Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
24 Kasım 2021 Çarşamba - 10:35

Kur Artışından Etkilenmeden Yatak Odası Takımı Nasıl Alınır?

Bir birey olarak hepimizin ve evlerimizin belirli eşyalara ihtiyacı vardır. İhtiyacımız olan bu eşyalara sahip olamadığımızda yaşam kalitemiz düşer ve günlük aktivitelerimizi yapmakta zorluk yaşamaya başlarız.

Kur Artışından Etkilenmeden Yatak Odası Takımı Nasıl Alınır?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Hayatımızı konforlu bir şekilde sürdürmek adına ihtiyaç duyduğumuz eşyalardan biri de yatak odası takımıdır. Yatak odası takımları olmadan konforlu bir uyku uyuyamaz, yeterince dinlenemez ve güne verimli, zinde bir şekilde başlayamayız.  Ayrıca eşyalarımızı depolayacak ve kolayca erişebileceğimiz dolaplara da sahip olamayız. Bu nedenle evimizin vazgeçilmez parçası olan yatak odaları takımı modellerini dikkatli bir şekilde araştırarak satın almanız gerekiyor. Fakat satın alma aşamasında artan fiyatlar ve ekonomik kriz tüketicileri zorlamaya başladı.

Kur Artışı Yatak Odası Takımı Fiyatlarına Da Yansıdı!

Maalesef ki ülkemiz ekonomik açıdan zor bir dönemden geçiyor. Ekonomideki ve piyasadaki dalgalanmalar ile birlikte gelen kur artışı, tüm ürünlerin fiyatlarına zam gelmesine neden oldu. Öyle ki bazen aynı ürüne zam gelmişken, ertesi gün başka bir zam haberi ile uyanabiliyoruz. Dolayısıyla, yaşadığımız bu durum alışveriş alışkanlıklarımıza da yansıyor. İhtiyaç olarak gördüğümüz bazı ürünler artık lüks olarak nitelendirilebiliyor.

Bu durumun bir sonucu olarak hammaddeye de yüksek miktarlarda zamlar gelmeye başladı. Hammaddeye gelen bu zamlar ile birlikte tüm mobilya firmaları ürünlerinin fiyatlarında artış yapmak durumunda kaldı. Bu artış hem mobilya firmalarını, hem de tüketiciyi olumsuz yönde etkiledi. Özellikle yeni ev kuran tüketiciler, mobilya almak zorunda olduğu için, uygun fiyatlı ürün arayışına başladı.

Yeni bir ev kuruyorsanız yatak odaları takımları arasından birini seçmek ve satın almak zorundasınız. Ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönemden geçerken yatak odası takımı fiyatları ilk dikkat ettiğiniz kriter haline gelmiş olabilir. Fakat uygun fiyatlı bir yatak odası takımı alayım derken, kalitesiz ve kısa sürede hasar görecek modelleri tercih etmemeye dikkat etmelisiniz. Bunun için iyi bir pazar araştırması yapmalı, güvenilir firmaları belirlemeli ve marka bilinirliliğine dikkat etmelisiniz.

Peki tüm bu kriterleri bir arada nasıl bulabilirim? Dediğinizi duyar gibiyiz. Size kaliteli ve şık ürünleri uygun fiyata sunan bir mobilya firmasından bahsetmek istiyoruz. “ Gündoğdu Mobilya ”

Gündoğdu Mobilya Yatak Odası Takımı Modelleri Piyasaya Meydan Okuyor!

Yatak odası takımları arasından tercihinizi yaparken çok dikkatli ve özenli davranmanız gerekiyor. Takımın evinize uyum sağlaması, rengi, ölçüsü, fiyatı seçim yapmanızı etkileyen faktörlerdendir. Bir takım alırken bu faktörlerin hepsinin evinize ve size uygun olmasını istersiniz. İşte bu noktada Gündoğdu Mobilya firması devreye giriyor!

Gündoğdu Mobilya firmasının yatak odası takımı modelleri arasında beyaz gibi açık renklerden koyu tonlara kadar birçok farklı tonda renge ulaşabilirsiniz. Büyükten küçüğe dolap modelleri, farklı boyutlara sahip parçalar, her eve uyum sağlayabilecek farklı modelde yatak odası takımını bünyesinde bulunduran mobilya firmasının kalite garantisi de mevcuttur. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firma, üstün kalite yatak odası takımı modellerini piyasada ki diğer firmalardan uygun fiyatla sattığı için ön plana çıkmayı başarmıştır. Piyasa şartlarına ve kur artışına karşı çeşitli kampanyalar ve indirim imkanı sağlayarak, müşterilerinden tam not almayı başarmıştır.

Sizler de bu zorlu süreçte yatak odası takımına ihtiyaç duyuyorsanız ve kaliteli ürünü uygun fiyata satın alma arayışı içerisindeyseniz, Gündoğdu Mobilya firması sizler için en doğru adres olacaktır. Bu mobilya firmasında yalnızca yatak odası takımı değil, koltuk takımı, yemek odası takımı, genç odası takımı gibi çeşitli modellere de ulaşabilirsiniz.

 
Eşine kızıp damdan atladı, komşusunun üzerine düştü
 
İstanbul ve Antalya'da nargile tütünü operasyonu: 11 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eşine kızıp damdan atladı, komşusunun üzerine düştü
ADANA’da eşi, çocuklarını da alıp evi terk edince intihar etmek için dama ...
Yalnız yaşadığı barakada ölü bulundu
ADANA’da Bebekli Kilise’nin yanında bulunan binanın damındaki barakada ...
Söndüremeyince hafif ticari aracının yanmasını izledi
KARTAL’da seyir halindeki hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenden ...
 
Saçını tarama bahanesiyle girdiği kuaförden tıraş makinesini çaldı
Esenler'de bir kişinin, saçını tarama bahanesiyle girdiği erkek kuaföründen ...
PKK'nın şehit ettiği Necmettin öğretmen anıldı
TUNCELİ'de PKK'lı teröristlerce kaçırılarak şehit edilen öğretmen Necmettin ...
Adana'da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı
ADANA'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
 
Apartmanın bodrumunda vurulan Ekin öldü
ADANA'da apartman bahçesinde yaralı bulunan Ekin Gökçe Yıldız (20), kaldırıldığı ...
Arazi anlaşmazlığı kavgasında gelinini öldürdü
VAN’ın Erciş ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada H.T., ...
Sünnet Hataları Nasıl Düzeltilir?
Erkeklerde sünnet döneminde bazen hatalı operasyonlar yapılabiliyor. Sünnet ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva