasına döndü
 
8 ilde FETÖ operasyonu: 10 gözaltı kararı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Üzüm yaprağı üreticinin yüzünü güldürüyor
GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, yetiştirilen üzümlerin yaprak hasadı ...
Arnavutköy'de restoranda pompalı dehşeti
ARNAVUTKÖY'de bir kişi pompalı tüfekle girdiği restoranda, alacağı olduğu ...
Fenerbahçe formasıyla nikah masasına oturdular
BURSA’da Gizem Çakır (22) ile İsmail Avşar (28), taraftarı oldukları Fenerbahçe ...
 
Göçerlerin yayla yolculuğu başladı
DOĞU ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hayvancılıkla geçimlerini sağlayan ...
Bakan Pakdemirli: Deniz patlıcanı avcılığı sona erdi
TARIM ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'nin önemli ihraç kalemlerinden ...
Galata Köprüsü eski günlerine döndü
KORONAVİRÜS sebebiyle köprü ve sahillerde olta balıkçılığının yasaklanmasının ...
 
Asker adaylarına koronavirüs testi
ADANA'da, normalleşme sürecine geçilmesinin ardından askere gidecek olan ...
Hesabına yanlışlıkla yatırılan 70 bin lirayı sahibine gönderdi
BURSA’nın İnegöl ilçesinde Sedat Karabay (25), araç satışı sırasında, ...
Bakanlık, kamuda alınacak tedbirleri açıkladı
AİLE, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, koronavirüs salgını nedeniyle ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva