Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
13 Temmuz 2020 Pazartesi - 17:53

Küçük Halil'in yüzü yeniden gülmeye başladı

AYDIN'ın Söke ilçesinde, babasına ait otomobilde, çakmakla oynadığı sırada çıkan yangında yüzü ile vücudunda yanıklar oluşan, Halil Geyik'e (5) koltuk altından alınarak yapılan doku nakli olumlu sonuç verdi.

Küçük Halil in yüzü yeniden gülmeye başladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Çiftçi İsmail Geyik (37) ile Halime Geyik (32) çiftinin 2 çocuğunun küçüğü olan Halil Geyik, 14 Nisan 2018 günü, Çalışlı Mahallesi'ndeki evlerinin önünde park halinde olan babasına ait 09 SJ 960 plakalı otomobilde çakmakla oynamaya başladı. Ancak yangın çıktı. Yoldan geçen otomobil sürücülerinin fark edip haber vermesi üzerine baba ve anne, oğullarını yanan otomobilden yaralı olarak kurtardı. Halil, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne götürüldü.  Vücudunun yüzde 35'inde üçüncü derece yanık olduğu belirlenen Halil, Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.  Durumunun ağır olması üzerine de Sağlık Bakanlığı'ndan istenilen ambulans helikopter ile İstanbul Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'ne götürüldü. 

3 GÜNDE 200 BİN LİRA TOPLANDI

2 ay yoğun bakımda kalan Halil, daha sonra ise Bodrum'daki özel bir hastaneye yatırıldı.

Halil Geyik'in yüzüne, koltuk altından doku alınarak, nakil yapılması planlandı. 200 bin liraya mal olacak ameliyat için Aydın Valiliği'nin onayıyla 19 Mart 2019 tarihinde yardım kampanyası başlatıldı. 200 bin lira 3 günde toplandı. Ekim ve Aralık aylarında 2 kez ameliyat edilen Halil Geyik, tedavisinin ardından taburcu edilip, Söke'deki evlerine gönderildi.

'HAYALLERİMİZE KAVUŞTUK'

Çok zor bir süreç yaşadıklarını anlatan anne Halime Geyik, "İnsan içine çıkmak, topluma karışmak çok kötüydü. Oğlumla parka gittiğimizde çocuklar onu görüp kaçıyordu. Bundan ikimizde çok etkileniyorduk. Evde pansumana gelen hemşireler, Bodrum'da kendi alanında iyi bir doktor olduğunu söylediler. Oraya gittik, bize çok büyük masraf çıkardılar, bunu karşılamamız mümkün değildi. Biz de valiliğe başvurduk. Yardım kampanyası düzenlendi ve üç gün bile dolmadan 200 bin liranın üstünde para toplandı. Ben bir damla su istemiştim, bana yağmur olup,  yağdılar. Allah herkesten razı olsun. Toplanan para, başta Halil'in hayalleri sonra bizlerin hayallerini gerçekleştirdi. Eylül ve Aralık ayalarında iki kez ameliyat oldu. İki ameliyat daha olacak. Şu an çok iyi. Toplum içinde rahatlıkla gezip, oynayabiliyor. Bu durumdan kendisi de çok mutlu. Yüzünün ameliyatlardan sonra bire bir aynı olmayacağını biliyoruz. Bu şekliyle bile, benim için büyük bir mucize. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Uyandığımız her güne şükrediyoruz. Çünkü, bana 'Anne' demesi bile yetiyor. Oğlum Halil, çok büyük bir sınavdan geçti. Bu sınavdan biz de kendisiyle birlikte geçtik" dedi.

 AYDIN'IN SOKE ILCESINDE, 2 YIL ONCE ALEV ALAN OTOMOBILDE YUZU VE VUCUDUNUN BIR BOLUMU YANAN BASLATILAN KAMPANYADA TEDAVISI ICIN 3 GUNDE 200 BIN LIRA TOPLANAN 5 YASINDAKI HALIL GEYIK'IN (SAGDA) KOLTUK ALTINDAN ALINAN DOKULARLA YUZUNE UYGULANAN TEDAVI, OLUMLU SONUC VERDI. GEYIK, ANNESI HALIME GEYIK (SOLDA) ILE.(FOTO: BURHAN CEYHAN / SOKE, DHA)

AYDIN'IN SOKE ILCESINDE, 2 YIL ONCE ALEV ALAN OTOMOBILDE YUZU VE VUCUDUNUN BIR BOLUMU YANAN BASLATILAN KAMPANYADA TEDAVISI ICIN 3 GUNDE 200 BIN LIRA TOPLANAN 5 YASINDAKI HALIL GEYIK'IN (SOLDA) KOLTUK ALTINDAN ALINAN DOKULARLA YUZUNE UYGULANAN TEDAVI, OLUMLU SONUC VERDI. GEYIK, ANNESI HALIME GEYIK (SAGDA) ILE.(FOTO: BURHAN CEYHAN / SOKE, DHA)

 AYDIN'IN SOKE ILCESINDE, 2 YIL ONCE ALEV ALAN OTOMOBILDE YUZU VE VUCUDUNUN BIR BOLUMU YANAN BASLATILAN KAMPANYADA TEDAVISI ICIN 3 GUNDE 200 BIN LIRA TOPLANAN 5 YASINDAKI HALIL GEYIK'IN (SAGDA) KOLTUK ALTINDAN ALINAN DOKULARLA YUZUNE UYGULANAN TEDAVI, OLUMLU SONUC VERDI. GEYIK, ANNESI HALIME GEYIK (SOLDA) ILE.(FOTO: SOKE / DHA) (ARSIV)

 AYDIN'IN SOKE ILCESINDE, 2 YIL ONCE ALEV ALAN OTOMOBILDE YUZU VE VUCUDUNUN BIR BOLUMU YANAN BASLATILAN KAMPANYADA TEDAVISI ICIN 3 GUNDE 200 BIN LIRA TOPLANAN 5 YASINDAKI HALIL GEYIK'IN KOLTUK ALTINDAN ALINAN DOKULARLA YUZUNE UYGULANAN TEDAVI, OLUMLU SONUC VERDI. (FOTO: BURHAN CEYHAN / SOKE, DHA)

AYDIN'IN SOKE ILCESINDE, 2 YIL ONCE ALEV ALAN OTOMOBILDE YUZU VE VUCUDUNUN BIR BOLUMU YANAN BASLATILAN KAMPANYADA TEDAVISI ICIN 3 GUNDE 200 BIN LIRA TOPLANAN 5 YASINDAKI HALIL GEYIK'IN (FOTOGRAFTA) KOLTUK ALTINDAN ALINAN DOKULARLA YUZUNE UYGULANAN TEDAVI, OLUMLU SONUC VERDI. (FOTO: SOKE / DHA) (ARSIV)

 AYDIN'IN SOKE ILCESINDE, 2 YIL ONCE ALEV ALAN OTOMOBILDE YUZU VE VUCUDUNUN BIR BOLUMU YANAN BASLATILAN KAMPANYADA TEDAVISI ICIN 3 GUNDE 200 BIN LIRA TOPLANAN 5 YASINDAKI HALIL GEYIK'IN (FOTOGRAFTA) KOLTUK ALTINDAN ALINAN DOKULARLA YUZUNE UYGULANAN TEDAVI, OLUMLU SONUC VERDI. GEYIK, ANNESI HALIME GEYIK (SOLDA) ILE.(FOTO: SOKE / DHA)(ARSIV)

Burhan CEYHAN / SÖKE (Aydın), (DHA)

Etiketler:
 
Rize'de Ağaran Şelalesi, aşırı yağışla taştı
 
Üzüm bağında ölü bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rize'de Ağaran Şelalesi, aşırı yağışla taştı
RİZE'nin Çayeli ilçesinde yer alan, turistlerin de ziyaret ettiği Ağaran ...
Çiftin testi pozitif çıktı; nikahı kıyan başkan ve 45 kişi gözlem altında
ZONGULDAK'ın Devrek ilçesinde, dünyaevine giren çiftte koronavirüs tespit ...
Kavgada bıçaklanan kişiye ilk yardımı bekçi yaptı
BEYOĞLU'nda, yabancı uyruklu iki kişi arasında sokak ortasında başlayan ...
 
Direğe çarpan minibüs devrildi: 3 yaralı
MERSİN'in Silifke ilçesinde, kontrolden çıkan minibüsün refüjdeki direğe ...
15 günde 7 milyon kök Hint keneviri ele geçirildi
BİNGÖL'ün Genç ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen narko-terör operasyonunda ...
Ambulansla çarpışan otomobil, kaldırıma çıktı: 2 yaralı
OSMANİYE'nin Kadirli ilçesinde, ambulans ile çarpışan otomobil, kontrolden ...
 
Kıyıköy'de denize giren 2 arkadaş boğuldu
KIRKLARELİ'nin Vize ilçesi Kıyıköy beldesinde serinlemek için denize giren ...
2 yılda 20 kişinin yerine ehliyet sınavına girmiş
MUŞ'ta, ehliyet almak isteyen 20 kişinin yerine yazılı ve direksiyon sınavına ...
Kaz Dağları'nda kestiği ağacın altında can verdi
ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde, Kaz Dağları sınırlarında kalan Karaköy'de ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva