Özgür Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
Özgür Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
Devrilen ATV'nin altında kalıp öldü
Devrilen ATV'nin altında kalıp öldü
Turunç Masa'da yüzde 93,3 memnuniyet
Turunç Masa'da yüzde 93,3 memnuniyet
Konyaaltı'nın üreten kadınları kermeste buluştu
Konyaaltı'nın üreten kadınları kermeste buluştu
4 Temmuz 2023 Salı - 10:06

Korhan Berzeg'in Büyükada'daki komşuları endişeli

Gönen’de 17 Haziran günü yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ekonomi profesörü Korhan Berzeg'in Büyükada'daki komşuları endişeli. Korhan Berzeg'in 35 yıllık komşusu Stella Kent, "Köpeğini alır dolaşırdı. Başına geldiyse bilemiyorum, sahiden imkansız gibi görünüyor" dedi.

Korhan Berzeg in Büyükada daki komşuları endişeli
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Berzeg'in Büyükada Şemsi Molla Sokak'taki evinde ise, sessizlik hakim.  Prof. Dr. Korhan Berzeg, komşularının iddiasına göre, 1 ay önce Büyükada'daki evinden tatil için memleketi Balıkesir Gönen'e gitti. Ancak Balıkesir'de köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıkan Berzeg'ten 17 günden beri haber alınamıyor.Ünlü ekonomisti arama çalışmaları devam ederken, Büyükada'daki komşuları Berzeg'in kayboluşunu inanılması güç olarak değerlendiriyor. Berzeg'in Büyükada'daki komşuları 83 yaşındaki Korhan Berzeg'in sağlıklı bir şekilde bulunmasını istiyor. 

"BAYRAMDAN SONRA BERABER OLACAKTIK" 

Yan komşusu Stella Kent, “Biz seyahatteydik. Belki 1 buçuk ay önce beraberdik;  beraber çay içtik, kahvaltı yaptık. Biz sonra döndük. Onlar köye gideceklerini söylediler ve bayramdan sonra tekrar beraber olacaktık. Ondan sonra birdenbire kayıp dediler, kayıp ne demek? Biz 35 senedir komşuyuz. Biz yazlıkçıyız. Onlar yaz kış buradalar.  Hemen hemen aynı zamanda evleri aldık. Harika bir insandı, entelektüel, hoş sohbet, bir beyefendi, her konuda konuşabildiğiniz, klasik müzik dinleyen, kendi halinde, köpeğini alır dolaşır. Yani böyle bir şeyin onun başına gelmesini ve ne başına geldiyse bilemiyorum, sahiden imkansız gibi görünüyor. Kendi halinde sabah köpeğini alırdı gezmeye çıkardı. Yukarı doğru çıkardı akşam da toplanırdı gelirdi. Bir acayiplik oldu ama ne oldu bilmiyorum. Kimse bilmiyor zannediyorum. İnsan nasıl kaybolur ki, normalde kaybolsa yolunu şaşırsa, bulacaklar bir yerlerde" dedi. 

"KÖPEĞİNİ GEZDİRİRDİ SABAHLARI"

Komşusu Hasan Argun ise, “Tahmin ediyorum, kendisini 20-25 gün önce gördüm. Burada bir köpeği vardı ve köpeğiyle gezerdi. Çok medeni, çok güzel bir insandı. Selamlaşır geçerdik, ama kendisinin tanınmış bir ekonomist olduğunu bilmiyordum. Köpeğini gezdirirdi sabaları. Kaybolduğunu da sizden öğrendim. Çok medeni bir insandı, yanında hiçkimse görmedim, 2-3 senedir, birkere kendi dairesine girenler oldu çocukları olabilir. Üzüldüm. Ben köpekten çok korkarım, köpeği beni kokladı, 'Korkma, korkma kokuna alışır' dedi. Ama çok düzgün bir insandı ben kendisini diplomat zannediyordum. Yani ne iyiliğini ne kötülüğü gördüm. Ama selamlaşırdık. Medeni bir insandı" dedi. 

"HER YAZ BALIKESİR GÖNEN'E GİDERDİ"

Komşusu Aysel Çakıroğlu de “Ben 13 Mayıs'ta gördüm. Tam burada selamlaştık ve görüştük hatır sordu. Ondan sonra köpeğiyle içeriye girdi. Bende evime gittim. Sürekli burada kalırdı. Çok üzüldük, inşallah sağlıkla bulunur. Her yaz giderdi. Balıkesir Gönen'de onların tarlaları vardı. Ailesi Gönen'li o gittiği köy de Gönen'in bir köyü, her yaz oraya gider ürünleri yetiştirip gelirdi." şeklinde konuştu.

GÖNEN’DE 17 HAZİRAN GÜNÜ YÜRÜYÜŞE ÇIKTIKTAN SONRA KAYBOLAN EKONOMİ PROFESÖRÜ KORHAN BERZEG'İN BÜYÜKADA'DAKİ KOMŞULARI ENDİŞELİ. KORHAN BERZEG'İN 35 YILLIK KOMŞUSU STELLA KENT, "KÖPEĞİNİ ALIR DOLAŞIRDI. BAŞINA GELDİYSE BİLEMİYORUM, SAHİDEN İMKANSIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR" DEDİ. ( FOTOĞRAF: EMRE AKAR / İSTANBUL DHA)

GÖNEN’DE 17 HAZİRAN GÜNÜ YÜRÜYÜŞE ÇIKTIKTAN SONRA KAYBOLAN EKONOMİ PROFESÖRÜ KORHAN BERZEG'İN BÜYÜKADA'DAKİ KOMŞULARI ENDİŞELİ. KORHAN BERZEG'İN 35 YILLIK KOMŞUSU STELLA KENT, "KÖPEĞİNİ ALIR DOLAŞIRDI. BAŞINA GELDİYSE BİLEMİYORUM, SAHİDEN İMKANSIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR" DEDİ. ( FOTOĞRAF: EMRE AKAR / İSTANBUL DHA)    FOTOĞRAFTAKİ: YAN KOMŞUSU STELLA KENT

GÖNEN’DE 17 HAZİRAN GÜNÜ YÜRÜYÜŞE ÇIKTIKTAN SONRA KAYBOLAN EKONOMİ PROFESÖRÜ KORHAN BERZEG'İN BÜYÜKADA'DAKİ KOMŞULARI ENDİŞELİ. KORHAN BERZEG'İN 35 YILLIK KOMŞUSU STELLA KENT, "KÖPEĞİNİ ALIR DOLAŞIRDI. BAŞINA GELDİYSE BİLEMİYORUM, SAHİDEN İMKANSIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR" DEDİ. ( FOTOĞRAF: EMRE AKAR / İSTANBUL DHA) FOTOĞRAFTAKİ: KOMŞUSU HASAN ARGUN

GÖNEN’DE 17 HAZİRAN GÜNÜ YÜRÜYÜŞE ÇIKTIKTAN SONRA KAYBOLAN EKONOMİ PROFESÖRÜ KORHAN BERZEG'İN BÜYÜKADA'DAKİ KOMŞULARI ENDİŞELİ. KORHAN BERZEG'İN 35 YILLIK KOMŞUSU STELLA KENT, "KÖPEĞİNİ ALIR DOLAŞIRDI. BAŞINA GELDİYSE BİLEMİYORUM, SAHİDEN İMKANSIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR" DEDİ. ( FOTOĞRAF: EMRE AKAR / İSTANBUL DHA) FOTOĞRAFTAKİ: KOMŞUSU AYSEL ÇAKIROĞLU

Emre AKAR  -Özkan ÖZGER/ İSTANBUL,(DHA) 

 
Antalya'da Global Model of The World'un kraliçesi belli oldu
 
Normandiya Çıkarması’na katılan son Fransız komandosu hayatını kaybetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: Haziranda 65 terörist etkisiz hale getirildi
İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, haziran ayında 65 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Çanakkale Boğazı'nda arızalanan gemi, demirleme sahasına çekildi
ÇANAKKALE Boğazı'nda makine arızası yapan Liberya bayraklı tanker, römorkörle ...
FETÖ'den aranan eski rektör, gittiği hastanede yakalandı
İZMİR'de, FETÖ'den hakkında yakalama kararı olan Ege Üniversitesi eski ...
 
Buz mağarasında 80 metreden düşüp öldü
BAYBURT'ta, ailesiyle gezindiği buz mağarası içinde 80 metreden yükseklikten ...
15 yaşındaki çocuk, halk otobüsünü kaçırdı
KAYSERİ'de 15 yaşındaki M.Ö., park halinde bulunan halk otobüsünü kaçırıp, ...
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
BALIKESİR'in Erdek ilçesinde, karşı yönlerden gelen 2 otomobilin çarpıştığı ...
 
Tartıştığı eşini sokak ortasında öldürüp, intihar etti
ANKARA'nın Mamak ilçesinde Akif Ünal (81), tartıştığı eşi Döndü Ünal'ı ...
Sarp Sınır Kapısı'nda rekor yoğunluk
TÜRKİYE’nin Gürcistan üzerinden Kafkaslara açılan Artvin'deki Sarp Sınır ...
Kayıp Alzheimer hastası, jandarma tarafından bulundu
KAHRAMANMARAŞ'ta 2 gündür kayıp plan Alzheimer hastası Hasan Bilgiç (85), ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva