Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
5 Şubat 2022 Cumartesi - 10:19

Köpek kulübesi, kedi kumları ve mamaları Kurye Mama.com'da

Sevimli dostlarımız olan köpek ve kediler günümüzde titizlikle bakımı ve beslenmesi yapılır. Her çeşit bakım ürünleri ve beslenmesi için vitamin ağırlıklı mamaları vardır. Bu hayvanların rahat kalabilmeleri içinde kalabilecekleri barınakları vardır.

Köpek kulübesi, kedi kumları ve mamaları Kurye Mama.com da
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Köpek Kulübesi, Kedi Kumları ve Mamaları Kurye Mama.com Alışveriş Sitesinde

Evlerinde besleyen kişiler ise hayvanının her tür bakım ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Dışarıda bahçesi olanlar köpekleri için kalacakları ve yapacakları kulübeler yaparlar. Bazı kişiler yapmaktansa hazır köpek kulübeleri alırlar.

Köpek kulübeleri yapımında dayanıklı  ve kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilmelidir. Köpeğin fiziksel özelliklerine uygun  büyüklükte yapılmalıdır. Kapısı gereğinden büyük veya küçük olmayan yerden yüksekliği 5 ile 10 cm olan köpek kulübeleri ideal olarak kabul edilir. Köpeklerin kulübeleri zemine göre  yüksek olması, daha sağlıklı koşullarda yaşamasını sağlar.

Hayvanınızın soğuklarda üşümemesi için kulübenin içi ısı yalıtımını kolayca sağlama kapasitesine sahip olmalıdır. Ayrıca soğuk günlerde kulübenin içerisine minder battaniye gibi malzemeler konulmasında fayda vardır. Köpekler sürekli kemirme ihtiyacı duyan hayvan olduğu için kulübesine piyasada bulunan kemik görünümlü materyaller konulmalıdır.

Kedi Mamaları ve Kedi Kumları

Kediler kişilerin evlerinde beslediği sevimli hayvanlardır. Bu hayvanların sağlıklı olmasına, yaşam tarzına ve özel diyetlerine dikkat edilmelidir. Kedi mamaları vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Gelişme aşamasında olan kediler için ihtiyaç duyulan protein Omega 3 ve bağışıklık destekleyici vitaminler bu mamaların içinde bulunmalıdır. Kedi yavruları 4 aylık olduğunda yine yavru kedi mamaları ile beslenmeye devam etmelidir.

Tercih edilen kuru mamanın içerisinde  en kuvvetli protein olmalıdır. Sağlıklı yağlar bulunmalıdır. Kediler 5 aylık döneminde beslenme düzeni önceki ay ile aynı düzeydedir. Genelde günde üç öğün verilmeli ve mamaları da önerilen seviyede verilmelidir. Kediler bu mamalarla beslendiğinde dayanıklı ve güçlü olurlar.

Kedi kumu, kedilerin tuvalet ihtiyacını karşılaması için  güvenli ortamda gerçekleştirebilmesi için kullandığı önemli  bir üründür. Kedi kumu kullanımdan önce kedi için doğru tuvalet seçilmelidir. Kapalı tuvalet en doğru  yerdir. Kum kabı  alındıktan sonra, kaba, kedi kumu konulur. Eğer kedi tuvaletindeki kumu sürekli eşeliyorsa kumun fazla olmasından rahatsız oluyordur. Bu durumda kum kaba istenilen düzeyde konulmalıdır. Kum kabı, kedinin tuvalet kullanma sıklığına göre değişir. Bazı kumların yüksek emiciliği sahiptir. Kumun emiciliği azaldığında kumun atılarak yeni kum konulmalıdır.

Köpek Mamaları

Köpek maması bütün vitaminlere içeren ve karbonhidrat protein karışımlı bir besin deposudur. Köpeklerin gelişiminde diyet gelişimi  yaşamı için gerekli olan vitamin ve mineral kaynaklarını da içermelidir. Köpeğinizi doğru ölçüde besin kullanarak uygun aralıklarla beslemeniz önemlidir. Yavru köpeğinizin büyümesi ile sağlıklı bir yetişkin olması için doğru miktarda proteinli besin maddesine ihtiyaç olacaktır. Yavru köpekler, anne sütünden kesildikten sonra 6-7 haftalık olduklarında kuru mama yemeye başlarlar.

Anne sütünden yavru köpek mamaya geçiş de köpekler için zor bir süreç değildir. Çoğu köpeklere verilen mamayı rahat bir şekilde yemeyi başarırlar. Yavru köpeklere mama hazırlanırken günlük taze hazırlanmalı ve günde 4 bölünerek dört öğün olarak verilmelidir.

Köpek ve kedi olan hayvanlara evde bakan kişiler veya evlerinin bahçesinde bakanlar bu sevimli dostların her tür ihtiyaçlarını karşılar. Beslenme, bakımı, sağlık ve tuvalet ihtiyaçları gibi her tür bakımlarını yapmaktadırlar.

Bu sevimli dostlar insanlara alışınca daha rahat, sevecen ve oyuncu oluyorlar. Mutlu olduklarını sahiplerine oyun oynayarak gösteriyorlar. Köpek maması, kedi maması ve kedi kumu gibi ürünlerini almak istediğinizde Kurye Mama sitesine girerek istediğiniz çeşit ürünlerden temin edebilirsiniz.

Kurye Mama köpek maması

 
3 katlı binanın önünde çökme
 
Yunanistan 15 bin 794 göçmeni ölüme itti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pırlanta Yüzük İçin En Doğru Adres Yetkin Diamond
Takı ve pırlanta sektörü içerisinde uzun yıllardan beri yer edinen Yetkin ...
Sivilceli Ciltler için Bakım Önerileri!
En sık yaşanan problemlerden biri akne diğer adıyla sivilcedir. Sivilce ...
Kumaşçı Home'da pazen kumaş fırsatları
Giyinmek için özellikle sonbahar ve kış aylarında en çok tercih edilen ...
 
Elegan ve Cool: Tayt Kullanmak İçin 5 Neden
Tayt, kadınların günlük yaşamın pek çok noktasında tercih ettiği bir parçadır. ...
Çocuk Spor Ayakkabı
Günümüzde birçok çocuk ayakkabı firması bulunmaktadır. Ancak çocuklara ...
Harfli Altın Kolye
Kolye model çeşitleri kadınların dünyasında olmazsa olmazlar listelerinde yer alıyor.
 
Nike Ayakkabı
Eşi ve benzeri olmayan tasarımlarıyla insanların dikkatlerini üzerine ...
Kedi Maması ve Kedi Malzemeleri Ekonomik Fiyat Etiketiyle Zoo.com.tr ‘de!
Kedi sahiplendiyseniz veya zaten bir kediniz var ise ona en iyi ve en ...
Gece Milano Bayan Giyim Markaları Online Satış
Kadın giyimi temel bir ihtiyaçtan çok daha fazlasıdır bir ifade biçimidir.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva